icon

Tipy na seriály pre 12-ročných chlapcov

28. jún 2025

Ahojte,
viete mi poradit nejake serialy (aj starsie), ktore ste kukali so svojimi synmi vo veku cca 12 rokov? Nie tie moderne v**oviny - stranger things a pod.
Aktualne kukame Herkulesa. diky

ankare
28. jún 2025

Fantaghiro, Knight rider, Krok za krokom, Padla z oblakov, Dr. Quinnova, Alf,.... Ja som stará škola 😅

autor
28. jún 2025

presne take potrebujem ... mne sa tie moderne veci nepacia ...
fantaghiro je moja srdcovka.
krok za krokom som tiez rozmyslala, ale neviem, ci s tym este nepockam rok-dva, ci mu nebudem musiet este vsetko vysvetlovat, aby to nepochopil nespravne 😅
a ostatne tiez este porozmyslam 🙂
dakujem za tipy

laurinka27
28. jún 2025

Stranger Things teda urcite nie je volovina 😂 ale chapem, nechces "aj stare", ale "len stare", len ci take aj syna budu zaujimat

veverina
28. jún 2025

Moji lubia pozerať aj ten Sk serial starý Safari

lenka.25
28. jún 2025

Moja sestra ročná miluje seriál priatelia . Krok za krokom ju veľmi nebaví a sama hovorí , že henti starci len na sed myslia 😂

autor
28. jún 2025
@laurinka27

Stranger Things teda urcite nie je volovina 😂 ale chapem, nechces "aj stare", ale "len stare", len ci take aj syna budu zaujimat

@laurinka27 pre mna to bola vo**vina, mne sa to nepacilo a urcite nechcem, aby to videl v blizkej buducnosti aj on 🙂
ale samozrejme kazdy mame iny vkus, ja akceptujem ;)
moze to byt aj nove, ale co som ja nasla a kukla trebars na netflixe, sa mi nepacili a podla mna nie su pre neho vhodne
ale zasa nemam nejaky velky prehlad, lebo moc telku nekukame, takze mozno mi poradite nieco, co nepoznam a bude sa mi pozdavat a kukneme s nim spolu

kitycat
28. jún 2025

Moje guilty pleasure pre chlapcov by boli aj anime, tie japonske animovane serialy
Naruto
Fullmetal Alchemist Brotherhood (oblubene, len to nebude dabovane, max v Anj)
YuYu Hakusho
Tsubassa (to je o futbale)
Pokemon (ale asi len tie prve 2 serie na ktorych som vyrastla ja)

A z tych hranych co si pamatam som pozerala Xena. Herkules, v siedmom nebi, Joan z Arkadie, Frasier, Divoky anjel

Stranger things a GoT ked bude vacsi

dzina007
28. jún 2025

Nasi maju radi Hviezdnu branu napriklad.

laurinka27
28. jún 2025

Z netflixu by som odporucila Lost in Space

autor
29. jún 2025

dakujem baby za tipy ♥