V siedmom nebi sa objaví herečka Elena Podzámska
To čo?
Veď tá relácia bola o pomoci po finančnej stránke ľúďom v núdzi, v chorobe ci sa mýlim?
Eňa je skvelá herečka, myslela som, že sa s toho dostala a že jej ešte dali šanci v divadle.
Smutné...
Aké talentované herečky? Sú to obyčajné herečky, aj jedna, aj druhá. Podzamska sa ide len zviditeľniť do telky, keby chcela, tak je z toho už dávno vonku. Také modré z neba jej určite pomôže, však?
@anonym_3b5df5 Nemyslím si ,že jej pomôže..zial zázračne lieky na závislosti neexistujú. A mohli by 😁☝️
Neviem posúdiť jej herecké schopnosti, navyše herectvo nepovažujem za náročné umenie, ale Podzámska dostala od Boha nádherné telo, krásnu tvár, hlas a mala v živote kus šťastia, vďaka ktorému sa pred rokmi dostala na vrchol a ktoré si doslova predrbala kvôli závislosti od alkoholu a liekov. Mala zdravie, krásu, úspech, peniaze, zdravé dieťa a nestačilo jej. Rovnako ako mnohé tu na koni ohľadala osudovú lásku a aj to ju zničilo. Podľa mňa je stratená rovnako ako Iveta Bartošová a podobne aj skončí. Už roky sa nikam neposunula - iba ak ešte hlbšie - napriek tomu, že jej dávali šance, povzbudzovali ju, opakovane sa liečila, poskytovala rozhovory, kde tvrdila ako sa jej stav zlepšuje a pritom to tak nevyzeralo.
Toto je len zúfalý pokus dostať sa znovu na obrazovku s prázdnymi rečami a rovnako zúfalý je aj zo strany Modrého z neba zvýšiť sledovanosť a hlavne zarobiť na jej smutnom príbehu.
@heleninamama Ja,si myslím, že je ten typ človeka (psychická porucha )že sa vie bezhlavo zamilovať, až šialene až jej to prerastie cez hlavu. Lebo ona od vtedy je to s ňou s kopca ako sa rozišla s Chrenom.Som si istá, že sni po rokoch to úplne nespracovala ,že sa rozišli a on sa oženil a je šťastný. Podľa tých posledných vyjadrení všade, vidieť, že to ju zničilo. Aj sláva,úspech...
Jej príbeh možno pomôže iným ľuďom...mne osobne je ona sympatická a je smutné, že takto dopadla. Stále hľadá niekde pomoc,tak pravdepodobne ju aj potrebuje
@7miriam77 Mne je tiež a mala som ju rada ako herečku a je mi smutno ,že jej niet zatiaľ pomoci..
@7miriam77 Najmä, ak človek natrafí na nesprávnych ľudí, tak ho to ešte viac demotivuje a ešte väčšiu beznádej cíti. (teraz mám na mysli aj priamo psychológov, doktorov).
Lebo tiež, keď mi bolo najhoršie a išla som psychologička, tak som tam necítila ani prijatie, ani bezpečie, skôr súdenie. A to ma odrovnalo ešte viac.
Keď už človek z posledných síl tú pomoc vyhľadá a nedočká sa jej.
Takže dúfam, že natrafí aj na tých správnych ľudí a podporu (aj z okolia).
@anonym_c637a4 Presne ako píšeš. Nie každý psychiater či psychológ je ten čo ti dodá silu,podporí, podrží, vypočuje a terapie pomôžu. A,samozrejme okolie,rodina, záujmy,koníčky..najhoršie je pri závislosti nerobiť nič.
@heleninamama Ja,si myslím, že je ten typ človeka (psychická porucha )že sa vie bezhlavo zamilovať, až šialene až jej to prerastie cez hlavu. Lebo ona od vtedy je to s ňou s kopca ako sa rozišla s Chrenom.Som si istá, že sni po rokoch to úplne nespracovala ,že sa rozišli a on sa oženil a je šťastný. Podľa tých posledných vyjadrení všade, vidieť, že to ju zničilo. Aj sláva,úspech...
@anonym_autor Chren to je ten s mafianskou vdovou po Congradym? 🤔
@anonym_autor Chren to je ten s mafianskou vdovou po Congradym? 🤔
@anonym_6c9661 Áno. Ja som to nejako nesledovala bulvár, až pár mesiacov dozadu poskytovala rozhovory a veľa písali aj o jej minulosti. Smutné..
