Zvažujete zrušenie televízie kvôli reklamám?
Ahojte zienky, jojka aj markiza ma vytáča s tym nepovolenim pretacania reklam, ze az....rozmyslam, ze ked nam v oktobri skoci viazanost (T-com), tak zrusim TV. Ako fungujete vy? Nevadi vam to alebo ste TV zrusili a mate nejaku nahradu...neviem Netflix alebo nieco? Vcera som si chcela pozriet serial Pripady 1. oddeleni z archivu, samozrejme, ked som zapla serial od zaciatku chybalo 10 minut, takze ak by som chcela vidiet zaciatok, musela by som pozriet cely serial Polda predtym. TV sa u nas nepozera casto, ale mam par oblubenych serialov, muz si pozrie skor sportove programy.
@anonym_autor lezie mi to na nervy. Malý je teraz chorý tak ho viem udržať v kľude len pri tv a nenormálne veľa reklám je aj na youtube. Zapneš dieťaťu rozprávku a 25 reklám. Vytáčajú ma všetky reklamy. Cez reklamu vždy niečo porobím
@anonym_autor lezie mi to na nervy. Malý je teraz chorý tak ho viem udržať v kľude len pri tv a nenormálne veľa reklám je aj na youtube. Zapneš dieťaťu rozprávku a 25 reklám. Vytáčajú ma všetky reklamy. Cez reklamu vždy niečo porobím
@tim23 @anonym_autor
Su moznosti - predplatit si rozne platformy (napriklad youtube bez reklamy, hbo, netflix, voyo, disney+ atd atd)... bud zrusit telku a v cene dajme tomu nejakeho balika nahadzat toto... nebudes mat "spravy" (respektive mozes si dat klasicku digitalnu telku na antenu - tam su bezplatne kanaly v zaklade a pri pripojeni na internet aj nejaka forma pretacania...
Alebo nahras a vydrzis 2 tyzdne a pretacas potom...
YT ze dava reklamy je jasne... Aj chapem urcitym sposobom to zrusenie pretacania, ale co nepochopim je, ze ked to pozriem, pretocim naspat (lebo nieco som zmeskal), tak to neviem pretocit dalej... zase musim pozerat od toho miesta... to je drzost...
Seriál/film, ktory pozeráš spustí reklamu...ty sa musíš vrátiť a spustiť na pár sekúnd program čo bol predtým ...
Potom sa vráť hneď na svoj film a reklamu pretoc...nám to ide takto
Už je zrušená pár rokov, stačí net.
Keď je človek chorý leží v posteli a už nevie čo zo sebou tak máš na anténu pár bezplatných programov.
My nemáme tv už 20 rokov....nechýba mi.
@anonym_autor ja som nasla fintu, ako tie reklamy pretocim :D da sa to.
Tiez pretacam reklamy do opacnej strany, cize si pustim pogram ktory isiel po programe, ktory chcem vidiet a pretacam spätne. Je to trosku nanervy, ale lepsie ako pozerat titanic 5 hodin. U nas ide telka vynimocne a iba z archivu.
@tim23 @anonym_autor
Su moznosti - predplatit si rozne platformy (napriklad youtube bez reklamy, hbo, netflix, voyo, disney+ atd atd)... bud zrusit telku a v cene dajme tomu nejakeho balika nahadzat toto... nebudes mat "spravy" (respektive mozes si dat klasicku digitalnu telku na antenu - tam su bezplatne kanaly v zaklade a pri pripojeni na internet aj nejaka forma pretacania...
YT ze dava reklamy je jasne... Aj chapem urcitym sposobom to zrusenie pretacania, ale co nepochopim je, ze ked to pozriem, pretocim naspat (lebo nieco som zmeskal), tak to neviem pretocit dalej... zase musim pozerat od toho miesta... to je drzost...
@anonym_d0abff Spravne chapem, ze ked si to nahram a pozriem az po dvoch tyzdnoch, tak uz sa da pretacat? Nejak som to neskusala, vacsinou som pozrela do 2-3 dni.
@anonym_autor uz dlho to nedokazem s tymi reklamami pozerat (akokolvek lakavy by film bol, nestoji mi za 3 a viac hodin to trpiet) a tak pozeram len verejnopravne bezreklamove (aj/najma CT1, CT2).
@tim23 @anonym_autor
@anonym_d0abff Parkrat sa stalo, ze som zacala film pozerat vecer, bola som unavena, tak ze dopozeram na druhy den....no jasne, musela som ho pustit od zaciatku. Ale najvacsia drzost je, ze im vobec tie casi nesedia, takze sa nevies dostat k zaciatku filmu :☹
@anonym_autor ja som nasla fintu, ako tie reklamy pretocim :D da sa to.
