icon

Ženský seriál na Netflixe

eee30
26. júl 2023

Viete poradiť niečo nenáročné na netflixe? Pre dámy 40+? Niečo popri čom sa dá cvičiť, žehliť, jedným uchom a okom dozerať na dieťa? Hlavne dabované. Virgin river bolo vrámci tejto kategórie...ďakujem.

elenka.k
26. júl 2023

@eee30 taký seriál nie je, iba ak si pustíš opakovačku, v ktorej už vieš čo bude....

cookie29
26. júl 2023

to zalezi co Ta bavi... napriklad z lekarskeho prostredia good doctor, alebo historicke tusim lord bridgerton ci ako sa to volalo... ale teda ja v slovencine nepozeram takze neviem ci su nadabovane. Zase na netflixe ti ponuka aj podla toho co si uz pozerala, skus trochu prelistovat

vkatush
26. júl 2023

@eee30 škoda že dabované. Je tam toho dosť takýchto oddychoviek, len nenadabované (mame som presne také hľadala, napr Firefly lane alebo Sweet Magnolias, len to nemá dabing). Nakoniec pozerala Bridgerton a Queen Charlotte, tie tuším mali dabing.

Ginny and Georga bolo dabované, ak sa nemýlim, aj keď je to také ... možno skôr pre teen, ale dá sa v pohode.

Ja si chcem pustiť Glamorous, vyskakuje mi to už hodnú dobu z tej kategórie a pozerám, že je aj dabing (ale neviem o čom to je).

elanor
26. júl 2023

@eee30 Bridgertonovi a kralovna Charlota. Videla som to uz snad 1000x cize uz mi staci len pocuvat.
Inak dobre je este You, alebo reality show ako Je to drt? a pod.

buberova
26. júl 2023

Tiež teraz fičím na sweet magnolias ale neviem či je to dabované..

zeldia
26. júl 2023

@vkatush ja som koli glamorous zaplatila netflix - strašne volaco dala som násilím dve casti ďalej už cesta u mňa nevedie 🙂

eee30
autor
26. júl 2023

dakujem za všetky odpovede 🙂

petronellla87
26. júl 2023

@eee30 mne sa pacilo Workin Moms... Ale ci je to aj dabovane musis pozret☺️

linddi
26. júl 2023

Ja som včera náhodne našla celkom dobrý "Dead to me", teda Smrt nás spojí. Je to dabované a celkom sa mi to páčilo. Taká oddychovka.

vkatush
Autor odpoveď zmazal
missviolet
26. júl 2023

Hart of Dixie som presne takto mala. ale tusim nie je na netflixe. to si potom púšťam cukrarske sutaze este :D

eee30
autor
26. júl 2023

@linddi áno, to bolo dobré, to som už kukla.