Pozerali ste Zámenu manželiek?
Ahojte, práve som sa dopozerala a som v šoku. 😢 Poznáte ich niekto? Ako s nimi v skutočnosti dopadlo, odsťahovali sa?
hm..a vyzeralo to tak nadejne,ze ten jej muz je naozaj smutny z mamy a chce urobit vsteko pre zenu a deti.....ale asi tiez len herec ako jeho mama ☹
@mimus5 nie si ty nahodou ta zamenena manzelka? ak ano, tak klobuk dole, ze si tu staru nepretiahla lopatou 😠
a teraz nech ma niekto presvedci o tom, ze ani v takomto pripade nie je dobre odobrat rodicom deti..lebo ja byt susedou, uz tu socialku volam, a moze mi nadavat pol dediny. tie deti maju komplet pos..ny zivot len preto, ze ich rodicia su neschopni pripecenci-a keby o ne prisli, mozno by ich to nakoplo. minimalne matku, otec vyzeral strateny pripad 😖. tie deti si toto fakt nezasluzia, poznaci ich to na cely zivot 😢
@mimus5 až podla prispevku "klincek" som ťa spoznala, bola si , vlastne SI SUPER. Vďaka za úsilie, ktoré si vynaložila na záchranu tejto rodiny, aj keď oni si asi neuvedomujú, čo si pre nich spravila. Mohla by si prísť aj k nám a urobiť poriadky aj s mojou svokrou 🙂 , ale nie, robím si srandu, myslela som si, že akú mám doma hroznú svokru, ale včera som si uvedomila, že oproti tej ježibabe, mám ja so svojou svokrou nadštardantný vzťah.

ahojky aj ja som to sledovala,este teraz ked si na to spomeniem tak ma az zamrazi,hrozny pristup ☹ ,mna by tiez zaujimalo, ze ako to napokon dopadlo