Záver seriálu Koniec hry. Je Timeina sestra zapojená?
Ahojte. Sledovali ste poslednu cast? Ma timeina sestra v tom paprce?
Inac ten koniec som nepochopil... aj ten "rozpravac" naznacoval, ze sestra... aj ten telefonat... ale potom diel skoncil... a teda dalsi bude este s touto pani (rozuzlenie?) alebo uz pride ten krypto nakupca ci kto to ma byt ten dalsi nestastnik?
Ale inac asi prva relacia, ktora aj vychovava... som "sokovany", ze sa take na SK vobec ujalo (ked je tu taka konkurencia vo vsetkych farmach a podobnych smakocinkach)... 🙂
Mna by zaujimalo co sa dialo dalej. Aj so sestrou aj s tym trestným oznámením.
@sweet20 kristinu aj sestru by som vyfackala len taky fukot. Vcelku ma sokovalo, ze Timea vyzera byt fajn, rozumna zena a predsa sa dva roky nechala vodit za nos.
@zic velmi vychovne. Verim, ze mnohi ludia v urcitom obdobi sa vedia upnut na pismenka a veru najlepsie hned sa stretnut. O prvej casti ani nehovorim. Moj muz to odmietal dopozerat, ze stavaju relaciu na psychicky chorej tetke ale verim, ze nejake tetusky spozorneli
To niekto aj pozerá tie stupidity?
Vždy su iné pripady v každej časti
@bronkax To nie je len na Slovensku. Podvodníci sú na celom svete.
Ale nechápem, načo musia o tom natočiť reality show. Teda viem. Ide o totov (zdroj: https://www.joj.sk/tlacove-spravy/1041651-inves...
Vo štvrtok 27. marca večer si druhý diel novej minisérie zaplo až 443-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom dosiahol vyššiu sledovanosť aj trhový
podiel ako prvá epizóda, konkrétne až 6,1 % sledovanosť a 15,3 % podiel. Lepšie výkony ako pred týždňom zaznamel Koniec hry aj v komerčnom publiku, kde dosiahol 16,1 % podiel na trhu. V oboch relevantných cieľových skupinách bola relácia najsledovanejším nespravodajským programom štvrtka na JOJke.
Doku-reality Koniec hry bola včera lídrom trhu pre mladých divákov vo veku 25 až 34 rokov – v mužskej cieľovke dosiahla najlepší, vysoko nadpriemerný podiel - až 27,2 %, v ženskej si pripísala 21,7 %.
Teda ide o SLEDOVANOSŤ. Netočia to preto, aby varovali ľudí, potencionálne obete. Ale preto, aby to malo sledovanosť a reklamný čas bol preto drahší. Keby to nemalo sledovanosť, tak by to rýchlo zrušili.
@lucialucy43 nie... prvy pripad sa "tahal" cez dve casti (ta dochodkyna zo Spisskej ci odkial)...
Ja si myslím, že sa zenochlap Kristína a Timeina sestra poznajú 😀 chudák Timea, zistiť, že si pisala s takou nechutnou ženskou.. mna by zaujímalo čo z toho mala Kristína prečo to robila
@riesska123 ehm, možno aj pozornosť krásnej ženy, ktorú by inak nedostala... Ktovie.

Ja si myslim, ze hej... potom na konci ked spolu volali cele to s tou sestrou divne bolo