@7miriam77 Ja si spomínam, myslím, že Zuzana Smatanová niečo o Vajdovej písala. Že vyhľadať pomoc nie je hanba (aj keď ľudia si do nej kopnú, do Vajdovej) a ona je na ňu hrdá alebo také niečo.
Ja som rada, že aj iní o tom hovoria.
Sama mám okolo seba ľudí, ktorí ťa skôr označia za slabocha, ak niečo nezvládaš. Takže ja osobne sa radšej moc nezdôverujem.
@anonym_c637a4 Osveta je super veci a klobúk dole pred každou známou osobnosťou, že idú takto s kožou na trh.
Veľa ľudí si naivne myslí, že verejne známy nemajú tiež svoje starostí, bolesti a trápenie..preto je to skvelé.
Mne je veľmi ľúto aj Peti Vajdovej. Nesúdim nikoho ani jednu,pretože je veľmi ťažké poraziť takého démona. Navyše ak je alkohol spolu s depresiami. To vedie úplne do záhuby.
akurát som videla upútavku, kde sa stretne Podzámska so Smatanovou
https://www.joj.sk/v-siedmom-nebi/novinky/11158...
možno toto by jej mohlo fakt pomôcť, stretnúť niekoho, kto ju nesúdi, ale uvidí, že aj z problémov sa dá vyhrabať, vidieť, že ak iní to dokázali, aj pre ňu je nádej
@unicornlady Veľmi by som jej to priala. Obom.
akurát som videla upútavku, kde sa stretne Podzámska so Smatanovou
https://www.joj.sk/v-siedmom-nebi/novinky/11158...
možno toto by jej mohlo fakt pomôcť, stretnúť niekoho, kto ju nesúdi, ale uvidí, že aj z problémov sa dá vyhrabať, vidieť, že ak iní to dokázali, aj pre ňu je nádej
@unicornlady Stránku som už nenašla.
Neviem, prečo to odtiaľ zmizlo, ale našla som to aj na youtube, tú upútavku:
a tej Smatanovej sa co stalo? ja nesledujem vobec tieto klebety.Aj ona pila?
a tej Smatanovej sa co stalo? ja nesledujem vobec tieto klebety.Aj ona pila?
@anonym_d2a4ab mala depresie, vyhorenie.. podľa mňa z toho že nemá ani muža ani deti, že to na ňu dolahlo
@anonym_d2a4ab mala depresie, vyhorenie.. podľa mňa z toho že nemá ani muža ani deti, že to na ňu dolahlo
@alchemilkazltozelena To som dakde zapocula o tom vyhoreti.Len som si myslela ze aj pila.Alebo mat deti ani nemoze aj to je moznost
Modré z neba sa nevysiela už 12 rokov 😉
@janai1 18 oktobra 2025 bude pokračovať.Takže áno bude tam Podzamska.
@alchemilkazltozelena To som dakde zapocula o tom vyhoreti.Len som si myslela ze aj pila.Alebo mat deti ani nemoze aj to je moznost
@anonym_d2a4ab Podzamska ma dospelu dcéru Radku
@anonym_d2a4ab myslím že nepila. Ja som v živote nevidela niekde sfotene že by mala nejakého muža. To časom človeku z toho aj preskočí, nebola by prvá ani posledná.
@anonym_d2a4ab Podzamska ma dospelu dcéru Radku
@alickapusinka ja som myslela Smatanovu ako som sa vyssie bavila s alchemilkou
@anonym_d2a4ab myslím že nepila. Ja som v živote nevidela niekde sfotene že by mala nejakého muža. To časom človeku z toho aj preskočí, nebola by prvá ani posledná.
@alchemilkazltozelena co ja viem.Skor si myslim ze netahala vztahy na verejnost a nie ze nikoho nemala.Nie kazdy sa chce vztahom aj verejne prezentovat
Aké talentované herečky? Sú to obyčajné herečky, aj jedna, aj druhá. Podzamska sa ide len zviditeľniť do telky, keby chcela, tak je z toho už dávno vonku. Také modré z neba jej určite pomôže, však?
@anonym_3b5df5 Vajdova je excelentná herečka,ktorej predpovedali veľkú budúcnosť. V C yranovi bola neprekonateľná, a v Ženbe detto. Ono totižto existuje aj také niečo ako divadlo...A videla som ju aj v Státkoch zmätkoch. Mala ponuky na zmluvy z viacerých veľkých českých divadiel a hosťovala v SND už počas štúdií. Ona a Potokarova mali pred sebou skvelú profesnú budúcnosť, mladé baby a na konte už mali nesmierne náročné postavy, škoda...Snáď sa ešte dá dokopy...Každé jedno slovenské divadlo by ju s radosťou prijalo.
