icon

Videli ste film Otec?

pljanka
12. sep 2025

Videli ste uz film OTEC? Aky mare z neho dojem?

karolinakr
24. sep 2025
@anonym_3d8937

Ja som čítala zatiaľ len knihu a už aj tá bola pre mňa masaker. Väčšinu som preplakala.
Tam bola neskutočná zhoda náhod, okolností, akokeby to dievčatko muselo zomrieť za každú cenu, lebo osud to tak chcel. Strašne smutný príbeh 😓

@anonym_3d8937 a podĺa tej knihy to vyzera ako osud..to bolo z jeho výpovedi pisané? lebo potom je to ozaj zvláštne

anonym_3d8937
24. sep 2025
@karolinakr

@anonym_3d8937 a podĺa tej knihy to vyzera ako osud..to bolo z jeho výpovedi pisané? lebo potom je to ozaj zvláštne

@karolinakr tu knihu písal jeho naj kamarát zo školy. On to s ním všetko prežíval, bol pri všetkom.

kacena2022
24. sep 2025
@anonym_3d8937

Ja som čítala zatiaľ len knihu a už aj tá bola pre mňa masaker. Väčšinu som preplakala.
Tam bola neskutočná zhoda náhod, okolností, akokeby to dievčatko muselo zomrieť za každú cenu, lebo osud to tak chcel. Strašne smutný príbeh 😓

@anonym_3d8937 Ahoj, prosím ťa kde si kúpila knihu? Aký to má názov?

srdeenko19
24. sep 2025
@kacena2022

@kacena2022 normalne cez net.
Môj život s Jojom. Páči sa.

ikuska27
24. sep 2025
@kacena2022

@kacena2022 aj ja som si ju kúpila....na nete...za 11€... volá sa Môj život s Jojom

kacena2022
24. sep 2025
@ikuska27

@kacena2022 aj ja som si ju kúpila....na nete...za 11€... volá sa Môj život s Jojom

@srdeenko19 a
@ikuska27 Ďakujem, stojí to za prečítanie? Film bol super.

srdeenko19
24. sep 2025
@kacena2022

@srdeenko19 a

@kacena2022 určite áno, aspoň za mňa. Ja som zase ešte film nevidela. Čakám, kým ho daju na netflix.

ikuska27
24. sep 2025
@kacena2022

@srdeenko19 a

@kacena2022 ja som videla film.. knižka mi prišla včera...

tramtada31
25. sep 2025

Bola som dnes na tom filme s mužom. Veľmi pekne spracovaná silná téma. Samozrejme, som si asi v troch pasážach poplakala a uronil slzu aj manžel, ktorého som za tých 20+ rokov videla plakat len 2x a to keď nám utrácali psíka a narodilo sa dieťa, avšak kto sa bojí toho filmu, tak podľa mna sa nemusí, neodnesieme si žiadnu traumu a určite stojí za návštevu kina a podporu tohto filmu.

mircalla
25. sep 2025

Urcite si ho pozriem

mircalla
25. sep 2025
@anonym_55e058

nie,na Ondríka nie som zvedavá kvôli jeho obdivu k Černákovi

@anonym_55e058 Obdiv k Cernakovi? Pivedal kto, Simkovicova ci Machala?

karolinakr
25. sep 2025
@tramtada31

Bola som dnes na tom filme s mužom. Veľmi pekne spracovaná silná téma. Samozrejme, som si asi v troch pasážach poplakala a uronil slzu aj manžel, ktorého som za tých 20+ rokov videla plakat len 2x a to keď nám utrácali psíka a narodilo sa dieťa, avšak kto sa bojí toho filmu, tak podľa mna sa nemusí, neodnesieme si žiadnu traumu a určite stojí za návštevu kina a podporu tohto filmu.

