Video na internete - testovanie na ženách
Pridávam sem screenshot z videa ktoré koluje na internete z toho, že žena tvrdí o nejakom zabíjani deti v Ružinove a žiaľ veľa ľudí tomu verí. Tuší niekto čo tým chcela povedať?

@sissy27 Mňa len udivuje koľko žien tomu uverilo a chcem skôr prísť na to, že čo tým myslela.😀 Lebo od nej som odpoveď nedostala.
Hej, presne takto sa robia výskumy... 😂
Byt na mieste tej lekarky, tak z bezi trestne stihanie na pacientku
Baby pridávam link.😀 https://www.tiktok.com/@pohot.patraci.utvar/vid...
Ona je tehotná, začala krvácať nič nedostala ale oni testujú injekcie na potrat. Tak mala byť rada, že nič nedostala, či nejak zle chápem a prosí si jednu potratovú injekciu? A Ružinov je na vine lebo jej ju nedali?
@januska12323 Nerozumiem tomu. Ale dieťa chcela keďže sa vyhráža pomstou v komentároch. Skôr neviem s čím si to pletie, keďže to tvrdí ako fakt od lekára.
@januska12323 ja tiez rozmyslam aku inekciu na nej testuju, ked jej ziadnu nedali. Ale zas nemusim chapat vsetky myslienkove pochody, staci, ze ich pochopili to co to tam komentuju
@viestta snáď nám to raz vysvetlia
Nechápem pointe... Nedali jej nič, a je nahnevaná, lebo testujú nejake "inekcie"? Veď jej ju nedali, tam o čo jej ide?
prosim a ake injekcie na potrat sa akoze testuju prave v Ruzinove? lebo ak tie, ktore sa bezne pouzivaju v x krajinach, tak neviem veru co tam treba testovat 😵💫 nezvyknem takymto stylom komentovat ale teda to je zas raz jedna sprostana a rovnake sprostane jej uveria
Ja myslim ze to je priamy politicky utok na prednostu genekologickej kliniky ruzinov, ktory kandiduje za ps. Proste spinava kampan pred volbami, aby z odbornika urobili potratara 👌
Čudujem sa, že Ružinovská nemocnica už nepodala trestné oznámenie
a pani si neplatí ani ZP keďže je tam pečiatka neodkladná zdravotná starostlivosť.
dezolát🙏
@selena_luna Naozaj? To som netušila dobre vedieť, kľudne mi dajte kontakt a posuniem to vyššie, keďže neviem komu písať za takéto očiernovanie.
@petamich Ja som najprv chápala, že jej nepodali injekciu na udržanie plodu ktorá je nejaká nová alebo čo. Nerozumela som. Preto som dala sem otázku či niečo v Ružinove takéto je.
Autorka a preco si anonymna?
Veď ona je totálne mimo... Stačí si pozrieť tie komentáre ako tam odpovedá
Kedze mam TT video naskocilo aj mne ale nechapem o co jej ide tam vlastne 😁
@mondolina a toto som si anu nevsimla ze to tam je ze neodkladna zdrav staroslivost
autorka: tiez nechapem, to mi ani nenapadlo ten uhol pohladu ako tebe, kazdopadne ano tak presne sa robi testovanie, ktore potom akceptuju prislusne institucie, namiesto injekcii na udrzanie plodu sa picha s opacnym efektom 😅
@selena_luna kľudne ti napíšem správu.😀 Môj štýl pisania je veľmi poznatelny takže s tým nemám problém len som nechcela kvôli tomu, že sa nedajú diskusie mazať aby som mala pod svojim menom tuto maličkosť nič viac za tým nie je.😀
@petamich Ja som naozaj žila v tom, že jej nechceli poskytnúť niečo takéto lebo je to vo výskume a preto sa sťažuje, potom mi napadol už vyššie mieneny názor. 🙂
@janai1 podla mna ak by nejake injekcie alebo tabletky existovali asi by boli v kategorii neodkladna starostlivost, ked som to ja riesila svojho casu dostala som utrogestan alebo iny progesteron a nic viac, ze to je hop alebo trop 🤷♀️ ale tak neviem, mozno je nieco na trhu kazdopadne tento prispevok na tiktoku 🙈
autorka: nerozumiem tomu celemu, v komentaroch sa stazuje, ze jej nic nedali, zaroven ale nic nechcela, lebo ma to zarucene echo o potratovej injekcii, tak ako ehm? 😅
keď niekto dokáže uveriť tomuto, tak sa už nečudujem ani tomu, že sú ľudia, čo uveria Blahovi
@petamich Rada by som mala odpoveď, ale očividne nielen ja som nechapava k tomu.😀 Oproti k tým komentárom, ktorí súhlasili som mala pocit, že jediná ktorá nevie čítať s porozumením som ja.😀
@danica2711
To je na tom celom smutné
Nemám tik tok, ale dievčina zjavne chýbala na biológii. Plus každá jedna normálna žena s priemerným iq v 1 trimestri žiaden lekár nevie robiť zázraky a ani vysoké dávky Progesteron u nie.

keď vidím "inekcie" a "nevinde" tak mi to úplne stačí... niekto, kto nezvládol ani základnú školu bude mudrovať do medicíny, hej?