Seriál Dunaj
Ahojte,kolko nás tu je čo pozerá tento seriál? Aj vy doma preberáte ako to bude pokračovať? Mi s mužom áno.
@iwesska nepustiť zdravého človeka do obchodu je podľa teba normálne? nepustiť neočkovanú matku do šatne MŠ pre dieťa je normálne? a že tá istá matka o 10 minút už v pozícii učiteľky MŠ mohla vstúpiť do budovy iným vchodom a byť tam celý deň s deťmi už nevadilo? nebudem sa k tomu viac vyjadrovať - ako už bolo spomenuté, téma diskusie je o inom a ja si za svojimi pocitmi stojím. Dívate sa na to inak, lebo sa vás to ako očkovaných netýkalo a ja to chápem. Škoda, že vy nechápete (alebo nechcete pochopiť) mňa. Nechajme to a venujme sa hlavným hrdinom nášho obľúbeného seriálu 🙂 dík.
@0silvia0 no som zvedavá aj ja keďže autorka tu zakladala aj tému
@timea301196 a kto je to dievčatko? Herečka zo seriálu Dunaj?
@timea301196 to je dcera jej muza z predchádzajúceho manzelstva
Baby co poviete dnes na tu časť? Zabijú kolenika?
@timea301196 určite nie. Veď to je hlavná postava 😀
...sa mi pacilo- ked sa eva viezla vo vlaku do nemecka-sa vo vozni SVIETILO....😍
mna zaujima co bude v liste od Johanky co je schovany v tom obraze🤔
@luxus10 a na bojovú akciu - únos syna ide v červených šatách, lodičky, klobúčik, kabelečka, stráže nepočujú 3m za chrbtom búchanie dverí od vagónu, medzi vlakmi sa vykecavaju ako na námestí nezalezu ani trochu bokom 🤦
Aj tu cestu zvládli ako v súkromnom regiojete pomaly za pár hodín, ako zo škatuľky, ešte aj s rúžom na perách...
@modraslamka to ajj mňa a ako ho objaví… :D
@cacianka ńa tomto som sa presne smiala asi tak 10 minut, ze ide cez celu krajinu uniest syna a vystafirovana ako keby isla neviem kam.
@modraslamka podľa mňa tam bude vysvetlená situácia okolo zajacového obrazu a oslobodí to od "viny" Kláru a románik Peter a Klára môže pokračovať.
@modraslamka alebo tam bude "požehnanie" Johanky nad vzťahom Peter a Klára.
@muchotrafka298 sak je to spevacka, musi drzat uroven....😍
mame sa co od nich ucit....po tolkej ceste v nakladnom vagone, vydrncana, kolaje sa isto upravovali vyskovo na milimetre ako dnes...😅
@luxus10 zabudam ze styling nado vsetko 😉
Neviete, ako dopredu sa seriál natáča? Kamoska chodi na komparz, ale nepozerá to 🙈
Ze ako dopredu to je.
@lienka.7 toto nevie nikto asi, okrem stabu, co realne nataca. Pretoze teraz sa vela serialov robi tak, ze sa natoci urcity pocet dielov, pozrie sa sledovanost a bud sa toci dalej alebo sa to ukonci. Preto nemas na zaciatku ani dany jasne pocet dielov, ze trebars moze byt ze 10, je to uspesne, pridaju dalsie. V opacnom pripade to skonci tam, kde to dotocili alebo proste prestanu vysielat (vela serialov slovenskych toto postihlo).
@muchotrafka298 tak prezradím, ze teraz sa o.i. točila aj scéna na psychiatrii... celkom ma teda zaujíma, kedy to pôjde 😁

@michellemary
Normálne som zvedava co bude vysádzať Peter