icon

Seriál Dunaj

mnamko
4. okt 2023

Ahojte,kolko nás tu je čo pozerá tento seriál? Aj vy doma preberáte ako to bude pokračovať? Mi s mužom áno.

nikha2809
10. nov 2023

@zlatic77 tuším 15 ako tretia nie?Na ČSFD je zatiaľ dej do 13 stej.

zlatic77
10. nov 2023

@lienka.7 joj keby to len tak nenatahovali ako tricko z Chiny😁, chýba tomu švih a napätie, ako väčšine slovenských seriálov...
čest výnimkám...ako som už písala predtým, je tam veľa vaty, celková myšlienka je fakt velmi dobrá, ale spracovanie pokrivkáva...

muchotrafka298
10. nov 2023

@zlatic77 v mediach bola sprava, ze tato sezona bude ukoncena 30.11. Kedy zacne dalsia (predpokladam ze bude, kedze jeden z hlavnych predstavitelov mal zabery z natacania na socialnej sieti) nebolo zatial oznamene.

zlatic77
10. nov 2023

@muchotrafka298 predpokladám, že nova seria bude až po Novom roku, sledovanosť seriál má pomerne slušnú. nie je dôvod jeho ukoncenia

cacianka
10. nov 2023

@luxus10 museli presadat, čakať, schovávať sa, niekde prespať, napr seno, slama, veď nemohli niekde zaklopať a bytovat sa v penzióne, v tom ruksaku ani nemali dosť vecí, a ona nastúpi aj vystúpi po viacero dňoch cestovania ( veď Nemecko nie je toť na Záhorí ani na Morave) ako zo škatuľky 🤷

silvitko1
16. nov 2023

Baby prosím ako sa volá herec ktorý hrá Kaspera?

lugie
16. nov 2023

@silvitko1 Béhr László István

lugie
16. nov 2023

Akurát som dopozerali dnešnú časť. Čo myslite, ako dopadne Klára?

silvitko1
16. nov 2023

@lugie srdečná vďaka ♥️

0silvia0
16. nov 2023

@lugie na zaklade informacii z listu vypadnuteho z obrazu ju peter zoberie na milost a opat jej pomoze (moja dedukcia)

ivana11155
16. nov 2023

Myslíte že Klára (Kristína Svarinska) zomrela?Prešiel ju ten vlak?

nikha2809
16. nov 2023

@ivana11155 jasné že nezomrela.Ved je to jedna z hlavných postáv.Okrem toho čítala som na ČSFD čo bude ďalej 😃

juliacenc
17. nov 2023

No vcera to bola riadna pakaren… a ten kasper je nesmrtelny zrejme ak ho nedokazal zabit ani her ditrich prava ruka hitlera ani poziar v uzavretom vagone… dalej klara nedokoncena scena to uz akoze preco ju neodbachol? Tam v podstate nikto nikomu nic nerobi 🤷🏻‍♀️ a preco este stale lena nepovedala eve o jankovi to mi nejde najviac do hlavy…

skeblicka77
17. nov 2023

@juliacenc Kláru hodil pod vlak, preto ju neodbachol a zasa Kasper,no nejaký dej to musí mať,nie je to dokument ale seriál. Lena pravdepodobne na Janka pozabudla, keďže sa Kasper objavil

juliacenc
17. nov 2023

@skeblicka77 no tak prepac, ale to su slabe argumenty. Vcerajsi diel bol pakaren pre mna. To, ze ju hodil pod vlak som si popravde nevsimla… ale tak to je dalsie zazracne prezitie… uz sa tesim ako sa objavy v praci akoby sa nic nestalo. Serial to sice, je ale uz straca na kvalite zamna

zlatic77
17. nov 2023

@juliacenc ani, je to tak, veľké sklamanie z vývoja deja, poliaty benzínom a bez úhoný útek z uzavretého podpáleneho vagonu je iný nezmysel, aj vo fiktívnom seriáli by sa mali dodržať isté logické kroky...
a

lusanko
17. nov 2023

@juliacenc mne bolo smiešne, ako ho polial benzínom a hodil po ňom ohorok s cigy a len dym, žiaden oheň a oni veľká spokojnosť, ako ho zabili 😀 a áno aj ja čakám, ako sa Klára objaví v práci, že ahojte 🙈 včera aj za mňa to bolo také až okato nedomyslené.

