icon

Aké bonusy na dieťa existujú?

Dnes o 01:57

Ja som na rodičovskom, muž ma daňový bonus na dieťa, daňovú úľavu na mňa, prídavky na dieťa ja dostávam rodičovský prispevok. Ešte je nejaky bonus, príspevok alebo to je vsetko?

Strana
z2
sara07
Dnes o 09:20
@anonym_9333ea

@sara07 moja rehabilitácia stojí mesačne 300€ na ktorú si nemozem dovoliť ist lebo proste neviem co bude a tie peniaze treba inde. To sa nesťažujem iba tiez chcem poukázať ze ako vravíš tych 500 sa zdá dost kym nezačnes reálne počítať, ze to minieš na päť rodinných nákupov. Chcela som dat deti zaočkovať proti meningokokom ale sakra si to musim rozmyslieť lebo by ma to vyšlo 660€. A to sa modlim kazdy den, aby nikto z nas nemal nejaku vážnu chorobu lebo tento stat ta nechá umrieť alebo robit verejne zbierky na liečbu. Ja úplne rozumiem tomu, že ma niekto zlosť keď niekto iba berie peniaze a nerobí ale takých je minimum. Ale to, ako niektoré ženy a matky dokážu kopat do iných žien a matiek je strašné dno

@anonym_9333ea ja viem , 500€ minieš ako nič ... v tejto dobe
máte to rovnako tažké ako my čo sme mali 190€ a tiež nám ho rovnako vykrikovali že ho poberame ako teraz ... to isté že sme 3 roky doma atd ...
tiež som rozmyšlala čo ako kupim a vidíš aj tu nič sa nezmenilo , dokonca je to ostrejšie a vulgarnejšie

anonym_2030ab
Dnes o 09:37

@anonym_autor sexovacie, ked pocnes dieta na 1 krat mas bonus 100 euro.

anonym_2030ab
Dnes o 09:38

@anonym_autor jaj zabudla som, mamickam kazdej co porodila poukaz na pobyt na maledivach, all incl.

1sally12
Dnes o 13:19

To je neuveriteľné😳 čo by si ešte chcela?

anonym_5e40e3
Dnes o 13:27

Teoreticky ak mas narok tak mozes prehodit rodicak na muza v praci dat vypoved a vybrat 6m podporu v nezamestnanosti.viac uz ani chlp.

anonym_9333ea
Dnes o 13:35
@1sally12

To je neuveriteľné😳 čo by si ešte chcela?

@1sally12 Čo je na tom neuveriteľne? Že v dnesnej dobe každý hľadá ako ušetriť alebo získať viac peňazí? Veď ty si tiež objednávala pobyt cez seba lebo si mala zľavu ale rekreačný poukaz si mal dať preplatiť priateľ nie? Či aj vtedy niekto do teba útočil ze co este chces? Nechápem načo sa vyjadrujú ľudia, ktorí nevedia pomôcť a závidia aj nos medzi očami

katulienka160
Dnes o 14:16

Ale co sa tu niektore tak čertite? Ved sa normálne opytala, ci ma na nieco este narok. Lebo v dnesnej dobe, co si nezistis sam, nevies. Nie na kazdom urade ti povedia vsetko. A ked to stat umoznuje a ma rodina na to narok, preco si nedat žiadosť?
Kazda co sa tu zavzdusnuje, vy máte v plane sa zriect nejakych davok,ktore poberate lebo mate na ne narok?

Ved sa len opytala, nikde nepise, ze chce dalsich 15 prispevkov.

Ja som teraz tehotna a aj ked som to uz zazila, uz si napr nepamatam kde som ktory prispevok vybavovala po porode 😁 tak tiez budem zisťovať,ze kde a co vybavit... A co...
Kks

Strana
z2