icon

V siedmom nebi sa objaví herečka Elena Podzámska

7. okt 2025

To čo?
Veď tá relácia bola o pomoci po finančnej stránke ľúďom v núdzi, v chorobe ci sa mýlim?
Eňa je skvelá herečka, myslela som, že sa s toho dostala a že jej ešte dali šanci v divadle.
Smutné...

Strana
z3
anonym_cb325a
7. okt 2025

@anonym_autor ale zije a stale moze svoj zivot zmenit. kopec znamych hercov a hereciek uz nezije. a tiez to boli skveli herci a umelci...

janai1
7. okt 2025

Modré z neba sa nevysiela už 12 rokov 😉

autor
7. okt 2025

@anonym_autor videla som upútavku aj čítala, že 18.10 nová séria a Eňa bude súčasťou Modrého z Neba .Že otvorene prizná z akými bojuje démonmi. Ale to už všetci vedia.

autor
7. okt 2025
@janai1

@janai1 Nová séria 18.10. začína.

autor
7. okt 2025
@anonym_cb325a

@anonym_autor ale zije a stale moze svoj zivot zmenit. kopec znamych hercov a hereciek uz nezije. a tiez to boli skveli herci a umelci...

@anonym_cb325a To áno len noe každý je tak silný ,že to dokáže zmeniť.

anonym_3877fd
7. okt 2025
@janai1

@janai1 🤓

janai1
7. okt 2025
@anonym_autor

@janai1 Nová séria 18.10. začína.

@anonym_autor 😂😂😂 fakt ? Tak to je hotový zázrak. Vracajú sa aj na Markízu teda? Človek by si doteraz mysleli, že sa už 11 rokov vysiela V siedmom nebi.

anonym_759965
7. okt 2025
@janai1

@anonym_autor 😂😂😂 fakt ? Tak to je hotový zázrak. Vracajú sa aj na Markízu teda? Človek by si doteraz mysleli, že sa už 11 rokov vysiela V siedmom nebi.

@janai1 Neťahaj tu za slovíčka. Dobre vieš, ako to myslela.

nika523
7. okt 2025
@janai1

@janai1 toto je fakt dôležité či modré z neba či v siedmom nebi. Keď ťa toto dokáže rozosmiať že sa niekto zmýli ...🤔

pasomnica
7. okt 2025

A? Však ona je tiež chorá...

deti95060810
7. okt 2025

mala problém s alkoholom. som myslela že už je po probléme.
škoda jej, bola to pekná kočka.

anonym_cb325a
8. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_cb325a To áno len noe každý je tak silný ,že to dokáže zmeniť.

@anonym_autor ja ti uplne chapem.

arieska
8. okt 2025

Eňa padla na samé dno a či jej práve toto pomôže je otázne. Skôr si myslím, že nie. Ale televízia bude mať sledovanosť...Kto chce pomôcť tak pomôže aj bez kamier.

anonym_b63556
8. okt 2025

A to tam nemoze ona byt ani iny herec herecka?

heleninamama
8. okt 2025

Neviem posúdiť jej herecké schopnosti, navyše herectvo nepovažujem za náročné umenie, ale Podzámska dostala od Boha nádherné telo, krásnu tvár, hlas a mala v živote kus šťastia, vďaka ktorému sa pred rokmi dostala na vrchol a ktoré si doslova predrbala kvôli závislosti od alkoholu a liekov. Mala zdravie, krásu, úspech, peniaze, zdravé dieťa a nestačilo jej. Rovnako ako mnohé tu na koni ohľadala osudovú lásku a aj to ju zničilo. Podľa mňa je stratená rovnako ako Iveta Bartošová a podobne aj skončí. Už roky sa nikam neposunula - iba ak ešte hlbšie - napriek tomu, že jej dávali šance, povzbudzovali ju, opakovane sa liečila, poskytovala rozhovory, kde tvrdila ako sa jej stav zlepšuje a pritom to tak nevyzeralo.
Toto je len zúfalý pokus dostať sa znovu na obrazovku s prázdnymi rečami a rovnako zúfalý je aj zo strany Modrého z neba zvýšiť sledovanosť a hlavne zarobiť na jej smutnom príbehu.

