Konečne tehotná

vero2802
5. júl 2025

Baby vyšlo to, tá ľahšia časť je za nami ☺️ držte mi palce nech to pekne pokračuje 😉
Inak, bolo by v pohode ak by som zavolala dr. až o nejaký mesiac ? Nechcem to nejak siliť keď aj tak tam na začiatku moc nevidno...

deti95060810
5. júl 2025

kľudne aj o 2 mesiace...

simona1998
5. júl 2025

@vero2802 dr ti dá termín aj tak vtedy, kedy bude vidieť niečo na sone . On si vypočíta 🙂

vero2802
autor
5. júl 2025

No tak fajn, ponáhľať sa s tým nebudem teraz...a krv na HCG sa berie kedy? Musím si toho teraz veľa pozistovat, doteraz som zisťovala hlavne ako otehotnieť 😁 ozaj stačí mi na začiatok ak budem brať nejaké vitamíny pre tehotné?

simona1998
5. júl 2025

@vero2802 krv na hcg mi nebrala vôbec , užívala som lejdyvita1 a potom 2 🙂

vero2802
autor
5. júl 2025

@simona1998 aha dobre teda, ja mám ešte krabičku z dr Max čo som brala aj pred tehotenstvom, je to aj na 1. trimester tak to doberiem normálne...ja len či netreba ešte niečo k tomu, železa mám málo, to viem z krvi ale inak neviem 😂

mariska1989
5. júl 2025

K dr si zavolaj adaju ti termín. Neskôr extra zas nie až sa stihneš objednať na ultrazvuk čo je v 13 tt . Takže všeobecné skor ako 14 dní keď ti mešká sa nechodi . ( potom už je vidieť čo ma byť a aj srdiečko) ( ak není vidieť srdiečko zavolá ťa napr o týždeň. Hcg sa neberie max ak sú problemi a sleduje sa či stúpa atď keď niečo nesedí

vero2802
autor
5. júl 2025

@mariska1989 vidíš a ja by som čakala a mohol by byť problém s tým objednanim 🤦🏼‍♀️ tak zasa moc to odkladať nebudem veru, ďakujem ti

vkatush
5. júl 2025

K tomu, čo brať (asi berieš, keď ste sa snažili) ešte kyselinu listovú. A kľudne by som zavolala a objednala sa teraz na neskôr. Možno budú mať dovolenku alebo niečo. Ona ťa aj tak zoberie najskôr okolo 6-7tt.
Krv záleží od lekárky, moja mi napr vždy brala na začiatku.
Gratulujem ❤️

dianka3
6. júl 2025

@vero2802 to som si povedala aj ja keď som som mala pozitívne testy a až po čase keď som zistila ze to bolo mmt som prestala veriť že pozitívny test znamená aj happy end... odvtedy ja mám strach

really8
6. júl 2025

Hlavne sa ukludni.

ivik4
6. júl 2025

Ved to tak neries, zavolaj doktorke a ona Ti uz da termin ako uzna za vhodne. Aj podla tvojho zdrav. Stavu
Ty by si si nemala urcovat kedy zavolas lebo teraz to riesit nebudes...
A aj dovolenky mozu byt

evivb
6. júl 2025

Ja by som sla hned na zaciatku vylucit mimomaternicove tehotenstvo.

cimage
6. júl 2025

Gratulujem. Ja som pri 3tom tehotenstve isla az v 10tt. Lekarka na mna pozerala, ze kde som bola doteraz. Ale viem, ze dovtedy sa aj tak nic neriesi. Nemala som ziadne problemy. Max pozrie sonom, ci je plod kde ma byt. Knizku a odbery robia okolo 10-12tt.

vero2802
autor
6. júl 2025

Dobre vďaka baby ☺️

dianna3571
6. júl 2025

@vero2802 Srdečne gratulujem a držím palce nech všetko dobre dopadne..Každopádne treba brať vitamíny, tie by sa mali brať už pred plánovaným tehotenstvom.
Tak asi je načase začať 😉

vero2802
autor
6. júl 2025

@dianna3571 áno, tie beriem už nejaký čas 😉

nika_val
6. júl 2025

@vero2802 zavolať si tam môžeš a dr ťa objedná podľa poslednej menštruácie tak aby sa dalo už aj skontrolovať niečo
Ja som napr brala iba čistý kyselinu listovú, nebrala som žiadne špecialne vitamíny a ani mi to moja dr neodporúčala že by sa to muselo. Nemusí.

vero2802
autor
6. júl 2025

@nika_val ozaj, veď na to som už zabudla že kedysi som volala že mám pozitívny test a on mi dal termín 🤦🏼‍♀️ hrozne veľa vecí som už zabudla, pripadám si ako by som bola tehotná prvý raz 😂

nika_val
6. júl 2025

@vero2802 ja som zistila že som tehotná 21.12. to moja dr už nerobila, tak som jej volala hneď 27. a termin mi dala až na 10.1.
Sice som musela ist skôr na pohotovosť lebo som mala špinenie takže vlastne som mala vyšetrenie aj tak o týždeň skôr ako plánovala moja dr

vero2802
autor
6. júl 2025

@nika_val a ako to dopadlo? Dúfam že dobre 🥺

nika_val
7. júl 2025

@vero2802 nasadili mi lieky progesteron na udržanie plodu a ano aktualne som 33tt 🙂

vero2802
autor
7. júl 2025

@nika_val tak to je super, držím ti palce aj naďalej 😉

kessica87
7. júl 2025

@vero2802 Moc gratulujem. Ja som išla k Dr. keď mi meškala druhá menštruácia. 🙂

vero2802
autor
7. júl 2025

@kessica87 ďakujem

lenuss1992
9. júl 2025

@vero2802 a pomohli vám vitamíny na otehotnenie

vero2802
autor
9. júl 2025

@lenuss1992 to veru neviem, či zrovna vitamíny. My sme sa nesnažili zas tak dlho aby sme to detailné riešili s lekármi, takže somlen nabehla do lekárne, vypýtala nejaké vitamíny a tie brala... A mesiace som si sledovala cyklus aj keď je pravda, že doteraz sme mali najviac sexu okolo ovulácie, no tento mesiac to bolo kadejako, nekládli sme na to až taký dôraz, sex bol cca každé 3 dni alebo ako sa nám chcelo a možno zrovna to zavážilo, že sme tak netlačili na pílu 🤔

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre