Ženy v reality šou Vezmeš si ma. Zúfalé činy a vzťahy bez hrdosti
Ahojte, práve som dopozerala včerajšiu časť show, kde žena žiada muža o ruku. Tá včerajšia nevesta na mňa pôsobila prinajmenšom zúfalo... Nikto jej nechcel prísť na svadbu, ani vlastná mama, aj kamoška to zrušila, nikto nebol extra nadšený. Chápem, ze sú to pre rodinu šoky, ale väčšinou to potom všetci rozdychali. V tejto časti to tuším ani ženích nerozdychal... Nehovoriac o tom, ze ju rok podvádzal a celý vzťah majú turbulentny... Pripadalo mi to, akoby ho silou mocou chcela dotiahnuť pred úrad, aby jej nezdrhol časom. Veď aj priznala, ze mu chce tým zatvoriť zadné vrátka 🤦. Také trápenie pred verejnosťou.. To ozaj sú niektoré ženy takéto zúfalé a bez hrdosti??
@annamalaga 59???
Nemenej zufale su tie, co pozeraju taketo relacie...Ani keby mi platili
@annamalaga ja som vyratala, ze 48 má 🤔 ona už raz vydatá bola, predpokladám, ze v bielych šatách to prebehlo, tak už ozaj nemusela toľko tlačiť na pílu. Hlavne, keď on ju nechcel...
Túto pani si pamatam este roky dozadu tu z konika, mala problemy rodinne, celkovo bola utrapena, myslim ze vtedy jej robila peklo tiez svokra (teraz asi ex svokra uz davno....). No chýba jej kus hrdosti si myslím...
@elenajezova na to ze je to televizna SHOW a ako show to treba aj vnimat.. nie ako skutocnu realitu..
Nemala biele šaty. Nejakú ružovú konfekciu hovorila.
Pani som z videnia poznala,byvala v nedalekej dedine kde ja. Bola tu na mk,mala dceru a syna autistu,s manzelom mala problemy a aj s mamou uz pred rokmi. Potom pred kamerou rodila tretiu dieta.S muzom sa neskor rozviedli,dom predali. Predtym bola aj v nakupnych maniackach. Ked som ju videla v uputke som myslela ze to je len ďalsie jej vystupenie v reality show.A syna autistu teraz uz urcite dospeleho nespominala
pani má 49 r. to si pamätám dobre...
ten jej manžel má o 19 r. menej. teda má 30...
@kika97 asi rada chodí do telky...za nakrúcanie niečo hádam dostane...
Akurát teraz boli na JOJke v ranných novinách, hovoríla, že to bolo natacane pred rokom a pol.Viac hovoríla ona ako on,vraj sa majú dobre aj vzťahy medzí svokrou a mamou sa vraj zlepšili
Ten chlap trpi Oidipovym komplexom ked si vzal za zenu taku ktora je priblizne vo veku jeho mami a este aj vizualne podobna. Jeho by som odporucila psychologovi. A ona tym aka je labilna rovno psychiatrovi. Cele to posobilo velmi zle, zufalo, neviem si predstavit vydupat manzelstvo.
@majka35 otvorila som tomu Preto lebo som bola zvedava co je v nej napisane a odpovedala som tak ako som uznala pre mna za vhodne a ked uz ma chces zhodit, tak si napisala to iste co ja ,len obratene na mna. Ak si si vsimla viac som nereagovala ,myslela som ,ze ludi taketo relacie nezaujimaju koli tomu lebo je to len ponizovanie inych a ako vidim ano a je to smutne.Takze si presne taka ako to co si myslis o mne
Ale prajem im nech im to vydrzi. Kazdy si zasluzi byt stastny
@minenkaa nazvať niekoho zúfalým len preto, že si v telke niečo pozrie je naozaj veľmi smutné, s dôrazom na to, že každý má slobodnú voľbu rozhodnúť, na čo sa v telke díva. Taktiež je každého slobodná voľba, do akej relácie sa prihlási a s akými následkami. A áno, ani pre mňa nie sú podobné programy moja šálka kávy, no konkrétne tento diel som chcela vidieť, pretože "nevestu" som sledovala na mk, ako matku autistického syna. No nedopozerala som, lebo mi to nebolo príjemné. No už tým, že som si ovládačom prepla na túto reláciu sa mám pokladať za zúfalú, tak to ma prekvapuje.
@minenkaa ja takéto veci nesledujem (3r som dokonca TV ani nemala), ale nikdy nesúdim človeka podľa toho, čo pozerá v TV. ja si napr pozriem aj Farmársku revue a? každý nech pozerá, čo ho baví (zaujíma), preto to v tej telke asi dávajú. Skôr ma zaujímajú a prekvapujú tí ľudia, ktorí sú ochotní toto o sebe natočiť a dovolia verejnosti vliezť im do súkromia....
Este raz napisala som raz na zaciatku,viac som neriesila a ani neprispela kym som nebola oznacena
Ja nepozeram Jojku vobec, ale toto som si teraz pustila zo zvedavosti, nech viem o co ide a je mi trapne.. ta zena je zrejme taka dobra dusa skromna, ale toto je proste prilis silna kava :((
@miskakyska útočím? ja keď napíšem nejakú reakciu na niekoho, mám to považovať za útok? a áno, asi je ich viac, čo tu píšu o zúfalstve druhých, ale snáď sa v mojom príspevku nájdu. 🙂
@jaond19 nevies aký tu mala nick?

Tá Dominika ako sa ku nej zachovala, koniec, hanba na celý život sa takto strapniť, by som toto kamarátke nikdy neurobila. Čo ja viem, má 59 rokov: v jej veku by som plánovala dovolenky, cesty okolo sveta nie svadbu. Jej život a jej vec, no skutočných ľudí okolo seba nemala. Hľadať za každú cenu životného partnera nemusí byť bohviečo. Nie každej je nám súdené stáť v bielych šatoch a mať svadbu. Ako chcela, tak má. Rieši cely internet, plus ktorási pod komentár napísala, že už spolu nie sú. Čiže asi tak.