autor
8. okt 2025
@heleninamama

Neviem posúdiť jej herecké schopnosti, navyše herectvo nepovažujem za náročné umenie, ale Podzámska dostala od Boha nádherné telo, krásnu tvár, hlas a mala v živote kus šťastia, vďaka ktorému sa pred rokmi dostala na vrchol a ktoré si doslova predrbala kvôli závislosti od alkoholu a liekov. Mala zdravie, krásu, úspech, peniaze, zdravé dieťa a nestačilo jej. Rovnako ako mnohé tu na koni ohľadala osudovú lásku a aj to ju zničilo. Podľa mňa je stratená rovnako ako Iveta Bartošová a podobne aj skončí. Už roky sa nikam neposunula - iba ak ešte hlbšie - napriek tomu, že jej dávali šance, povzbudzovali ju, opakovane sa liečila, poskytovala rozhovory, kde tvrdila ako sa jej stav zlepšuje a pritom to tak nevyzeralo.
Toto je len zúfalý pokus dostať sa znovu na obrazovku s prázdnymi rečami a rovnako zúfalý je aj zo strany Modrého z neba zvýšiť sledovanosť a hlavne zarobiť na jej smutnom príbehu.

@heleninamama Žiaľ máte úplnú pravdu. Pár mesiacov bola všade. Zúfalo poskytovala úprimné rozhovory ,vyšla s pravdou von,ale nepadlo to na úrodnú pôdu..Keď prestali o nej písať, verila som,že sa s toho pekla dostala a vrátila sa opäť k tomu čo vedela najlepšie. Áno dostala do vienka krásnu tvár, krásnu postavu ktorá sa jej darilo si udržať, veľký talent aj hlas.Zial aj krehkú dušu a slabú psychiku.
Nezvládla slávu samotný život.
Pekne verím, že nedopadne rovnako ako iné slávne osobnosti. Bola by to veľká škoda.
Ale nie je ľahké poraziť závislosť, chorobu a dokáže to jedine silný človek.
Rovnako ako talentovaná herečka P.Vajdová..

unicornlady
8. okt 2025

Ja si myslím, že tým herečkám (ako je tu spomínaná aj tá Petra Vajdová) sa dosť ťažko stavia opäť na nohy, keď im médiá (alebo aj ľudia v komentároch) tak radi pripomínajú všetky ich zlyhania a pády.

anonym_3b5df5
8. okt 2025

Aké talentované herečky? Sú to obyčajné herečky, aj jedna, aj druhá. Podzamska sa ide len zviditeľniť do telky, keby chcela, tak je z toho už dávno vonku. Také modré z neba jej určite pomôže, však?

7miriam77
8. okt 2025

Jej príbeh možno pomôže iným ľuďom...mne osobne je ona sympatická a je smutné, že takto dopadla. Stále hľadá niekde pomoc,tak pravdepodobne ju aj potrebuje

anonym_c637a4
8. okt 2025

@7miriam77 Najmä, ak človek natrafí na nesprávnych ľudí, tak ho to ešte viac demotivuje a ešte väčšiu beznádej cíti. (teraz mám na mysli aj priamo psychológov, doktorov).
Lebo tiež, keď mi bolo najhoršie a išla som psychologička, tak som tam necítila ani prijatie, ani bezpečie, skôr súdenie. A to ma odrovnalo ešte viac.
Keď už človek z posledných síl tú pomoc vyhľadá a nedočká sa jej.

Takže dúfam, že natrafí aj na tých správnych ľudí a podporu (aj z okolia).

