Tipy na filmy a seriály na vyplnenie času v práci
Ahojte, vedeli by ste mi poradir nejaky film/seriál na vyplnenie času v práci? Mám disney plus, voyo. Žáner skoro všetko okrem hororu a romantiky. Ďakujem
Chcem byť tvoja kolegyňa 😄
Čítala som knihy 😄😄 mala som jedinú z tých všetkých mojich prác, kde sa zabíjal čas hocičím a mala som to povolené od šéfky. . Dokonca ma čakali od nej filmy v PC. a kopec čajov, ešte aj gauč dom tam mala, no bol to pre mňa šok😄😄 Práca bola hotová hneď ráno a občas prišiel nejaký zákazník kvôli dekoru, bola to len vzorková sieň bez predaja, inak šéf chodil priamo k zákazníkovi. Trvalo to 1,5r kým sa nevrátila do kancelárie šéfová z materskej.
Čítaj knihy, uč sa jazyk, strikuj alebo hackuj a ešte nám prezrať, čo robíš. Lebo ja sa väčšinou nestihnem v práci ani vycikať :D
Uc sa cez duolingo jazyky
Ďakujem všetkým za odpovede no pytala som sa na nejake filmy / seriály 😅 jazyky viem 4 a práve ma moc nebaví sa učiť niečo.
Ja mam s dcerou rozpozerane toto:
https://www.csfd.cz/film/323483-hannibal/prehled/
@0silvia0 ďakujem no vidím je to je thriler/ krimi/horor, to nieje moja šálka kávy. Skôr nejaké komédie
Ak vieš 4 jazyky, Zmeň prácu. Škoda ťa je takto.
Komedie neporadim, to zas nie je moja salka kavy,,snad niekto poradi.
Serial Priatelia si videla?
@zmrzlinka2021 mám 2 práce, jednu home office ( cez víkend mám voľno) druhú túto, kde zarobím nadpriemerne až moc dobre si myslím a práca ma baví 🙂
Na Disney+ si môžeš dať Marvel maratón, to by ti nejakú chvíľu mohlo trvať 😄 … ak môžu byť aj iné platformy, tak fajn taká oddychovka, z menej známych, ktorá má dosť sérii je Brooklyn 99 a ja som teraz na také nenáročné zabíjanie času začala pozerať Young Sheldon…
Ja som v praci pozerala Frasier. Je akurat tak kratky.
@lindous nad Marvelom som aj rozmýšľala no videla som to už nespočetne veľa krát 😄 Young Sheldon ma tiež zaujal
Zúfalé manželky 👍 môj top seriál
Na Disney+
@autorka, priprav sa, teraz sa tu do teba mnohé pustia ako psi, že si dovolíš mať pohodovú prácu keď ony sa ani nezastavia 😃😃 ja odporúčam čítanie kníh a podcasty
@petracandle ako si každý uvarí tak má😄 nech sa aj pustia aspoň si vyplním čas čítaním komentárov. To si myslím, že keby sem napíšem moju čistú mzdu tak vtedy by to začalo. 😄
aj ja by som chcela pracu na vikend, dobre platenu 🙂 Poradis kde aspon priblizne? Na akej recepcii?
Panstvi Downton (Downton Abby) - za mna super serial
@mirage hotel
This is us, Virgin river, Zavolejte porodni asistentky (to ma 13. serii, kym dopozeras mas co robit 😀 😀)
teraz citam, ze romantiku nie 😕 tak tie porodne asistentky skus, tie dalsie dve su take viac romanticke
Call the midwife.
Ja by som si asi priniesla vysivanie 🙂
Ahoj ja som pozerala na Disney+ Iba vraždy v budove, Vražda a ine dôkazy, Shardlake a teraz mám rozpozerane Sleepy Hollow ale nejako ma to až tak neoslovilo.... A z filmov ja som skôr na krimi tak Vražda v divadle bolo to fajn
@tojuska ďakujem ale krimi ma vôbec nebaví
Modern Family na Disney+

Mňa zaujíma, akú máš prácu, keď tam potrebuješ vyplniť čas filmami. 😀