Videli ste film Otec?
Videli ste uz film OTEC? Aky mare z neho dojem?
@petronela1985 pamätám si, keď sa to stalo.Az neuveriteľné ako to bolo dávno mám pocit, že pár rokov.Viete niektorá či tá žena mala potom ešte ďalšie dieťa?To bolo ich jediné dieťa?
@anonym_087449 toto bola jeho druhá žena. On bol už po 50tke a ona 30tnička. Mali spolu jedno staršie a toto dvojročné dievčatko. On mal okolo 58 keď zomrel krátko po tej tragédii, ona tak pred 40tkou. Teraz je konateľkou v Pardone, asi zobrala jeho funkciu
nie,na Ondríka nie som zvedavá kvôli jeho obdivu k Černákovi
@anonym_55e058 ondrik predsa neobdivuje cernaka
Dnes sme boli, silný film, ale odporúčam. Je to aj u uvedomeni si ze žijeme v uponáhľanej dobe stále na niečo myslíme práca a podobne a zrazu dieta zabudnuté v aute a nasledkom toho, ako uz bolo písané, o odsúdení...
@anonym_55e058 ty asi nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku 🤦🏻♀️ On hral Cernaka. Je to film.
Nie a nikdy ho nechcem vidieť.. určite výkony výborne, určite super kamera a tak.. ale filmy podľa takýchto skutočných udalostí naozaj neznášam.. Príde mi to veľmi tryznive... To dievčatko by malo dnes toľko, čo moja dcéra, vôbec to nebolo tak dávno a je to strašné...
@petronela1985 pamätám si, keď sa to stalo.Az neuveriteľné ako to bolo dávno mám pocit, že pár rokov.Viete niektorá či tá žena mala potom ešte ďalšie dieťa?To bolo ich jediné dieťa?
@anonym_087449 v realnom zivote mali 10rocnu dcerku a ta co v 2015tom zomrela v aute mala cca 2 roky. otec zomrel rok a pol po tragedii, manzelka so starsou dcerkou ziju dodnes, suhlasili aby otcov kamarat napisal o tom knihu "Moj zivot s Jojom"
a Nvotova nakrutila podla nej teraz film
@pljanka Bola som naň včera... som sklamaná maximálne. Môj muž chcel po 10 minútach odísť. Neviem ako iným, ale mne vadil neskutočne blízky obraz, trasľavá kamera, hnusne volená hudba, miestami sa mi krútila hlava a nakoniec nás aj oboch rozbolela.
Akože Ondrík a Morávková v pohode, ale kurňa nechápem, prečo sa musel vyzliecť úplne donaha🙈... toto u mňa nezabodovalo absolútne. Nemalo to žiaden hlbší význam, iba to bol obyčajne vykreslený skutočne smutný príbeh, žiadne emócie nezanechal.😒
V tomto prípade platí, že reklama na film bola silnejšia ako on samotný.
Sucitim s rodinou.. mne by to ublížilo, keby z mojej tragédie urobia zábavu (čo ako tragicky je film).
A nie, pozerať to rozhodne nebudem.
Sucitim s rodinou.. mne by to ublížilo, keby z mojej tragédie urobia zábavu (čo ako tragicky je film).
@beronsche myslim ze tam sa to vzdy riesi najprv s rodinou pozostalych. Najprv bola kniha, teraz film.
@beronsche myslim ze tam sa to vzdy riesi najprv s rodinou pozostalych. Najprv bola kniha, teraz film.
@hederamonstera dúfam, že áno..
My sme boli včera a ja čo som placko 😃,tak to bolo podľa mňa celkom v pohode .Čakala som to dramatickejšie.
@pljanka Bola som naň včera... som sklamaná maximálne. Môj muž chcel po 10 minútach odísť. Neviem ako iným, ale mne vadil neskutočne blízky obraz, trasľavá kamera, hnusne volená hudba, miestami sa mi krútila hlava a nakoniec nás aj oboch rozbolela.
