Videli ste film Končí sa to nami v kine?
Oplatí sa vidieť? 😄
videla som, ale či sa to oplatí to ti neviem povedať. Ja nie som úplne cieľovka na tento žáner, ale nebolo to zlé.
To je prva cast? Podla tej knihy?
@pralinka25 ano
Dik. Som na to zvedava. Krasna katastrofa ma ako film uplne sklamal.
Za mňa sa určite oplatí vidieť, obsadenie super, Blake Lively je pani herečka 🫶. Aj keď si myslím, že každý to inak vníma, no ja hodnotím film pozitívne.
Citala som knizku a Blake je moja oblubena herecka, takze ja urcite pojdem 🙂
Bola som včera s kamarátkou a nám sa páčilo 🙂
@pralinka25 tak krasna katastrofa je uplne iny zaner. Citala si aj knihu Konci sa to nami? Ja som velmi zvedava ako to bude sfilmovane lebo priznam sa mna na knihe najviac dostal prave doslov autorky na konci. Kniha sa mi pacila, aj pokracovanie tak som zvedava na film
Páčilo sa. Po dlhej dobe film nebol horší ako kniha. Aj manžel skonštatoval, že sa to dalo prežiť, čo je u neho mega pochvala 😂
Tiez sa zajtra na to chystame,tak som zvedava
Ja som čítala knihu, veľmi sa mi páčila. Do kina sa na to nechystám.
@dm1 ano citala presne tako pred rokom na dovolenke obe casti
Ja viem ze je to ine len som tym chcela povedat ze niekedy su tie filmove spacovania hrozne a dost sa ich obavam pretoze potom dokazu pokazit cely dojem z knihy. Ale ked baby pisu tak dufam ze to bude v poho.
Ja rozmyslam ze precitam knihu 😀 a ked sa segra vrati zo zahranicia tak pojdeme do kina 😀
@pralinka25 jasne niektore spracovania su hrozne a lepsie to ani nevidiet :p
@dm1 ved toto. Ja som potom vzdy taka sklamana ako male decko 😀
@janulik2008 precitaj. Je fajn.
@pralinka25 a jedno ktoru lebo na martinuse som dve videla
@janulik2008 konci sa to nami je prva cast, zacina sa to nami je druha cast
Boli sme s priateľom, mne sa páčilo veľmi a priateľ tiež pochvaľoval.
@janulik2008 Možno si v Martinuse videla dve Končí sa to nami, ale je to to isté. Len dotlače majú rôznu obálku. Potom je ešte Začína sa to nami (to je druhý diel)
Dnes som bola na tomto filme v kine. V prvom rade, Blake bola skvelá, mám veľmi rada túto herečku. Posolstvo filmu je veľmi silné. Prechádzam si ťažkým rozchodom s tyranom a narcisom v jednom. Pre mňa v tomto období priam poučný film. Zrejme si zaobstaram aj knihy
@ysseba ano na jednom je Blake Lively a na druhom nie je na obalke 😇 tak si ju asi kupim 😀 aj ked som prisla na chut citacke knih 😀

Dúfam, že sa oplatí, lebo sa naň chystáme s kamoškou 😀