icon

Vplyv TV relácií na psychiku

19. apr 2025

Precitala som si komentare ludi na ukazky z Bez servitky, kde bola pani z bonvivani (jej recepty milujem) a jedna baba, ktoru z videnia poznam z jednej predajne z BA (nebudem menovat). Tato baba mi prisla vzdy mila, svojsky zjav ale mne skratka prisla zlata. A ked som citala na fb komentare na jej adresu, to bolo hrozne. Keby na mna ktosi takto nakladal tak neviem, dlho by trvalo kym by som to rozchodila. A to co tam pisali na jej adresu bolo strasne, dehonestujuce, neviem co take urobila ale fakt tie komentare ciste dno. Ona im niektorym aj odpisovala. Poznate niekoho, kto bol v podobnej showke a musel po odvysielani ten tlak “verejnosti” riesit s psychologom?

0silvia0
19. apr 2025

V ktorom tyzdni tam bola pani z bonviani?

biba_18
19. apr 2025

ja mám neter influencerku a kks, jej by aj mali za čo nakladať - ale ona to nerieši. či niekedy skončí na psychiatrii - to si netrúfam do budúcna povedať, teraz to na to nevyzerá…

marsmykkok
19. apr 2025

tak na 95 percent sú v týchto reláciach ako bez servítky, nákupné maniačky, ruža, farma a podobne influenceri čo proste sa chcú zviditeľniť a je im jedno či v dobrom alebo v zlom a berú to profesionálne. A bežný človek, no proste s tým musí rátať, to zaživajú aj športovci, verejne známe osobnosti, hocikto, ľudia si v komentároch radi rýpnu. Najlepšie je nečítať to potom alebo proste brať to ako ich zakomplexovanosť a netrápiť sa tým. Ak niekto vie že veľmi dá na názory iných a ťažko ich nesie potom je sebevrah ak sa prihlási do tv relácie.

autor
19. apr 2025

@0silvia0 asi tento tyzden, lebo mi to vybehlo na fb vcera

autor
19. apr 2025

@biba_18 a ako berie negativne komenty? Najma ak su opodstatnene

biba_18
19. apr 2025

tvári sa že na nich kašle… či naozaj, neviem. to vie len ona…

autor
19. apr 2025

@marsmykkok tak to mas pravdu. Brala by som taku rezistentnost…

moonlight1210
19. apr 2025

Nepoznam, ale viem o slavnych influenceroch (ktori uz nie su na sietach, alebo su, ale uz v ovela mensim, nez boli), ktori v tej praci vyhoreli a museli odist a vyhladat pomoc. Lebo aj ked clovek roky odolava, ta vulgarna negativita si vypyta svoju dan. A spolu s dalsim tlakom urobi svoje.

Myslim, ze sa to udeje aspon raz asi kazdemu aj v beznom zivote. Napriklad vcera som si len tak s detmi sla na prechadzku po plazi a stretli sme v dave cernocha, co kracal oproti nam.
Na sekundu, jedinu sekundu sa nam spojili pohlady (lebo som pozerala na obchody tym smerom, z ktoreho siel on) a hned mi otrcil do tvare prostrednik a vyziapoval: This is for you, fucking ugly bitch.
A s rehotom siel dalej.
V podstate som ho pustila z hlavy, ani som nereagovala, ani sa za nim neobzrela a bavila sa dalej nerusene s detmi, akoby sa nic neudialo (asi mu vadil moj neutralny vyraz, ked som na neho “pozrela” a vyhodnotil, ze ho sudim, ci co. Neviem.)
Ale na par sekund to vo mne zanechalo velmi neprijemny pocit. Ze ma proste uplne pre nic za nic takto urazil. Musela som to spracovat a zahodit.
A uprimne si neviem predstavit toto znasat, ked sa to vali z kazdej strany, lebo ten si honi ego, dalsi riesi komplexy, treti hra falosneho tvrdasa nad vecou, stvrty je presvedceny o svojej dolezitosti a jedinej pravde svojho nazoru, a pod.

rozculena
19. apr 2025

ja sa čudujem,že si nezavrela profil,ak nie je influencer,tak načo má verejný profil...

autor
19. apr 2025

@moonlight1210 uff tak to bolo neprijemne. Jeden takyto vyda aj za par online exotov… smutne je, ze pricetneho cloveka toto moze ranit (ci uz v realnom alebo virtualnom svete) a hentaki exoti su “v pohode”

ariannazara
19. apr 2025

Moja sesternica v extrémnych premenách tiez jej tam vypjsovali sprostosti ale ona to neriešila 😂

tetapetra
23. apr 2025

Ja som čítala aj vyjadrenie bonvivani, tiež ju sledujem. Prišlo mi dosť chaotické. Ale v jednom má pravdu, vravia im čo majú robiť a hovoriť. Oni reálne ani len nevedia čo ten druhý hovorí na ostatných. To mám zas od inej influencerky, ktorá v bez servítky bola. Bez servítky s bonvivani som nesledovala, nemám rada keď ľudia zo seba robia primitívov. Teraz to znova pozerám. Avšak, mám pocit, že by chceli, aby viac na seba pindali.

autor
23. apr 2025
@tetapetra

Ja som čítala aj vyjadrenie bonvivani, tiež ju sledujem. Prišlo mi dosť chaotické. Ale v jednom má pravdu, vravia im čo majú robiť a hovoriť. Oni reálne ani len nevedia čo ten druhý hovorí na ostatných. To mám zas od inej influencerky, ktorá v bez servítky bola. Bez servítky s bonvivani som nesledovala, nemám rada keď ľudia zo seba robia primitívov. Teraz to znova pozerám. Avšak, mám pocit, že by chceli, aby viac na seba pindali.

@tetapetra ja som si pozrela ten jeden diel ked varila ta blond baba, a ti ucastnici boli riadne zmateni. Aj na tej bonvivanke bolo viditelne, ze to nie je jej salka. Hnus….. cielene robia z ludi dementov a ked tam varia influenceri alebo sefkuchari tak tam zrazu intrigy netreba, tych vykreslia ako “spravnakov”.

tetapetra
23. apr 2025

Keď dostanú takých jednoduchších,tak sa im to podarí. Napríklad som asi pred rokom pozerala sériu, v ktorej boli kuchári a medzi nimi Daniel Hrivnak -kuchar. Všetci pohoda - jahoda a toto hovado 🤦🏻‍♀️

autor
23. apr 2025
@tetapetra

Keď dostanú takých jednoduchších,tak sa im to podarí. Napríklad som asi pred rokom pozerala sériu, v ktorej boli kuchári a medzi nimi Daniel Hrivnak -kuchar. Všetci pohoda - jahoda a toto hovado 🤦🏻‍♀️

@tetapetra tak to bol velky sefko…. Este aj so strycom filipom varil v bez servitke tusim

zuzulka558
23. apr 2025

Nesledujem a myslím si ze im to je jedno hlavne ze sa zviditeľnila aj zhovadia

autor
23. apr 2025
@zuzulka558

Nesledujem a myslím si ze im to je jedno hlavne ze sa zviditeľnila aj zhovadia

@zuzulka558 ako som uz pisala, brala by som mat odolnost tych ludi. Lebo ta kritika co sa na soc sietach na nich zvali je velke “bremeno”