lusanko
17. nov 2023

@lusanko *z cigy

muchotrafka298
17. nov 2023

Mne to uz pride jak argentinska telenovela po vcerajsku…..

zlatic77
17. nov 2023

@muchotrafka298 a ďalší Non seba
vagón so starožitnosti strážený zo všetkých strán a Klára s Davidom si mysleli, že sa len tak dostanú dnu , prehrábajú sa v krabiciach minimálne 10 minut a v kľude odídu?

lusanko
17. nov 2023

A aj vás tak irituje tá bláznivá ženská?
Nechápem prečo ju zakomponovali do deja... A Karolko veľký hrdina, ide sa starať o dekompenzovaného nevyspytateľného blázna.

muchotrafka298
17. nov 2023

@lusanko mna tiez ta postava irituje a hlavne ze je chora ale beha si po vonku, prizabije ineho cloveka ale v ustave nebude.

zlatic77
17. nov 2023

no a este jeden super nezmysel
Lena sa stretne s Kasperom, čo je do tváre typický Žid, . ešte vnútri si hovoria , že musia byť úplne opatrní a vzápätí ju Helga vidí na verejnom mieste na ulici, ako sa bozkávajú a objímajú...logicky by sa mali poriadne ukrývať,
veď ona žena šéfa tajných a on Žid na úteku a muchluju sa verejne, popri nich chodia gardistov, tajní a kadekto a oni nedbajú na bezpečnosť, to je poriadne cez čiaru🥺

4stanka4
17. nov 2023

@zlatic77 no akože tým ma normálne vytočila co by sa mali "po kanaloch" schovávať tak oni sa tam oblizuju za bieleho dňa...

zlatic77
17. nov 2023

@4stanka4 niektoré scenáristickej bludy má fakt vytáčajú tiež...seriál pozerám celkom rada, ale veľa veci je tam totálne prestrelenych

nikaeli
17. nov 2023

@zlatic77 súhlasím, tá bozkávačka bola fakt 'nedomyslená', ja som skôr myslela, že ten tajný vysleduje byt, kde sa ukrýva David, keď za Lenou kráčal po ulici..
Plus prekvapila ma Petrova reakcia, ako nahúkal na Kláru. Doteraz za ňou doliezal, tváril sa ako obeť, hádzal na ňu zúfalé oči počas jej svadby a odrazu je na ňu protivný..

muchotrafka298
17. nov 2023

@zlatic77 tie scenaristicke bludy sa mnozia a je ich cim dalej tym viacej. Ja som to rada pozerala, za mna konecne nejaky slovensky serial, co sa dal pozerat. A presne tohoto som sa obavala, ze to zacnu bud flakat alebo take bludy nerealne tam budu, ze sa to nebude dat pozerat. Uz pomaly to bude ako argentinska telenovela. A hlavne toho "tajneho" uz musia kompletne vsetci poznat, lebo on chodi sam za vsetkymi. No ja neviem, ze jak by to stihal 😂

juliacenc
17. nov 2023

@lusanko no presne si to vystihla - nedomyslene 👍

juliacenc
17. nov 2023

@zlatic77 neviem ani ci bol vobec zacmudeny od dymu alebo mal stale sneho bielu koselu 😀 ako lena… po noci v ich byt dokonali make up a vlasy…

lusanko
17. nov 2023

@juliacenc no uvidíme koľko sa to ešte bude naťahovať, ale v najlepšom treba vedieť prestať.
Mne je ľúto, že uťali dejovú linku Martin a Alena, bavilo ma sledovať, ako to iskrí medzi nimi a ukončili to podľa mňa predčasne a bez vysvetlenia. Jakub mi lezie na nervy, sliziak jeden, úplne sa mi zhnusil a vadí mi dokonca aj to jeho krívanie 😀😀😀 proste celý.
Aj ten Žid Lenin mi je nesympatický, ale je super, že tam obsadzujú neopozerané tváre.
Toto je jediný seriál, ktorý pozerám, tak dúfam, že sa už nebudem pri pozeraní naň cítiť trápno, lebo včera tam takých scénok bolo až až.