Seriál Squid Game
Je tu niekto kto pozeral tento seriál a zapáčil sa mu?
Videla som to pred mesiacom prvýkrát a potom som to musela pozrieť ešte párkrát. Zabíjaju tam ľudí ale má to hlavu aj pätu, herci sú super a hlavná hrdina škoda že zomrel na konci tretej série. Bol dobrý človek vždy každému pomáhal a aj na konci obetoval seba aby bábätko mohlo prežiť.
Vraj bude aj štvrtá séria, tak čakám kedy to dôjde k nám.
Sú tu fanúšikovia tohto seriálu?
@naily prepáč ale dotyčná si z prsta nevycucá kto videl jednu alebo všetky série. Seriál nevznikol minulý rok takže každý kto chcel si to už dávno mohol pozrieť.
@andy_sixx24 veď som sa jej poďakovala, nepozriem si to už. A ani ty sa nemusíš ospravedlňovať. Ja som s tým v pohode. Áno vyšlo to už dávno. Ja neviem ako ide čas.
Ja s mojimi starsimi som videla vsetky serie. V podstate je to fascinujuca sonda do ludskej psychiky, ako ludi dokaze opantat tuzba po peniazoch, moci, ze vlastne kazdy clovek za urcitych okolnosti je zrejme schopny zabit....
@anonym_autor videla som všetky tri série, za mna super, ja som bola aj s koncom spokojná.
Inak my už dlhšie fičíme na kórejských filmoch a seriáloch, ak môžem, odporúčam:
Weak Hero - obe série, milujem ten seriál, videla som ho už dva krát, z prostredia SŠ, šikana
Juvenile Justice - o sudkyni nezletilych
Alchemy of Soul - fantasy
Bloodhounds - box, pomoc slabším
Crash Landing on You - romantika, Severná Kórea
All of us are death - zombici a študenti, čo sa skrývajú v škole
The trauma code - lekárske prostredie
Trigger - vyšetrovanie, policia
😊 To sú prvé čo mi napadli 🤣
Hlavne odporúčam pozerať v originále s titulkami 😊
@anonym_autor videla som všetky tri série, za mna super, ja som bola aj s koncom spokojná.
Inak my už dlhšie fičíme na kórejských filmoch a seriáloch, ak môžem, odporúčam:
Weak Hero - obe série, milujem ten seriál, videla som ho už dva krát, z prostredia SŠ, šikana
Juvenile Justice - o sudkyni nezletilych
Alchemy of Soul - fantasy
Bloodhounds - box, pomoc slabším
Crash Landing on You - romantika, Severná Kórea
All of us are death - zombici a študenti, čo sa skrývajú v škole
The trauma code - lekárske prostredie
Trigger - vyšetrovanie, policia
😊 To sú prvé čo mi napadli 🤣
Hlavne odporúčam pozerať v originále s titulkami 😊
@naily prepáč ale dotyčná si z prsta nevycucá kto videl jednu alebo všetky série. Seriál nevznikol minulý rok takže každý kto chcel si to už dávno mohol pozrieť.
@andy_sixx24 prave preto sa ma zdrzat hned vykvakania pointya zaveru v prvom prispevku. A je uplne jedno kedy serial vysiel. To sa nerobi vseobecne.
Čítam tu, že veľa ľudí rieši, či má význam pozrieť si tretiu sériu Squid Game. Za mňa určite áno – záver je fakt silný. Pozerali sme to na https://www.pozerajfilmy.sk/serialy-online/squi...
Ahojte fanúšikovia, stále mi vyskakujú upútavky na YouTube o 4tej série USA a ukazujú tam že Gihuna zachránili zobrali do nemocnice a on žije. Neviem či má problém s hlavou otras mozgu alebo si nepamätá normálne veci čo sa stalo, ale ponukli mu v USA miesto frontmana a že to zobral.
A v ďalšej upútavke ukazujú jeho dcéru čo dostala zaňho vtedy tú výhru a kartu s peniazmi, že nevie ku karte pin kód a kvôli tomu pôjde zahrať hru Squid Game, potom ju ukazovali že ona bola hračka 456 ako jej otec.
Tiež ste to videli, čo si o tom myslíte?
Ja netrpezlivo čakám kedy bude 4ta séria.
@anonym_autor praveze druha a tretia seria nebola napinava a nemala ani hlavu ani patu, preto som hned vedel ako to skonci. Od vojakov na lodi ktori mali vsetci dokopy asi IQ mrkvy a vlastne boli cely cas zbytocny az po tom ze niektore postavy menili nelogicky character z dielu do dielu az po absolutne katastrofalny diel s bludiskom kde ludia za sebou nezatvrali dvere alebo sa ani nepozerali ked vedeli ze ich niekto hlada. Skoda ze si niekto nedal trochu namahy aby to zvladol napisat tak aby to bolo napinave aj s tym ze sa ludia budu spravat logicky a konzistentne.
Mne sa prave paci na Korejskej tvorbe to je premyslene do detailu a ine, ale tu bolo vidiet ze 2 a 3 seriu uz pravdepodobne robili len kvoli peniazom a narychlo.
Junho best
Ahojte fanúšikovia, stále mi vyskakujú upútavky na YouTube o 4tej série USA a ukazujú tam že Gihuna zachránili zobrali do nemocnice a on žije. Neviem či má problém s hlavou otras mozgu alebo si nepamätá normálne veci čo sa stalo, ale ponukli mu v USA miesto frontmana a že to zobral.
A v ďalšej upútavke ukazujú jeho dcéru čo dostala zaňho vtedy tú výhru a kartu s peniazmi, že nevie ku karte pin kód a kvôli tomu pôjde zahrať hru Squid Game, potom ju ukazovali že ona bola hračka 456 ako jej otec.
Tiež ste to videli, čo si o tom myslíte?
Ja netrpezlivo čakám kedy bude 4ta séria.
@anonym_autor Je to AI🤣🤣

Tak ja som videla len prvú sériu lebo nemám na to čas a ďakujem že si napísala ako to skončí už si to ani nepozriem. 🤦🏻