@tramtada31 to važne? vsetci tam posmrkavali podĺa reakcií..kedy sa spustili tie slzy? na slovensky film asi bol dost dobry, spominaju Oskara

tramtada31
25. sep 2025
@karolinakr

@tramtada31 to važne? vsetci tam posmrkavali podĺa reakcií..kedy sa spustili tie slzy? na slovensky film asi bol dost dobry, spominaju Oskara

@karolinakr tak samozrejme, jedna sa o veľkú tragédiu, ktorú postihla otca, mna teda rozplakali momenty, keď otec zistil, že tam tu dceru nasiel, čo prežíval a asi 2x, keď sa k tomu vratili a keď mu manzelka vycitala, že ich dcéra umrela (tu som pocula, že posmrkaval aj moj manzel). A naozaj kamera, zabery (vraj cely film bol natočený len na 12 zaberov), bol podľa mna naozaj na celosvetovej urovni. Bola som nedavno na Duchoňovi a poviem to tak, že ten “odpad” sa s týmto filmom nedal ani porovnat. Film vykresľuje to, že to bol dobrý človek a otec a proste sa stala strasna tragedia, ktorú síce sposobil svojim pričinením, ale nie úmyselným a podľa filmu dieťatko netrpelo, ale v spanku upadlo do bezvedomia, čo vnímam pozitívne, že netrpelo, lebo naozaj to bola hrozna smrť. Ale teda sa opäť prihovaram za to, že kto zvladol Titatnic, zvladne si pozriet aj tento film, určite navsteva kona stoji za to

petronela1985
25. sep 2025
@karolinakr

@anonym_3d8937 inak toto som rozmyšlala, že ozaj nikto to dievčatko v aute nevidel? ked išiel okolo a za hodinu naspàť a stále sedela v aute, tiež ma napadlo, dalo sa tomu predísť všímavosťou okoloidúcich možno..naposledy som videla video ako kvôli čivave rozbili okno policajti, nebolo to síce u nás

@karolinakr stalo sa to v časti Párovce v Nitre, teraz je to už tuším bývalá redakcia inzercie Pardon, ktorú pán vlastnil. Pozri na nete. Odľahlé to nie je, je tam križovatka, paneláky, oproti Službyt. Ale to samotné miesto, kde pán parkoval, teda pred budovou, tam proste len zamestnanci parkujú. Ja som chodila veľa tadiaľ, lebo tam blízko pracujem, ale proste ideš po chodníku, nejdeš po priľahlom parkovisku.

andrea669
26. sep 2025
@petronela1985

@karolinakr stalo sa to v časti Párovce v Nitre, teraz je to už tuším bývalá redakcia inzercie Pardon, ktorú pán vlastnil. Pozri na nete. Odľahlé to nie je, je tam križovatka, paneláky, oproti Službyt. Ale to samotné miesto, kde pán parkoval, teda pred budovou, tam proste len zamestnanci parkujú. Ja som chodila veľa tadiaľ, lebo tam blízko pracujem, ale proste ideš po chodníku, nejdeš po priľahlom parkovisku.

@petronela1985 áno pán vlastnil Pardon a po ňom to prevzala jeho manželka.Často chodím okolo tej budovy aj dnes idem tadiaľ.

anonym_acec73
27. sep 2025

Včera sme boli, bolo to silne, boli aj scény kde mi tiekli slzy, ale podľa mna to nie je film kde by sa mal človek bat ísť. Pár ľudí počas filmu dokonca odišlo, tak neviem či to nezvládli alebo ich to nebavilo..

poleva
27. sep 2025
@baskustek

@anonym_087449 toto bola jeho druhá žena. On bol už po 50tke a ona 30tnička. Mali spolu jedno staršie a toto dvojročné dievčatko. On mal okolo 58 keď zomrel krátko po tej tragédii, ona tak pred 40tkou. Teraz je konateľkou v Pardone, asi zobrala jeho funkciu

@baskustek podla netu sa opäť vydala ta pani..aspon tak mi naslo

poleva
27. sep 2025
@andrea669

@petronela1985 áno pán vlastnil Pardon a po ňom to prevzala jeho manželka.Často chodím okolo tej budovy aj dnes idem tadiaľ.