7miriam77
8. okt 2025
@anonym_c637a4

@7miriam77 Najmä, ak človek natrafí na nesprávnych ľudí, tak ho to ešte viac demotivuje a ešte väčšiu beznádej cíti. (teraz mám na mysli aj priamo psychológov, doktorov).
Lebo tiež, keď mi bolo najhoršie a išla som psychologička, tak som tam necítila ani prijatie, ani bezpečie, skôr súdenie. A to ma odrovnalo ešte viac.
Keď už človek z posledných síl tú pomoc vyhľadá a nedočká sa jej.

Takže dúfam, že natrafí aj na tých správnych ľudí a podporu (aj z okolia).

@anonym_c637a4 tvoja skúsenosť ma mrzí, no verím, že žiaľ aj také sa stáva. A áno, tiež si myslím,ze ešte ani ona nenašla tu "správnu" pomoc, tak skúša ďalej, ja ju za to neodsudzujem, skôr naopak, je dobre, že ma stále silu hľadať pomoc

anonym_c637a4
8. okt 2025

@7miriam77 Ja si spomínam, myslím, že Zuzana Smatanová niečo o Vajdovej písala. Že vyhľadať pomoc nie je hanba (aj keď ľudia si do nej kopnú, do Vajdovej) a ona je na ňu hrdá alebo také niečo.
Ja som rada, že aj iní o tom hovoria.

Sama mám okolo seba ľudí, ktorí ťa skôr označia za slabocha, ak niečo nezvládaš. Takže ja osobne sa radšej moc nezdôverujem.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
autor
8. okt 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná
7miriam77
8. okt 2025
@anonym_c637a4

@7miriam77 Ja si spomínam, myslím, že Zuzana Smatanová niečo o Vajdovej písala. Že vyhľadať pomoc nie je hanba (aj keď ľudia si do nej kopnú, do Vajdovej) a ona je na ňu hrdá alebo také niečo.
Ja som rada, že aj iní o tom hovoria.

Sama mám okolo seba ľudí, ktorí ťa skôr označia za slabocha, ak niečo nezvládaš. Takže ja osobne sa radšej moc nezdôverujem.

@anonym_c637a4 Zuzka je tiež úžasne úprimný človek a teda,klobúk dole pred ňou, ako dokázala o svojom probléme otvorene rozprávať. No tiež asi dlho naberala odvahu....teraz chystá tu knihu, som na ňu zvedavá

unicornlady
8. okt 2025

akurát som videla upútavku, kde sa stretne Podzámska so Smatanovou
https://www.joj.sk/v-siedmom-nebi/novinky/11158...

možno toto by jej mohlo fakt pomôcť, stretnúť niekoho, kto ju nesúdi, ale uvidí, že aj z problémov sa dá vyhrabať, vidieť, že ak iní to dokázali, aj pre ňu je nádej

unicornlady
8. okt 2025

@7miriam77 To fakt ako obdiv. Na Slovensku sa otvoriť, dovoliť si zraniteľnosť , aj napriek tomu, že určite vedela, že veľa ľudí bude mať potrebu si kopnúť... to je riadna odvaha

ale napr. aj ten spevák/moderátor Šarkan, on tiež sa vyjadruje o psychike (Liga za duševné zdravie ho spomenula na facebooku). Nie síce až tak detailne, ale teda otvára túto tému aj pre mužov.

janai1
8. okt 2025
@nika523

@janai1 toto je fakt dôležité či modré z neba či v siedmom nebi. Keď ťa toto dokáže rozosmiať že sa niekto zmýli ...🤔

@anonym_759965
@nika523 keď už chce niekto anonymne kritizovať iných ľudí, mohol by to robiť aspoň správne 😉 ale zas, asi čo čakať od takej osoby, že hej

anonym_464c68
8. okt 2025

Držím palce každému, čo má psychické problémy, nejakú závislosť, nebojí sa to priznať a snaží sa vymaniť z toho, teda myslí aj na ostatných, nielen na seba ...Nech sa podarí vyhrať nad démonmi 🙂.

anonym_3b5df5
8. okt 2025
@janai1

@janai1 no ty máš asi veľmi malé IQ keď ti nedoplo o com je reč. 🤦🏻‍♀️

Strana
z3