icon

Seriál Lucifer

25. júl 2023

Čaute, číslo z hľadiska viem o Potterovi že ho zakazujú kvôli tomu že to je mágia ale čo taký seriál Lucifer. Dosť som sa na neho namotala 😁

elanor
25. júl 2023

ale prosim ta, nebud ako 3 rocne decko, ktore veri na strasidla a pozeraj co chces a co sa ti paci.
A zakazuju ho iba obmedzeni, pruderni zabednenci.
Svojho casu sa k HP vyjhadril aj sam papez Jan Pavol II, ze to len rozpravka, v ktorej dobro vitazi nad zlom, a je uplne v poriadku ci to citat ci pozerat, a nic ine za tym netreba hladat.

mikadooo
25. júl 2023

Za mojej éry zakazovali Guns'n'roses, Queen a ďalších si už vlastne ani nepamätám. Lebo vraj praktizujú satanizmus a ich piesne majú kadejaké skryté "odkazy". Počúvam ich rada doteraz, mám už vyše 40 a žiaden satan na mňa nesadol 😁. Dokonca to hrajú aj bráne v rádiách, takže ak nechceš každú chvíľu prelaďovať, nemáš šancu ostať nepoškvrnená 😄. Harryho Pottera som tiež pozerala, dosť temné na rozprávku pre deti, takže by som sa riadila odporúčaným vekom a nie trepať 6ročné decko do kina, ktoré sa následne bude dva týždne pocikávať... (Ver mi, že so Satanom to nič nemá, akurát tak s blbosťou niektorých rodičov, ktorí nevedia odhadnúť vlastné dieťa).

galganka
25. júl 2023

Deti videli pár častí, keď som pozerala... ...a stále nevedia čarovať... asi sme pokazení... ...aj Sandmana sme si pozreli... ja v puberte Čarodejnice... a nič... prd a dva orechy... 🤣

ptvw
25. júl 2023

@galganka čarodejky som začala pozerať 4 dni dozadu už som na 11 časti 🙊

autor
25. júl 2023

@elanor tiež som sa nad tým zamyslela 😀 lebo pozerám že trz vadi vlastne všetko už ... Hlavne veriaci sú proti ... Okrem toho ten herec je tak fešák 😀😀😀

pralinka25
25. júl 2023

tak ked si vezmeme klasicke rozpravky dobsinsky, grimmovci to bola aka divocina. mnohe su uz poupravovane ale povodne verzie boli drsne. tiez tam byvali jezibaby carodejky atd. joj kolko som ja videla hororov s posadnutostou a vymetacstvom.
aj horor o damianovi som videla aj syna som si tak pomenovala (nie kvoli hororu)
a teda anoooo kapely 80 a 90 rokov ako ozzy osborne, gnr atd boli zaznavane. napocuvala som sa ich pesniciek viac ako dost aj v radiach sa dodnes hraju. ja som veriaca. ale teda lucifera som nevidela. mam to v plane uz dlhsie. je to dobre?

kika2079
25. júl 2023

Je to podľa nás doma jeden z najlepších seriálov vôbec... nie tam nič také negatívne v podstate tam pomáha a končí to dobre..btw ten herec je z akejsi poboznej rodiny . Ja by som bola kľudne aj za ďalšie série

autor
25. júl 2023

@mikadooo Queen zakazovali? To som ani nevedela 😀 veď jasné že nepustím HP napr trojročnemu len hlavne vieš ako na dedine každý pobožný skoro tak pozerali keď som povedala že deti videli HP a keď sa nad tým tak zamyslím tak Lucifer je tiež niečo podobné hoc ako vravím ... ten herec je fešák 🫢😀

autor
25. júl 2023

@pralinka25 pozerala som na ČSFD má 80% ... Zatiaľ len jednu časť som videla ale vyzerá to dobre 😀 aj som sa zasmiala 😀
@kika2079 áno je z katolíckej sa mi zdá že rodiny 🙂 a toto že hoc len jednu časť som videla tak dobre to skončilo 😉 a to dievčatko tam je tiež rozkošné 😀