@alickapusinka ja som myslela Smatanovu ako som sa vyssie bavila s alchemilkou
@anonym_d2a4ab aha no stretne sa s Podzamskou
@alchemilkazltozelena co ja viem.Skor si myslim ze netahala vztahy na verejnost a nie ze nikoho nemala.Nie kazdy sa chce vztahom aj verejne prezentovat
@anonym_d2a4ab čo ja viem.. za 20 rokov čo je v show biznise aby neexistovala ani jedna fotka? Však nechodí po kanáloch.. divne celé
@anonym_d2a4ab Co som ja vedela vzťahy mala, ale ona si veľmi strážila súkromie a väčšinou sa prezentovala hudbou .Nie nepila len mala depresiu, vyhorenie.
@anonym_3b5df5 Vajdova je excelentná herečka,ktorej predpovedali veľkú budúcnosť. V C yranovi bola neprekonateľná, a v Ženbe detto. Ono totižto existuje aj také niečo ako divadlo...A videla som ju aj v Státkoch zmätkoch. Mala ponuky na zmluvy z viacerých veľkých českých divadiel a hosťovala v SND už počas štúdií. Ona a Potokarova mali pred sebou skvelú profesnú budúcnosť, mladé baby a na konte už mali nesmierne náročné postavy, škoda...Snáď sa ešte dá dokopy...Každé jedno slovenské divadlo by ju s radosťou prijalo.
@aesculap Súhlasím obe mali našliapnuté na veľký úspech, slávu,obrovský talent. Videla som aj divadelné predstavenia s nimi a Potokárová bola úžasná. Pre mňa to bol obrovský šok.
Za mňa ide Vilovi a celej joj len o sledovanosť. Vyťahovať na svetlo stratené existencie je úbohé. Veď aj ten Cibuľa, koľkokrát mu už pomohli? A načo. Eňa je tiež stratená existencia, bohužiaľ. Stačí mi vidieť upútavku a viem,že to nebudem pozerať,tak ako miliónkrát predtým. Zaujímal by ma len názor ľudí, ktorí sa v tejto relácii ocitli.
Za mňa ide Vilovi a celej joj len o sledovanosť. Vyťahovať na svetlo stratené existencie je úbohé. Veď aj ten Cibuľa, koľkokrát mu už pomohli? A načo. Eňa je tiež stratená existencia, bohužiaľ. Stačí mi vidieť upútavku a viem,že to nebudem pozerať,tak ako miliónkrát predtým. Zaujímal by ma len názor ľudí, ktorí sa v tejto relácii ocitli.
@tetapetra Mňa prekvapilo v upútavke,že mala upravené vlasy akoby ich čakala už. A Vilo vie inak na city..
Mne sa táto osoba vždy spája s rozprávkou Madagaskar 🙂Ona dabovala Gloriu.Je to skvelá herečka, talentovaná ❤️A prajem jej,nech najde svoj pokoj a prinavrati so svojho života radosť a stabilitu.
@anonym_autor tak zase všetko je pripravené dopredu.😉
@tetapetra no veď jasné a už som videla toho manžela. A podľa mňa sa už chytá každej slamky.A svadba s vypočítavosti aby to sama lepšie finančne utiahla.Nenyslím du,že s jej strany je za tým veľká zamilovanosť a láska. Ina rada strháva na seba pozornosť .

Ja si myslím, že tým herečkám (ako je tu spomínaná aj tá Petra Vajdová) sa dosť ťažko stavia opäť na nohy, keď im médiá (alebo aj ľudia v komentároch) tak radi pripomínajú všetky ich zlyhania a pády.
@unicornlady Samozrejme verejne známym jecto milión krát horšie, pretože každé jedno hoc aj malé zlyhanie,prešľap im médiá aj ľudia (hejteri( neodpúšťajú.
Je to ťažké ,pretože každá jedna závislosť preverí nie len pevnú vôľu, silu,vytrvalosť a disciplínu .Navyse ak je človek psychicky chorí je to o to ťažšie. Vždy je to pokus -omyl ,ale sj víťazstvo. Držím jej veľmi palce. Mala som ju rada ako herečku aj v dabingu. Zaslúžila by si šancu. Ale svet šobiznisuaj samotné herectvo je veľmi psychicky náročné.