icon

Special na Voyo - Rasťo a Karolína

12. jún 2025

Sú Rasťo a Karolína spolu?
Pozerali ste special na Voyo ?

ajvy66
12. jún 2025

Hovorili, ze su. Len ci naozaj.

ukgirls
12. jún 2025

jasne ze su -pred kamerami - aby ta traposina nevyzerala az tak trapne a za par dni budu fotky ako uz maju kazdy ineho ...vzdy to tak bolo

balerina2025
12. jún 2025
@ukgirls

jasne ze su -pred kamerami - aby ta traposina nevyzerala az tak trapne a za par dni budu fotky ako uz maju kazdy ineho ...vzdy to tak bolo

@ukgirls tiez si myslim ze to bolo vsetko len divadlo, kazdy to robil len pre prachy, nechapem preco to ludia nechcu pochopit.

lujza_
12. jún 2025

Áno sú spolu , dokonca pripojil Krištof aj video , ako im to funguje "doma" a sú spolu strašne zlatí , dokonca konečne na Karolíne vidieť že je riadne zamilovaná 🥰

lujza_
12. jún 2025
@ukgirls

@balerina2025
@ukgirls áno , aj víťazi Laura a Martin z Love Islandu majú dieťa a svadbu lebo to mali v zmluve , že dievčatá ?🫢😃
Ak by spolu nechceli byť neboli by , tak ako aj Radko a Stanka keď sa rozišli asi tri dni po finále , takže tieto konšpiračné teórie sú ozaj odveci 🙃

marca12
12. jún 2025

Ano,su spolu a vidno,ze sa lubia,to by takto neuhrali. Ved oni nasilu nemusia hrat,ze su spolu. Takisto ako v predoslych ruziach,nikoho nenutili,aby klamali o tom,ze su spolu.

balerina2025
12. jún 2025
@lujza_

@balerina2025
@ukgirls áno , aj víťazi Laura a Martin z Love Islandu majú dieťa a svadbu lebo to mali v zmluve , že dievčatá ?🫢😃
Ak by spolu nechceli byť neboli by , tak ako aj Radko a Stanka keď sa rozišli asi tri dni po finále , takže tieto konšpiračné teórie sú ozaj odveci 🙃

@lujza_ myslis ze je normalne cele tieto reality show? na hlavu postavene vsetko.

vanilkovazmrzka
12. jún 2025

Ano a svedci im to

vanilkovazmrzka
12. jún 2025
@lujza_

@balerina2025

@lujza_ ale taka sabina a honza boli po show strasny cringe a stale to posobi strasne fejkovo

wintery
13. jún 2025
@vanilkovazmrzka

Ano a svedci im to

@vanilkovazmrzka hlavne, ze si sa nedavno v nejakej teme o Ruži vyjadrila, ze nech uz to konečne skončí a vlastne ukázalo sa, že aj ty to teda pozerávaš 😂😂

wintery
13. jún 2025

Inak podľa mňa celá epizóda bola oničom, reálne 45minut zo 75 sa tam len hádala Miša s Azrou, čo nikoho nezaujímalo. A Rasťo s Karolínou prišli do štúdia až v posledných minútach. Škoda, že Anička tam nebola..

vanilkovazmrzka
13. jún 2025
@wintery

@vanilkovazmrzka hlavne, ze si sa nedavno v nejakej teme o Ruži vyjadrila, ze nech uz to konečne skončí a vlastne ukázalo sa, že aj ty to teda pozerávaš 😂😂

@wintery zlatko ja som to napisala v zmysle ze nech to uz konecne skonci, lebo uz sa mi nechce cakat kazdy tyzden na dalsi diel 😘