icon

Sledujete Sex v meste aj po rokoch?

7. dec 2024

Po 15 rokoch si dávam rekapituláciu Sexu v meste a nechápem, čo sa mi páčilo na Bigovi. 🤭 Extrémne hnusný, toxický chlap. 🚩🚩🚩 Je super pozerať to, keď som vo veku hlavných hrdiniek. Vnímam to úplne inak. Sleduje to niekto takto druhýkrát? Čo hovoríte na ten vzťah Carrie a Mr. Big? Sleduje niektorá z vás aj pokračovanie na HBO?

lucylaw
7. dec 2024

Ja som to takto pozerala znovu celé minulý rok a presne som to celé vnímala úplne inak ako "zamlada" (teraz mám 38 😅). Carrie totálne bez sebaúcty keď so sebou nechala takto zametať zo strany Božského,po tom,ako sa k nej správal,ja by som si o neho ani bicykel neoprela..Pozerala som aj pokračovanie,ale nie celé,lebo už nemám HBO a to musím povedať,že za mňa to bolo totálne celé zle, tvárim sa radšej,že to pokračovanie ani neexistuje 🙈 Akože nemám nič proti LGBTI,ale to,čo všetko dokázali do toho pokračovania z tejto oblasti napchať,no proste hrozné..

enmery
7. dec 2024

Ja to tak pozerám už roky dookola. Áno, bol toxický a Carrie by som prefeckala toľkokrát obrazne.😄Aidan bol správny chlap a ona mu dvakrát zlomila srdce😉A ten Petrowski bol úplne krok vedľa.

petronellla87
7. dec 2024

Ja som videla niekoľkokrát 😁 Ale stále tvrdím že Carrie a Božský k sebe proste patrili. Áno Aiden bol zlatý, ale Božský bol proste top😁 Pokračovanie som pozerala myslím že prvú sériu iba alebo iba druhú teraz neviem. Ale teda Samantha tam chyba moc

janulka182
7. dec 2024

baby, kde sa to da pozriet? ste ma navnadili. rada by som si to aj ja znova pozrela.

vanilkovazmrzka
7. dec 2024

Nenavidela som ho od zaciatku serialu a neznasala som aj carrie, jedna z najtupsich serialovych postav.

adeladulova
7. dec 2024

Áno, cele som to pozrela už 4x, teraz mam 33r a pravda ze to úplne inak vnímam. Carrie úplne cele zle. Rozchody s Adnom, Bozskym, otras, aj s Alexandrom ako sa k nemu správala. No rozhodne nič z čoho treba čerpať inšpiráciu do vztahu

romanka56
8. dec 2024

Ahojte, to je film alebo seriály pozeráte? Ďakujem 😄🌸

petracandle
8. dec 2024

Ja som Biga (Božského) neznášala už ako 13ročná, keď som ten seriál videla 1x a neznášam ho aj teraz 😃 ale musím povedať, že Carrie ešte viac. Je to hysterka bez sebaúcty, ktorá nevie čo chce.

petronellla87
8. dec 2024

@romanka56 na HBO max sú všetky série aj filmy😉

len_nig
8. dec 2024

Ja to tiež pravidelne pozerám dokola 😁 samantha je top postava 😂

liz_lemon
8. dec 2024

Carrie je totalna chudera, ziadna sebaucta, a jej financna gramotnost tiez 0 bodov

autor
8. dec 2024

@liz_lemon prave som na casti, ked chodi s Aidenom a vyspala sa s Božskym. 🤮 Naozaj to vnimam starsia uplne inac. Preklikala som si neskor v noci nejake informacie o "Just like that" a vraj sa s Aidenom da opat dokopy, tak mozno ako starsia aj troska zmuderela 🙈

tenerifka
8. dec 2024

tiez to teraz pozeram😝, a tiez mi Carrie lezie na nervy.
Samantha sa aspoñ na nic nehra🙂

romanka56
8. dec 2024

@petronellla87 supeer ďakujem 😄😄