icon

Videli ste storky Natálie Puklusovej?

7. nov 2023

Ahojte, videli ste jej storky? Aký máte názor na požehnanie od každej ženy v rodine?😃 Nič som také nevidela a som celkom v šoku z toho

t1nusa
7. nov 2023

mňa to teda dosť zaskočilo, v živote som niečo také nevidela a mne to nepríde normálne, ale nech si každý žije a robí veci ako sa jemu páči 🤷🏻‍♀️

janai1
7. nov 2023

Prečo si myslíš, že je vhodné komentovať niekoho vieru?

monikkatt
7. nov 2023

Podla mna super, tiez by som si to vyskusala.. bolo to take ukludnujuce 😀

klarissa25
7. nov 2023

Vôbec neviem o co sa jedna..ale myslím ze takéto veci sú každého vec....

maca1984
7. nov 2023

Pre mňa ako z iného sveta.
Ale keď sa toto niekomu páči, pre mňa za mňa nech si organizuje takéto "seansy".

felycity
7. nov 2023

Natalia mi vždy prišla trošku iná pohybujúc sa na inej vlnovej dlžke, kvôli príspevku som si to pozrela, nevidím, ale nič na tom, že by som musela byť z toho v šoku, ak sa zaoberá a žije takým to spôsobom prečo nie, ak ju to vnútorne napĺňa a robí šťastnou 🙂 halvne nech ja ona šťastná a všetko dobre dopadne

kkovacovak
7. nov 2023

Jak nejaká sekta. Mám z toho hrozne negatívny pocit ani neviem prečo. To dieťa jej udiera na mozog. Ale tak keď ich to baví tak nech si tam vyvolávajú duchov 🤷‍♀️

vanilkovazmrzka
7. nov 2023

A preco si z toho v soku? Co zarezali jahna aby ho obetovali nejakej bohyni? Baby shower sa ti zda normalna? Sak toto je to iste, len miesto ton zbytocnych hmotnych darov a ozierania si dali spolocny cas a radost.

A to vravim ako niekto, kto zrovna tieto ezo saskarne fakt nemusi.

A okrem toho ona predsa vzdy bola trochu sibnuta.

autor
7. nov 2023

@vanilkovazmrzka no toto je viac pritiahnuté za vlasy ako gender party😆😆 celkovo taky negatívny pocit to vyvolalo vo mne, udiera jej čele tehotenstvo na mozog

mnau123
7. nov 2023

Ja som si to teraz zo zaujimavosti pozrela :D

To ze mali seansu, k tomu svoj nazor pisat nemusim, je to ich vec. Mna skor poburili jej nasledovne vyjadrenia, ze zo zien sa vytratila zenskost (ostala iba navonok v podobe konzumu) a komu sa tieto kruhy nepozdavaju ma v sebe tmu. To uz znie sektarsky. Pritom ona sa vyjadruje tonom (neviem ci tak rozprava stale), ktory na mna moc zensky neposobi. Hovori o "hlbke" a este ani neporodila a uz robi reklamu shopom na detske veci.

raffaella
7. nov 2023

Tiež som si to zo zvedavosti pozrela. Samotné ženské kruhy a ich seansy ma nijako z miery nevyviedli, nie je to vôbec moja šálka kávy ale je to čisto ich slobodná voľba. Čo ma ale zarazilo bola následná reakcia Natálie, ktorá bola plná negatívnych pocitov aj jej vyjadrení a bola až agresívna. A čerešničkou na jej prejave boli slová ako p.ča a k.rvy. Hlavne že má za sebou laskyplnú seansy. Well, to je taká wannabe ženskosť 🤷