Ženský seriál na Netflixe
Viete poradiť niečo nenáročné na netflixe? Pre dámy 40+? Niečo popri čom sa dá cvičiť, žehliť, jedným uchom a okom dozerať na dieťa? Hlavne dabované. Virgin river bolo vrámci tejto kategórie...ďakujem.
to zalezi co Ta bavi... napriklad z lekarskeho prostredia good doctor, alebo historicke tusim lord bridgerton ci ako sa to volalo... ale teda ja v slovencine nepozeram takze neviem ci su nadabovane. Zase na netflixe ti ponuka aj podla toho co si uz pozerala, skus trochu prelistovat
@eee30 škoda že dabované. Je tam toho dosť takýchto oddychoviek, len nenadabované (mame som presne také hľadala, napr Firefly lane alebo Sweet Magnolias, len to nemá dabing). Nakoniec pozerala Bridgerton a Queen Charlotte, tie tuším mali dabing.
Ginny and Georga bolo dabované, ak sa nemýlim, aj keď je to také ... možno skôr pre teen, ale dá sa v pohode.
Ja si chcem pustiť Glamorous, vyskakuje mi to už hodnú dobu z tej kategórie a pozerám, že je aj dabing (ale neviem o čom to je).
Tiež teraz fičím na sweet magnolias ale neviem či je to dabované..
dakujem za všetky odpovede 🙂
@eee30 mne sa pacilo Workin Moms... Ale ci je to aj dabovane musis pozret☺️
Ja som včera náhodne našla celkom dobrý "Dead to me", teda Smrt nás spojí. Je to dabované a celkom sa mi to páčilo. Taká oddychovka.
Hart of Dixie som presne takto mala. ale tusim nie je na netflixe. to si potom púšťam cukrarske sutaze este :D

@eee30 taký seriál nie je, iba ak si pustíš opakovačku, v ktorej už vieš čo bude....