Akože Ondrík a Morávková v pohode, ale kurňa nechápem, prečo sa musel vyzliecť úplne donaha🙈... toto u mňa nezabodovalo absolútne. Nemalo to žiaden hlbší význam, iba to bol obyčajne vykreslený skutočne smutný príbeh, žiadne emócie nezanechal.😒
V tomto prípade platí, že reklama na film bola silnejšia ako on samotný.
@gabrielka94 film bol ocenený jednou z najvyšších cien na festivale v Taliansku a kandiduje na Oscara. Bežní ľudia ho asi nevedia tak oceniť
@gabrielka94 film bol ocenený jednou z najvyšších cien na festivale v Taliansku a kandiduje na Oscara. Bežní ľudia ho asi nevedia tak oceniť
@anonym_e33603 podla mna je to o tom, ze kazdemu sa paci nieco ine. Nie, ze to nevedia ocenit. Je to umenie. Ako s obrazom. 100 ludom sa paci a potom ich pride 20 a nebude sa im pacit. A to je na tom to pekne, ta rozmanitost 🙂
Ja sa chystám pozrieť si ho, keď bude v tv alebo na Netflixe/HBO, lebo do kina nechodím.
M. Ondrík je pre mňa najtalentovanejší slovenský herec, Tereza Nvotova je už v tomto mladom veku úplná režisérska špička tak kvôli tejto kombinácii sa na to teším. A tiež ma táto téma syndrómu zabudnutých detí v aute veľmi zaujíma.
@hederamonstera dúfam, že áno..
@beronsche film je na motívy knihy. Spolupráca prebiehala s autorom knihy.
@pljanka Nevidela, ale zhruba viem o čom je.Urcite jeho pozretie vyvolá v človeku otázky a aj smútok a strach, práve tak,ako podobné reálne životné tragédie
@anonym_e33603 Tak ja som cakala, ze sa to ma pacit hlavne obycajnym ludom🙂. Za mna nie, ale urcite si najde svojich privrzencov
@pljanka ešte nie, ale určite pôjdem.Ondrik je výborný herec a povedal, že to bol jeho najťažší film.Ludia by mali vidieť aj utrpenie a chvíľu sa zamyslieť, lebo mi pripadá, že odvšadiaľ sa valí len instagramovy nereálny ružovy život, ktorý ľuďom vymiela mozgy
@luccija Súhlasím! 🤗🤗
@beronsche Manželka dala nato súhlas aj na vydanie knihy, aby ľudia vedeli aj tú druhú stranu.Pretoze spoločnosť ho odsúdila najvyšším trestom a pritom on sám niesol si najvyšší trest .Nezvládol tú ťarchu a o rok a pol zomrel po dcérke.
Je dobré svetu ukázať čím všetkým si museli prejsť ako rodina, otec dieťaťa a naozaj sa to môže stať komukoľvek z nás.
Baby a prečo spravili film práve o tejto rodine?
@tim23 nespravili o tejto rodine. Je to o tom ako sa ti v priebehu sekundy dokáže otočiť život naruby. A aké dôsledky môže mať nenávisť a hon na človeka,ktorý nebol zlý, "len" zabudol
@tetapetra ale z toho čo píšeš mi vychádza že je to film o prípade Kristínky. Alebo tam brali len inšpiráciu a dejová linka nieje konkrétne o ich živote?
@tetapetra ale z toho čo píšeš mi vychádza že je to film o prípade Kristínky. Alebo tam brali len inšpiráciu a dejová linka nieje konkrétne o ich živote?
@tim23 je to podľa knihy,knihu som nečítala. Ale ako sa hovorí všetky osoby a mená sú vymyslené a podobnosť je čisto náhodná. Ano, pointou je tento príbeh

@anonym_55e058 obdivu k černákovi? Aj ste si videli celé jeho vyjadrenie, alebo len nejaký bulvárny článok?