icon

Videli ste film Otec?

pljanka
12. sep 2025

Videli ste uz film OTEC? Aky mare z neho dojem?

Strana
z5
hederamonstera
12. sep 2025

Nie, nemam na to odvahu.

gribka1
12. sep 2025

Toto ja nedám.

anonym_678d08
12. sep 2025

Je to až také hrozné? Ja sa chystám, ale po týchto komentároch začínam mať pochybnosti 🤣

zuzanaete
12. sep 2025

Vnimam, ze to musi byt velmi silny film. Ale pozerat ho v kine by som nedala. Mozno, ked raz bude v tv a budem si to moct kedykolvek vypnut. Je to film o velkom trapeni.

marlent
12. sep 2025

Dnes sme boli.
Ostalo nam ťažko.

hederamonstera
12. sep 2025
@anonym_678d08

Je to až také hrozné? Ja sa chystám, ale po týchto komentároch začínam mať pochybnosti 🤣

@anonym_678d08 co moze byt horsie ako zabit si svoje dieta? Hlupou chybou. Aj ten muz umrel z nestastia.

barka1
12. sep 2025
@anonym_678d08

@anonym_678d08 nikto netvrdí, že je to hrozné. Vieš, o čom to je. Ide o to, či tu temu zvládneš. Urcite je natočený výborne. Bohuzial, tiež sa na ten film necítím.

anonym_37321b
12. sep 2025

@pljanka stacilo mi Manchester By The Sea - podobna tema, tiez strasne smutny tragicky film ... niekedy je velka kvalita v praci na filme ale moze byt tazke a smutne si ho pozriet

anonym_37321b
12. sep 2025

https://sarm.pluska.sk/pribehy/nakrutia-film-kr...

neviem ako konci ten film ale v realnom zivote ten otec zomrel nedlho po tom

anonym_8be9f6
13. sep 2025

Nie, ani nechcem.

martinka13
13. sep 2025

Ešte nie, ale urcite pôjdem.

marca12
13. sep 2025

Chcem ist tento vikend do kina. Je to silny film,ale vraj citlivo natoceny. Aj mam obavy ako ma zvalcuju emocie,ale urcite nebudem jedina,co bude odchadzat uplakana.

katka708
13. sep 2025

Nemám na to odvahu. Nechystám sa to vidieť.
Prežívala som to veľmi silne keď sa to stalo.
Som z NR a okolo toho miesta som chodievala. V tej dobe mal môj syn 1,5 r a hľadala som pre neho jasle.
Po tom nešťastí som sa rozhodla ostať doma do 3r.
Trvalo mi veľmi dlho kým som prestala myslieť na to co prežívajú rodicia...

mandzula
13. sep 2025

Nie, ani neplanujem. Chcem sa naplnat peknymi vecami a nie si platit za vlastne utrpenie.

kavasmliekom
13. sep 2025

Počkám si, kedy bude v TV

anonym_de305d
13. sep 2025

Čítala som knihu môj život s jojom -bohužiaľ reálny Slovenky príbeh o otcovi z Nitry, ktorý zabudol dcéru v aute…, určite si pozriem aj tento film, rada vidím veci aj z tej druhej strany.

kiwi3
13. sep 2025
@mandzula

Nie, ani neplanujem. Chcem sa naplnat peknymi vecami a nie si platit za vlastne utrpenie.

@mandzula praveze to casto cloveku pomaha uvedomit si, co ma a naozaj si to vazit. zas neprehanajme...

petronela1985
13. sep 2025

@pljanka včera som bola na tento film v kine. Ondrík a Morávková ho zahrali výborne, bolo to veľmi autentické. Smutné, tragické, ale pointa bola skôr v tom, ako ho spoločnosť odsúdila a pritom za to nemohol, povedal to aj znalec na súde. Bol milujúci otec aj manžel. Ja odporúčam ísť na ten film, človek si veľa vecí uvedomí. V reálnom živote sa tragédia odohrala v Nitre blízko miesta, kde pracujem a pán býval v susednej obci. Napriek tomu som šla a neľutujem.

mandzula
13. sep 2025
@kiwi3

@mandzula praveze to casto cloveku pomaha uvedomit si, co ma a naozaj si to vazit. zas neprehanajme...