@afronikaa ...a podelis sa o tu fintu? Nech si mozem pozriet ten zaciatok 😀
Mna reklamy az tak nevytacaju, aspon mam cas pustit umyvacku, vyvesat pradlo, nachystat desiatu, sprcha, zuby...
@afronikaa ...a podelis sa o tu fintu? Nech si mozem pozriet ten zaciatok 😀
@anonym_autor mne to ide pretáčať nejakých 60sekúnd po prepnutí, takže keď začne reklama prepnem na kanal o jeden vyššie následne späť a pretočím reklamu, tieč mám telecom
@anonym_autor my už viac ako 10 rokov nepozeráme tv; máme netflix, hbo, ked ma znudí tak jeden dočasne zruším a nahradím iným napr. Disney atď, ani nechápem kto má nervy na tie reklamy a ešte platíte za to aby oni zarábali na vás, že im tie reklamy pozeráte
@anonym_autor mne to ide pretáčať nejakých 60sekúnd po prepnutí, takže keď začne reklama prepnem na kanal o jeden vyššie následne späť a pretočím reklamu, tieč mám telecom
@viktoriaandrascik vyskusam, dakujem 😀
Odkedy byvame sami s muzom, tak nemame predplatene ziadne programy a to je uz dobrych 12rokov.
Mame predplatene netflix a hbo max, ale rozmyslame, ze to zrimusime, lebo to aj tak nepozerame :D telku kukaju iba deti a to len youtube kids. :D
@anonym_autor ja hej, ale s internetom to vyjde lacnejsie nez cisto internet, takze ostava
Nie, nezvazujem, cez reklamu si odskocim na wecko, nachystat jest, vyvesat bielizen, vybrat umyvacku, vecer umyt zuby, osprchovat atd. Pre mna reklamy nie su ziadna tragedia.
@anonym_d0abff Spravne chapem, ze ked si to nahram a pozriem az po dvoch tyzdnoch, tak uz sa da pretacat? Nejak som to neskusala, vacsinou som pozrela do 2-3 dni.
@anonym_autor tak by to malo byt, aj ja tak viem... ale ze kde som to pocul / videl / cital ti nepoviem...
Áno, presne kvôli tomuto sme zrušili TV. Pozeráš 10 min program a 15 min reklamy. Mame max, voyo, jojplay, disney, prime. Stačí to.
@anonym_autor Nepozeráme klasické televízne programy už 8 rokov... Stačí nám Netflix, Youtube, prípadne Voyo. Úprimne, ja sa nestíham čudovať, koľko ľudí tie príšernosti v telke ešte sledujú...
@anonym_autor mna skor zaraza, preco si firmy myslia, ze tie reklamy v tv este funguju... Doba sa posunula, kde kade "funguje" (viac ci menej) cielena reklama... toto je take, ze pustia narodu nieco bez ohladu na cielovu skupinu (ak to nie je zrovna nejaka farma apod)...
@tim23 my pozeráme rozprávky cez detské kanály z archívu a tam sa dajú reklamy v pohode preskočiť
U nas iba Netflix, HBO a Voyo. Ale nepozerame vela.
@tim23 my pozeráme rozprávky cez detské kanály z archívu a tam sa dajú reklamy v pohode preskočiť
@13uzivatelka11 ja viem,ale on má svoje obľúbené na yt 🙂
Ja mam digi tv už dlhé roky a som spokojná
@anonym_autor programy staršie ako 3 dni vieš v pohode z archivu pozerať a pretáčať reklamy, len prvých 60 sekúnd keď spustís program nevieš preskočiť
@anonym_autor my pozeráme programy ktoré nie sú s reklamou. Ostatné nepozeráme.
My tv stanice mame, ale len preto lebo to mam zadarmo ako firemny benefit. Inak by sme nemali nic, lebo to aj tak nepozerame. Maximalne tv rik pre deti a mne zacal Dunaj😆
Ja pozeram skor youtube (mam ho zaplateny) a muz kuka cez streamovacie sluzby co chce.

@anonym_autor uz asi tak 2-3 roky nepozeram tv ako taku. Spravy si viem precitat / pozriet na webe a socialnych sietach, pripadne je fajn si predplatit nejaky spravodajsky dennik. Film / serial si pozriem na netflixe, alebo si kazdy vyberie platformu podla vlastnych preferencii, je ich dost na vyber.
A ano, okrem biedneho obsahu je to hlavne kvoli reklamam.