Tipy na mysteriózne a akčné seriály na večer
Caute, na oddych si rada pozriem po veceroch neaky serial, ale uz ani neviem co mam pozerat. Mam rada mysteriozne, akcne-proste ze sa tam nieco deje, nad cim mozem aj rozmyslat. Co sa mi pacilo poslednu dobu bolo: yellowjackets, snowpiercer, videla som squid game, alice in borderland, from..
Witcher ⚔️
Odporúčam seriál Fringe ale nemusí každého zaujať 🙂
supernatural? peaky blinders?
@bavlnka92 supernatural nie ten ma nezaujal ale dakujem za to druhe este som nevidela podla popisu celkom dobre to znie 🙂
Odporúčam seriál Fringe ale nemusí každého zaujať 🙂
@ghost2323 fringe bol super daaavno som videla mozno pozriem zas diky
Witcher ⚔️
@laurinka27 aj ked je pritazlivy herec uz po prvom diely som vypla :/ neako nezaujal
Skoro normálna rodinka
Odsúdená poľský serial topka
Jeden jediný pohľad
@anonym_autor mne sa páčili seriály z väzenského prostredia, vtipné, smutné, zaujímavé 🙂 skús Vis a Vis alebo Orange is the New black
Skoro normálna rodinka
Odsúdená poľský serial topka
Jeden jediný pohľad
@glorikarebeka dakujeeem ani 1 som nevidela a zneju zaujimavo 🙂
@anonym_autor mne sa páčili seriály z väzenského prostredia, vtipné, smutné, zaujímavé 🙂 skús Vis a Vis alebo Orange is the New black
@mahony6 ak máš rada z väzenia tak odporúčam ten poľský serial, odsudzena
Ja som pozerala seriál zradcovia ale neviem či ťa to zaujme, veľa ľudí čo poznám to nezaujalo ale mne sa to páčilo
Panelák ? Hviezdna brána , 30 prípadov majora zemana ? Ale taký seriál ktorý som si rád pozrel bol https://serial.kukaj.in/special-ops-lioness
ŽE PANELÁK 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ešte som zabudla na dva super serialy
Pozlatko
Tekutý piesok
Ja som pozerala seriál zradcovia ale neviem či ťa to zaujme, veľa ľudí čo poznám to nezaujalo ale mne sa to páčilo
@anonym_7df71e to myslíš akože tú reality show?
Tales from the loop, to bolo velmi dobre a mysteriozne, potom Dark je super, Black mirror je nova seria myslim
Behind her eyes
https://www.csfd.sk/film/1319759-zahadne-pripad... mne sa pacilo toto

supernatural? peaky blinders?