Aké máte skúsenosti s WinnersGroup?
kamoska manahovara nech to vyskusam, mate nejake skusenosti? Nieje to pyramida?
Winners, partners, prosight a ostatné skuoiny “finančného poradenstva” fungujú tak, že zháňajú pod seba ľudí lebo z každého majú províziu. Je to MLM (googli). Budú ta nahovárať na všelijaké životne investične poistenia kde ti sľúbila, že do dôchodku pôjdeš ako milionarka. Keď nevedia zohnať nove zmluvy, tak naháňajú ľudí aby to začali robiť aj oni. V praxi to vyzerá tak, že ty sa upises pod kamosku, uzavrieť zmluvy celej rodine a tam to končím, lebo žiaden normálny človek nebude žiadne investične životne poistenie chcieť a nakoniec s tebou kamosi nepôjdu ani na kávu lebo títo ľudia čo robia pre tieto firmy sú horší jak svedkovia jehovovi
Skusalo ma na to zlomit niekolko ludi vratane mojej sesternice vdaka ktorej mam poistku... A kazdy s tym nakoniec sekol. Ked ma chceli 'lapit', ziarili im oci ako keby uz im miliony cinkali na uctoch, ale onedlho pochopili , ze je to blbost. Ja som to vedela aj bez toho aby som to skusila. Ale zasa niektori financni poradcovia, ktori maju dobry prehlad vam vedia zriesit rozne ponuky poistenia a pod, vysvetlia vsetko a vy si vyberiete co chcete a nemusite behat kade tade. Ale to su uz taki zabehanejsi pracovnici, nie zaciatocnici, taky ktorych ta praca skutocne bavi a naplna... A ano maju z toho provizie... Ja by som toto robit nemohla... Volat kazdemu v telefonnom zozname, ci dokonca posunut nejake cisla tomu, kto je nadomnou v pyramide..mam volat na kavu niekoho, koho som nevidela roky alebo sme nikdy moc neprehovorili, len mam ich cislo v telefone...
Ku mne na návštevu sa chce teraz dotrepať žena môjho strýka. Že vraj príde s kamoškou, s niečím začala a chce vedieť náš názor. Ani za boha mi to nechce povedať, reku napíšem babke či niečo nevie-Winners Group😅. Povedala som jej, že o poistky a podobné veci nemám žiaden záujem. Tvrdí, že to je "projekt pre rodiny". Bude páliť benzín zbytočne🤷(VT-KE)
Skusalo ma na to zlomit niekolko ludi vratane mojej sesternice vdaka ktorej mam poistku... A kazdy s tym nakoniec sekol. Ked ma chceli 'lapit', ziarili im oci ako keby uz im miliony cinkali na uctoch, ale onedlho pochopili , ze je to blbost. Ja som to vedela aj bez toho aby som to skusila. Ale zasa niektori financni poradcovia, ktori maju dobry prehlad vam vedia zriesit rozne ponuky poistenia a pod, vysvetlia vsetko a vy si vyberiete co chcete a nemusite behat kade tade. Ale to su uz taki zabehanejsi pracovnici, nie zaciatocnici, taky ktorych ta praca skutocne bavi a naplna... A ano maju z toho provizie... Ja by som toto robit nemohla... Volat kazdemu v telefonnom zozname, ci dokonca posunut nejake cisla tomu, kto je nadomnou v pyramide..mam volat na kavu niekoho, koho som nevidela roky alebo sme nikdy moc neprehovorili, len mam ich cislo v telefone...
@anonym_71c9f2 presne, ona somnou nieje nijak v kontakte a teraz zrazu napísala😅🤦

@anonym_autor je to pyramida z principu (multi level marketing)... A teda vies nieco o poistkach a hypotekach? Lebo sice technicky to moze robit kazdy, ale tak to potom vyzera... (bez ohladu na firmu, kde by si robila)...