Zámena manželiek

1. mar 2024

Už dlhší čas mi tkvie v hlave, že rada by som išla do zámeny si vyskúšať žiť v inej rodine. Samozrejme nechcem byť v telke. Je tu nejaká z vás ochotná niečo také zažiť a že sa spolu na týždeň len tak vymeníme?

marseillefan
1. mar 2024

To, čo hľadáš, sa volá Swingers...

autor
2. mar 2024

@marseillefan nemáš pravdu. Chcem sa starať o deti a variť. Na cudzieho chlapa nemám zálusk.

niki5555
2. mar 2024

Nikdy by som deti nevystavila takému stresu a hanbe. Za mňa je to ponižujúce, celé úbohé a mali by to zrušiť. Keď máte s mužom problémy existujú poradne.

nika3136
2. mar 2024

Ty by si si realne nastahovala domov cudziu zenu a odisla naopak k nim? Co ked je to nejaky psychopat a podobne? Alebo sibne tej nahradnej matke? Uvedom si, ze v zamene su pod kamerami, maju nejake zabrany, mozu zavolat aj vecer stabu, mozno im hrozia pokuty... ale takto "po domacky"? Psycho.

guliver19
2. mar 2024

Ja som ochotna, idem do toho, ako postupujeme dalej??

martinmmartin
2. mar 2024

vsetky taketo show su moderna obdoba cirkusovych freak show. vobec tam nejde o zitie v inej domacnosti, to je iba zasterka. To co divaka drzi je tzv poor people porn- kukat sa na ludi co ziju v obrovskych problemoch a ukazovat na nich doma pri telke prstom ze haha jaky pruser. To je pravy zmysel reality show

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadis
2. mar 2024
dadis
2. mar 2024

Zajdi za psychiatrom, prosim ta, tvoj napad je zvlastny. Ti ludia do zameny nechodia, ze potom tuzia, ale maju hlboko do vrecka a takto si yrochu privyrobia. Tato motivacia je aspon trochu pochopitelna, aj ked tito ludiavo svojej mentalnej vybave nie uplne chapu, ze to, co za to dostanu, je uplne nevyvazene tomu, ze stracaju sukromnie, vlastnu dostojnost a dostojnost svojich deti a pod. A najmustnejsie na tom je, ze ludia s podobnym mentalnym zmyslanim dokazu na to pozerat, bez toho aby sa im to hnusilo a bolo im tych chudakov luto.

egonsk
2. mar 2024

napis na rovinu, ze ta laka si uzit s inym chlapom...

mamamasama
2. mar 2024

@dadis píšeš úplnú pravdu. Len k tej dôstojnosti, že ľudia o ňu prichádzajú každodenne na internete. Práve mi prišlo zle, keď som si prezerala stenu. Ľudia stratili sebareflexiu. Zavesia intímne, nevkusné fotografie kdekoľvek. A to nehovorím o skupinách, ktoré neriešia, že to robia aj svojím deťom.

egonsk
2. mar 2024

@martinmmartin ked si uz spomenul to porn, tak cesi aspon tomu dali aj otvorenu verziu, kde to Pecko otvorene filmuju (wife swap) a zozalo to velke uspechy na portaloch s hanbatym obsahom 🤣

babulkomale
2. mar 2024

Nie som dvojzubka, mám biele pekné zuby, takže som automaticky diskvalifikovaná 😃
Škodaaaaaaa 😁

majlo1234
2. mar 2024

@babulkomale posledne dni ked pozeram, tak tam ti ludia maju krajsie zuby ako ja😂 ale pravda, to ma az tak nebavi

babulkomale
2. mar 2024

@majlo1234 ja na to nemam zaludok, ale nechtiac som nejake ukazky videla u pribuznych 🤮
Žeby sa bezzubci minuli? 😃

fido69
2. mar 2024

Výmena manželiek je sice prefláknutá realityshow, ale niekedy nemusí byť na škodu. Možno by pri takej zámene partneri pochopili, že ich vzťah je harmonický napriek hádkam alebo pochopili, že ich vzťah je od štandardu na hony vzdialený a mali by si v živote upratať a urobiť výrazné zmeny.

daniela2202
2. mar 2024

@dadis 😁😂😂😂😂😂👍👍👍👍👍👍👍👍📺📺📺 .....to je ono

oli18
2. mar 2024

@stastnamanzelka si jedna z mala, co pochopila podststu.. Rovnako je to v Bez servitky, v Prostreno a inych reality.

cimage
2. mar 2024

Moja znama bola v zamene, ale zahranicnej a dostali dobre zaplatene. Mali scenar co sa ma odohrat, kto co ma robit. Kto bol za podivina, kto “normalny”. Z ich realneho zivota tam skoro nic nebolo.

beronsche
2. mar 2024

Zaujimali by ma tvoje pohnutky. Lebo je to pomerne neobvykle az nenormalne..
Co tvoje deti? Myslis, ze si to tiez uziju, cudziu zenu doma namiesto mamy?
Neviem, niektori ludia proste nemaju sudnost..

beronsche
2. mar 2024

@martinmmartin presne... Emocne porno.
Cudujem sa aj ludom, co na to dokazu pozerat.

bylinka25
2. mar 2024

Videla som niektoré časti, ešte tie staršie, napríklad tú mamičku, myslím, že sa volala Viera, ktorá bola, ale že totálna špinucha, ak to môžem nazvať.
Ja osobne by som sa do takejto relácie neprihlásila. Nikto mi nebude určovať, podľa akého scenára a čo mám robiť, ako mám reagovať, kedy vypustiť hnusné slovo, kedy mi majú "prasknúť" nervy, lebo o tomto to je.
Už len tým, že by som išla do toho by som pošliapala svoju dôstojnosť.

lavender94
2. mar 2024

Zámena manželiek je niečo ako shopaholic Adel alebo clash od the stars, farma, růže, island. Ludia sa na to pozerajú, lebo nám bizár istym sposobom robi dobre. Můžeme si tak pohladkať ego, že sme lepší ako ti v telke. Ale ako vážne by do toho niekto išiel len tak? Nie pre prachy ale kvoli skusenosti? Odist na 10 dni od deti a dať im tam nejakú náhradnú mater, ktorá možno nemusí byt zla, ale možno bude úplne celá zle. Neviem, koľko dostanú za to natáčanie, niekde som už dávnejšie čítala, že okolo 5000€. Ten program je proste postaveny na tom, aby sa tam hlásili len nímandi.
Ak chceš muzovi ukazať, že si ťa neváži, co je asi tak jediná pridaná hodnota tej show, tak sa to dá urobiť aj inak. Keď je nejaký chlap chuj, ostane chujom aj po zámene. Darmo na kameru nasľubuje hory doly, ako sa zmení a bude dobrým mužom čo si váži svoju ženu a bude sa starať do deti 😅 príde domov a vybije jej ďalší zúbok….