@andrea669 a neviete nic viac o tej rodinke? Ja tiez by som zajtra mala ist na film ale váham🤔

mirage
27. sep 2025
@tramtada31

@karolinakr tak samozrejme, jedna sa o veľkú tragédiu, ktorú postihla otca, mna teda rozplakali momenty, keď otec zistil, že tam tu dceru nasiel, čo prežíval a asi 2x, keď sa k tomu vratili a keď mu manzelka vycitala, že ich dcéra umrela (tu som pocula, že posmrkaval aj moj manzel). A naozaj kamera, zabery (vraj cely film bol natočený len na 12 zaberov), bol podľa mna naozaj na celosvetovej urovni. Bola som nedavno na Duchoňovi a poviem to tak, že ten “odpad” sa s týmto filmom nedal ani porovnat. Film vykresľuje to, že to bol dobrý človek a otec a proste sa stala strasna tragedia, ktorú síce sposobil svojim pričinením, ale nie úmyselným a podľa filmu dieťatko netrpelo, ale v spanku upadlo do bezvedomia, čo vnímam pozitívne, že netrpelo, lebo naozaj to bola hrozna smrť. Ale teda sa opäť prihovaram za to, že kto zvladol Titatnic, zvladne si pozriet aj tento film, určite navsteva kona stoji za to

@tramtada31 tak toto porovnavas Titanicom, dva uplne rozdielne zanre.

poleva
27. sep 2025
@mirage

@tramtada31 tak toto porovnavas Titanicom, dva uplne rozdielne zanre.

@mirage ale su to obe tragedie...

andrea669
27. sep 2025
@poleva

@andrea669 a neviete nic viac o tej rodinke? Ja tiez by som zajtra mala ist na film ale váham🤔

@poleva nie nič viac neviem.Na film určite choďte, stojí za to pozrieť si ho.

victoriab
27. sep 2025

Ja suhlasim s napisanym, som az uzkostne sa bala na to ist, pri traileri mi tazko v kine bolo, pozrela som si vela videi, podcastov vypocula, precitala clanky, az som to teda chcela vidiet. Natocene je to super, na urovni, ale som bola az prekvapena, ze az na par momentov to mnou neotriaslo, ako som si myslela. Niektore veci z filmu mi az prisli take ze "o com?", nebudem spoilovat... scena na sude, totalna slabota, ingrid timkova vykon ako amaterska herecka, az ma oci a usi boleli. Situacia s dietatom ponata citlivo, takze ak sa tu niekto boji ist ako ja na zaciatku, mosem vam povedat, ze nie je dovod...

poleva
27. sep 2025
@andrea669

@poleva nie nič viac neviem.Na film určite choďte, stojí za to pozrieť si ho.

@andrea669 ale tam byvas?? V tom meste

mircalla
27. sep 2025

Ja s tazkymu temami nemam problem, nemam obavu na to ist. Film, ktory so mnou ozaj zatriasol je polsky vojnovy film Wolyn (navyse podla skutocnych udalosti), tam boli sceny, ktore ma matali este niekolko dni, fakt extremne drasticky natocene a to aj sceny s detmi, nic tazsie uz asi neuvidim. Z toho filmu nemam odvahu si znova pozriet ani sekundu, keby som tusila, do coho idem, vynecham ho

mirage
27. sep 2025
@poleva

@mirage ale su to obe tragedie...

@poleva to je asi tak vsetko, co maju spolocne

andrea669
27. sep 2025
@poleva

@andrea669 ale tam byvas?? V tom meste

@poleva kúsok odtiaľ som bývala,teraz už inde ale okolo chodím často.

andrea669
27. sep 2025
@mircalla

Ja s tazkymu temami nemam problem, nemam obavu na to ist. Film, ktory so mnou ozaj zatriasol je polsky vojnovy film Wolyn (navyse podla skutocnych udalosti), tam boli sceny, ktore ma matali este niekolko dni, fakt extremne drasticky natocene a to aj sceny s detmi, nic tazsie uz asi neuvidim. Z toho filmu nemam odvahu si znova pozriet ani sekundu, keby som tusila, do coho idem, vynecham ho

@mircalla ten film vôbec nepoznám,dá sa niekde nájsť?

mateson2004
27. sep 2025

Neviem či Ondrík obdivuje Černáka🤷Skôr nie myslím🙃 Ale herec je vynikajúci. Otca som videla.

mircalla
27. sep 2025
@andrea669

@mircalla ten film vôbec nepoznám,dá sa niekde nájsť?

@andrea669 Ja stahujem z Fastshare

poleva
27. sep 2025
@andrea669

@poleva kúsok odtiaľ som bývala,teraz už inde ale okolo chodím často.

@andrea669 chapem...no hadam sa maminke nejak podarilo isť dalej ..muselo to byt velmi velmi tazke