Ženích z Ruže - konečne normálny aj pekný
Baby ,ta modelka je pekna ale vyjadruje sa ako 15 rocna.Ostatne dievky slabota.
nie je to môj typ...
ale vyzerá že v hlave to má ok - takže tým pádom idú sympatie vyššie.
Nie, nie preto, že by nebol pekný, ale preto, že sa potrebuje uistovat, že ženy sa o neho bijú. A tiež by mi vadilo, keby z 20 tích povedal 10tim, že by si s nimi vedel predstaviť niečo viac. Chápem, že je to zoznamovacia šou, ale kto normálny sa zoznamuje s toľkými ženami naraz, a každý deň inú skúša 🤔?
Ta premudrela pani doktorka je strasna. A ta co prisla miesto svojej matky no des mama vyzerala lepsie v tvari ako ona.
ta Anička je fakt nádherná, postava uplne wau, ma takych starsich rodicov, ale vydarila sa im
@slavomira236 uz na nete bezia spekulacie, ze je to preoperovany muz 😀akoze nemoze za to ako vyzera, ale posobi celkom strasidelne, clovek si musi zvyknut
Za mňa škaredý nepaci sa mi
@zobaka Anča je pekna ale to vyjadrovanie,ako by prisla z pomocnej skoky.Ta prva s ktorou sa rozprával ho asi viacej oslovila.
@kvietok1233 Nie je najkrajsi ale zbtych troch co boli je najkrajsi.A je aj sympatak.Co si na blondakov?
Najviac by sa k nemu hodila prvá Kristina, tie ostatne, su pekné, ale ich vyjadrovanie katastrofa, ono z peknej misy sa nenaješ, pokym je prazdna.
A mama s dcerou no to bolo hrozné niečo, v tomto priapde je mama krajsia od dcery a to o dosť
Mne sa on vyzorovo nepaci vobec ale je mi najsympatickejsi z tych co tam boli . Ta modelka prvy dojem fajn, preco nie. Akurat som si vsimla ze to asi prehnala s vylepseniami, ked rozprava tak ma velmi divny vzhla tvare . Alebo to robia pery, neviem. Ja, ktora miluje bizár a show , som bola velmi prekvapena ze si vyberal tie ,,tiche" a nudne, ako to tam aj same zeny hovorili. Ale ak ozaj hlada lasku a nielen zabavu, tak chapem a mozno casom nebudem pozerat. Aj Ta Kristina.. mila, ale pre divaka nuda
No henta s tym mozgom... katastrofa, drista o inteligencii v kazdej vete
@ivik4 Z tych výraznejších tam ale nikto nebol,take lacne zeny,A ta Anča krasna ale divna,mozno sa este prejaví. Najsympatickejšia bola ta co varila halusky ale vyzorovo nebola pekna.
@zobaka v tej dokrútke ešte tak normálne hovorila ale potom s ním, to čo bolo 😀
Ta co zjedla všetku inteligenciu sveta, asi rýchlo jej vytrávilo 🤔 veď sa správala ako keby ten mozog vybrala z hlavy sebe 😄
Ktorá je modelka okrem tej dcéry?
On sa zdá taký normál zatiaľ, uvidíme, sympatický je. Ale tie baby, podľa mňa vyfasoval hrozný výber. Najnormalnejsie mi prišli Kristína, Rebeka a tá krátkovlasá.
@kristiii a ta dentalna hygienická,ktorej dal prvu ruzu(nie Kristína) ale ta s ktorou mal aj prvy pohovor.
@dadka1997 tam je mama s dcérou? Ktoré sú to?
@kristiii ta Anna ,co prisla s tymi krídlami.
Inak Ta bifloska ako sa sama nazvala ,inteligentna to podla mna sama vzda a odide rychlo, ved Ta to tam psychicky bude velmi tazko zvladat. To nieje pre nu. Vsak uz vcera sa citila velmi zle a bola nespokojna aj ked ruzu dostala
@marcellka32 mama bola ta starsia pani,ale ona tam prisla iba na kontrolu a vymenila sa za svoju dceru Zuzanu prisla hned na konci
To teraz neviem, ktorá bola dentálna hygienička, zas tak si ich v hlave nedržim 😁. A tá Anna mi prišla ako malé rozmaznané preafektovane decko. Akože nemusí byť zlá, ale vidno, že jej otecko naservíroval vždy všetko pod nos.
Aha, tak tá dentálna hygienička je tá Rebeka, čo som aj ja spomínala 🙂.
Mna by zaujimalo do kedy bude taky okey?? do prveho skoku z mosta koli nestastnej laske, hmmmm
@kristiii tak Rebeka,ju so vzal ako prvu na pokec a ako prva dostala na tom ceremonale ružu.Ta Anča je taka pekna ale ako keby vysla z osobitnej skoly.
Mne sa tá Anna ani až tak nepáči, myslím do tváre, ale postavu má super. To už tá brčkavá blondínka sa mi viac páčila. Ale to je tiež ešte také dievčatko.
@kristiii aj ta je zaujimava ,len taka malinka.No a tie tnajvatsie trapka ,ta co ma to dieta ,ta sado-maso su asi dobre zaplatené ked robia taku šou hned na zaciatku.
Moja inverzna favoritka je zatial slecna krasna a najinteligentnejsia medicka vo vesmire (citaj nafukana blbka), ktora sa pocas skuskoveho uci vkuse 72 hodin bez spanku. 👌🏻🧠🧠🧠🧠
@laurinka27 tak ano,aj jej ako poslednej dal tu ružu.
Ale tie baby maju tie pery otrasne vsetko take divne tvary,nakrivo.
No tie pysky majú strašné. Ja to nechápem. My máme aj v rodine takú ženu, to bolo tak pekné dievča a teraz jedna hrúza. Či sa ony vidia nejak skreslene v zrkadle, či prečo to robia. Lebo ja nepoznam chlapa, ktorému by sa to páčilo.

Brali by ste takeho sexosa?