Tipy na seriály pre 12-ročných chlapcov
Ahojte,
viete mi poradit nejake serialy (aj starsie), ktore ste kukali so svojimi synmi vo veku cca 12 rokov? Nie tie moderne v**oviny - stranger things a pod.
Aktualne kukame Herkulesa. diky
presne take potrebujem ... mne sa tie moderne veci nepacia ...
fantaghiro je moja srdcovka.
krok za krokom som tiez rozmyslala, ale neviem, ci s tym este nepockam rok-dva, ci mu nebudem musiet este vsetko vysvetlovat, aby to nepochopil nespravne 😅
a ostatne tiez este porozmyslam 🙂
dakujem za tipy
Stranger Things teda urcite nie je volovina 😂 ale chapem, nechces "aj stare", ale "len stare", len ci take aj syna budu zaujimat
Moji lubia pozerať aj ten Sk serial starý Safari
Moja sestra ročná miluje seriál priatelia . Krok za krokom ju veľmi nebaví a sama hovorí , že henti starci len na sed myslia 😂
Stranger Things teda urcite nie je volovina 😂 ale chapem, nechces "aj stare", ale "len stare", len ci take aj syna budu zaujimat
@laurinka27 pre mna to bola vo**vina, mne sa to nepacilo a urcite nechcem, aby to videl v blizkej buducnosti aj on 🙂
ale samozrejme kazdy mame iny vkus, ja akceptujem ;)
moze to byt aj nove, ale co som ja nasla a kukla trebars na netflixe, sa mi nepacili a podla mna nie su pre neho vhodne
ale zasa nemam nejaky velky prehlad, lebo moc telku nekukame, takze mozno mi poradite nieco, co nepoznam a bude sa mi pozdavat a kukneme s nim spolu
Moje guilty pleasure pre chlapcov by boli aj anime, tie japonske animovane serialy
Naruto
Fullmetal Alchemist Brotherhood (oblubene, len to nebude dabovane, max v Anj)
YuYu Hakusho
Tsubassa (to je o futbale)
Pokemon (ale asi len tie prve 2 serie na ktorych som vyrastla ja)
A z tych hranych co si pamatam som pozerala Xena. Herkules, v siedmom nebi, Joan z Arkadie, Frasier, Divoky anjel
Stranger things a GoT ked bude vacsi
Nasi maju radi Hviezdnu branu napriklad.
Z netflixu by som odporucila Lost in Space
dakujem baby za tipy ♥

Fantaghiro, Knight rider, Krok za krokom, Padla z oblakov, Dr. Quinnova, Alf,.... Ja som stará škola 😅