Sú farmári už naozaj doma?
Ahojte, že vraj sú už farmári doma. Neviete bližšie info? Veď v telke ich je ešte veeeela a ani trhy ani návštevy ešte neboli 🤔
@nikiki29 ale teraz farmár povedal, že ste na polceste 8 týždňov. Čiže sa farma natacala 2 mesiace dozadu?
Dopredu***
Posledný natáčací deň bol asi 19.10.
Myslím, že sú 5-6 týždňov vopred a treba zohľadniť, že ich týždeň trvá len 5 dní, nie 7… takže točia rýchlejšie ako sa vysiela.
@nikiki29 ahaaaa, tak už mi to viac vychádza 🤔
Inak toto ma vždy zaujimalo.oni musia byť tých 5,6 týždňov doma a nevychádzať, kým je finále v telke?
Či ako to chodí?
😄
@nikiki29 ale napríklad dnes lenocka sa ukázala na nete plus aj písala 🤷♂️
@alissa1222 ja som si to tiež všimla, že sa zvyknú ukazovať. No o poradí a vývoji šou ti to už veľa nepovie, keďže natáčanie skončilo. Takže možno to je už z hľadiska tej ich mlčanlivosti takto ok…
Nie je jedno, či ich stretnete na ulici, alebo uvidíte na internete? Nemôžu prezradiť nič, čo sa farmy týka, ináč si žijú svoje životy.
teraz tam majú dažde, ktoré sme mali my tu, asi pred dvomi - tromi týždňami
Farma sa dotočila pred týždňom. Viem to na 100% lebo mi na nej robí sesternica každý rok. Tak mam hneď info co a ako
Začala sa natáčať ešte v auguste......Vsak v tej dedine ,cez ktorú sa ide ,bol aj oznam na urade,že sa natáča farma....
Farma sa natáča v predstihu skoro mesiac

Však to nie je LIVE prenos. Návštevy tam boli, len to nebolo ešte v TV. Všetci sú už doma. Len sa nemôžu pretŕčať na internete.