icon

Video na internete - testovanie na ženách

3. júl 2023

Pridávam sem screenshot z videa ktoré koluje na internete z toho, že žena tvrdí o nejakom zabíjani deti v Ružinove a žiaľ veľa ľudí tomu verí. Tuší niekto čo tým chcela povedať?

Video na internete - testovanie na ženách
Strana
z2
sissy27
3. júl 2023

keď vidím "inekcie" a "nevinde" tak mi to úplne stačí... niekto, kto nezvládol ani základnú školu bude mudrovať do medicíny, hej?

autor
3. júl 2023

@sissy27 Mňa len udivuje koľko žien tomu uverilo a chcem skôr prísť na to, že čo tým myslela.😀 Lebo od nej som odpoveď nedostala.

haley7897
3. júl 2023

Hej, presne takto sa robia výskumy... 😂

viestta
3. júl 2023

Byt na mieste tej lekarky, tak z bezi trestne stihanie na pacientku

autor
3. júl 2023
januska12323
3. júl 2023

Ona je tehotná, začala krvácať nič nedostala ale oni testujú injekcie na potrat. Tak mala byť rada, že nič nedostala, či nejak zle chápem a prosí si jednu potratovú injekciu? A Ružinov je na vine lebo jej ju nedali?

autor
3. júl 2023

@januska12323 Nerozumiem tomu. Ale dieťa chcela keďže sa vyhráža pomstou v komentároch. Skôr neviem s čím si to pletie, keďže to tvrdí ako fakt od lekára.

viestta
3. júl 2023

@januska12323 ja tiez rozmyslam aku inekciu na nej testuju, ked jej ziadnu nedali. Ale zas nemusim chapat vsetky myslienkove pochody, staci, ze ich pochopili to co to tam komentuju

januska12323
3. júl 2023

@viestta snáď nám to raz vysvetlia

jaskolka
3. júl 2023

Nechápem pointe... Nedali jej nič, a je nahnevaná, lebo testujú nejake "inekcie"? Veď jej ju nedali, tam o čo jej ide?

petamich
3. júl 2023

prosim a ake injekcie na potrat sa akoze testuju prave v Ruzinove? lebo ak tie, ktore sa bezne pouzivaju v x krajinach, tak neviem veru co tam treba testovat 😵‍💫 nezvyknem takymto stylom komentovat ale teda to je zas raz jedna sprostana a rovnake sprostane jej uveria

selena_luna
3. júl 2023

Ja myslim ze to je priamy politicky utok na prednostu genekologickej kliniky ruzinov, ktory kandiduje za ps. Proste spinava kampan pred volbami, aby z odbornika urobili potratara 👌

stanulienkat
3. júl 2023

Čudujem sa, že Ružinovská nemocnica už nepodala trestné oznámenie

mondolina
3. júl 2023

a pani si neplatí ani ZP keďže je tam pečiatka neodkladná zdravotná starostlivosť.
dezolát🙏

autor
3. júl 2023

@selena_luna Naozaj? To som netušila dobre vedieť, kľudne mi dajte kontakt a posuniem to vyššie, keďže neviem komu písať za takéto očiernovanie.

autor
3. júl 2023

@petamich Ja som najprv chápala, že jej nepodali injekciu na udržanie plodu ktorá je nejaká nová alebo čo. Nerozumela som. Preto som dala sem otázku či niečo v Ružinove takéto je.

selena_luna
3. júl 2023

Autorka a preco si anonymna?

janai1
3. júl 2023

Veď ona je totálne mimo... Stačí si pozrieť tie komentáre ako tam odpovedá

janulik2008
3. júl 2023

Kedze mam TT video naskocilo aj mne ale nechapem o co jej ide tam vlastne 😁
@mondolina a toto som si anu nevsimla ze to tam je ze neodkladna zdrav staroslivost

petamich
3. júl 2023

@janai1 nemam tiktok do kelu, pozrela by som si 🥴

petamich
3. júl 2023

autorka: tiez nechapem, to mi ani nenapadlo ten uhol pohladu ako tebe, kazdopadne ano tak presne sa robi testovanie, ktore potom akceptuju prislusne institucie, namiesto injekcii na udrzanie plodu sa picha s opacnym efektom 😅

janai1
3. júl 2023

@petamich dám screen

Inak ja sa v tom nevyznám ale injekcie a tabletky na udržanie plodu si platia sami ľudia čo neplatia ZP či ako to je?

mondolina
3. júl 2023

@janai1
choré

autor
3. júl 2023

@selena_luna kľudne ti napíšem správu.😀 Môj štýl pisania je veľmi poznatelny takže s tým nemám problém len som nechcela kvôli tomu, že sa nedajú diskusie mazať aby som mala pod svojim menom tuto maličkosť nič viac za tým nie je.😀

autor
3. júl 2023

@petamich Ja som naozaj žila v tom, že jej nechceli poskytnúť niečo takéto lebo je to vo výskume a preto sa sťažuje, potom mi napadol už vyššie mieneny názor. 🙂

petamich
3. júl 2023

@janai1 podla mna ak by nejake injekcie alebo tabletky existovali asi by boli v kategorii neodkladna starostlivost, ked som to ja riesila svojho casu dostala som utrogestan alebo iny progesteron a nic viac, ze to je hop alebo trop 🤷‍♀️ ale tak neviem, mozno je nieco na trhu kazdopadne tento prispevok na tiktoku 🙈

petamich
3. júl 2023

autorka: nerozumiem tomu celemu, v komentaroch sa stazuje, ze jej nic nedali, zaroven ale nic nechcela, lebo ma to zarucene echo o potratovej injekcii, tak ako ehm? 😅

danica2711
3. júl 2023

keď niekto dokáže uveriť tomuto, tak sa už nečudujem ani tomu, že sú ľudia, čo uveria Blahovi

autor
3. júl 2023

@petamich Rada by som mala odpoveď, ale očividne nielen ja som nechapava k tomu.😀 Oproti k tým komentárom, ktorí súhlasili som mala pocit, že jediná ktorá nevie čítať s porozumením som ja.😀
@danica2711
To je na tom celom smutné

sense
3. júl 2023

Nemám tik tok, ale dievčina zjavne chýbala na biológii. Plus každá jedna normálna žena s priemerným iq v 1 trimestri žiaden lekár nevie robiť zázraky a ani vysoké dávky Progesteron u nie.

Strana
z2