@kiwi3 kazdy podla svojho gusta, mne staci aj navsteva nemocnice napriklad.

luccija
13. sep 2025

@pljanka ešte nie, ale určite pôjdem.Ondrik je výborný herec a povedal, že to bol jeho najťažší film.Ludia by mali vidieť aj utrpenie a chvíľu sa zamyslieť, lebo mi pripadá, že odvšadiaľ sa valí len instagramovy nereálny ružovy život, ktorý ľuďom vymiela mozgy

anonym_087449
13. sep 2025
@petronela1985

@pljanka včera som bola na tento film v kine. Ondrík a Morávková ho zahrali výborne, bolo to veľmi autentické. Smutné, tragické, ale pointa bola skôr v tom, ako ho spoločnosť odsúdila a pritom za to nemohol, povedal to aj znalec na súde. Bol milujúci otec aj manžel. Ja odporúčam ísť na ten film, človek si veľa vecí uvedomí. V reálnom živote sa tragédia odohrala v Nitre blízko miesta, kde pracujem a pán býval v susednej obci. Napriek tomu som šla a neľutujem.

@petronela1985 pamätám si, keď sa to stalo.Az neuveriteľné ako to bolo dávno mám pocit, že pár rokov.Viete niektorá či tá žena mala potom ešte ďalšie dieťa?To bolo ich jediné dieťa?

petronela1985
13. sep 2025
@anonym_087449

@petronela1985 pamätám si, keď sa to stalo.Az neuveriteľné ako to bolo dávno mám pocit, že pár rokov.Viete niektorá či tá žena mala potom ešte ďalšie dieťa?To bolo ich jediné dieťa?

@anonym_087449 netuším, čo je s tou ženou. Podľa filmu bol rozvedený, toto bola jeho druhá manželka.

pljanka
autor
13. sep 2025
@anonym_37321b

@pljanka stacilo mi Manchester By The Sea - podobna tema, tiez strasne smutny tragicky film ... niekedy je velka kvalita v praci na filme ale moze byt tazke a smutne si ho pozriet

@anonym_37321b aj pri tomto filme som si poplakala 🙂

pljanka
autor
13. sep 2025
@petronela1985

@petronela1985 tiez som chdievala obcas okolo a vzdy som si na to spomenula. Uz som sa ale odstahovala, no tento film mi to vsetko pripomenul

pljanka
autor
13. sep 2025
@luccija

@pljanka ešte nie, ale určite pôjdem.Ondrik je výborný herec a povedal, že to bol jeho najťažší film.Ludia by mali vidieť aj utrpenie a chvíľu sa zamyslieť, lebo mi pripadá, že odvšadiaľ sa valí len instagramovy nereálny ružovy život, ktorý ľuďom vymiela mozgy

@luccija ano, mali by si ho ludia pozriet. Ako uz spominali, je to hlavne o tom ako ho odsudila spolocnost, co bolo velmi smutne. A s tym instagramom suhlasim, aj na fb, na vsetkych tychto sietach je len dokonaly zivot a realita sa vzdy posuva na okraj

maminkadeticiek
13. sep 2025

Milan Ondrik je moj najoblubenejsi slovensky herec,ale na toto sa zatial emocne necitim.Cele to bolo tragicke ked sa ro stalo,pocula som ze on a Dominika su v tom filme neuveritelne dobry,tak sa zatial necitim na to spracovat taketo emocie.

maminkadeticiek
13. sep 2025
@anonym_087449

@anonym_087449 mali aj starsie dievcatko.

anonym_55e058
13. sep 2025

nie,na Ondríka nie som zvedavá kvôli jeho obdivu k Černákovi

mane01
13. sep 2025

@pljanka este nie, ale urcite nan pojdem

anonym_3d8937
13. sep 2025

Zatiaľ som o tom čítala len knihu a tá je tiež veľmi smutná.
Počkam si na film, keď ho daju na netflix.

Strana
z5