icon

Aké sú vaše skúsenosti s mBank?

18. aug 2025

Ahojte, s manželom si chceme založiť spoločný účet (každý máme svoj vlastný, to aj tak zostane), kde budeme posielať určitú sumu z platu a z toho sa budú hradiť všetky spoločné náklady na domácnosť, potraviny atď.
Celkom sa mi pozdáva mBank, aj keď každý máme vlastný účet, páči sa mi že tu sú majitelia rovnocenní.
Zaujímali by má vaše skúsenosti - aké sú poplatky za vedenie, spoľahlivosť internet bankingu a aplikácie, celkové skúsenosti s bankou.
Ďakujem 🙂

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_4aa64e
18. aug 2025

Mame v M bank od jej vzniku. Bez poplatkov, vsetko funguje, spokojnost.

anonym_74dca9
18. aug 2025

@anonym_autor tiez mam(e) mbank od vzniku a je to OK (urcite je jedina, ktora momentalne poskytuje spoluvlastnictvo uctu)... mali sme tam hypoteky, teraz kreditku...
Poplatky nie su ziadne. Ak si nechas vydat kartu, tak za tu platis 1 euro mesacne ak neminias (nezaplatis nou / nie vyber z bankomatu) nejaku sumu (asi 70 eur ci kolko)...
Alternativa (este trosku lepsia podla mna - okrem spoluvlastnictva) je Fio... tiez zadarmo a pride mi osobne jemne lepsia - jednoduchsia / prehladnejsia. A ked to budete pouzivat len na "operativne vydavky", tak to az tak asi nevadi... jeden bude disponent...

anonym_5315d9
18. aug 2025

Máme účet v tejto banke, ale len tam presúvame peniaze, máme ho ako taký " sporiaci ".
Bez poplatkov.

sweet20
18. aug 2025

@anonym_autor my to mame presne tak ako popisujes, neplatime nic, aj z bankomatu mame zadarmo, kedze nad 70 eur vyberame raz za mesiac.

alikaa
18. aug 2025

Aj my mame mBank, spolocny ucet. Je to jedina banka, kde su majitelia uctu rovnocenni vlastnici. Cize keby jeden umrel, ucet nezablokuju. Nevyhoda je, ze sa neda ist na takomto ucte do minusu. Ale mame e-max, kde mame nasporenu zeleznu rezervu, z ktorej cerpame, ak mame necakane vydavky. Tento ucet mame mozno uz aj 20 rokov a sme maximalne spokojni, hlavne nikde ziadne poplatky

petamich
18. aug 2025

My mame ucet v mBank presne na ucel aky chcete aj vy a funguje fajn 🙂 podla mna splna vsetko co potrebujeme

autor
18. aug 2025

Ďakujem vám všetkým za odpoveď 🙂

matusformanek
19. aug 2025

@anonym_autor skvelé, používame ako sekundárny účet - bez karty - poplatky žiadne. Odporučil som mbank aj svokrovi, ktorý chcel učet. učet u nich mam odkedy prišli na slovensko a to už bude hadam aj 10-15r

oravocka
19. aug 2025

Ja tu mám hlavný účet a spokojnosť. Bez poplatkov, prehľadná appka

solvina88
21. aug 2025

@anonym_autor presne tento ucet mame s manzelkou a vedenie uctu sa neplati...vsetko uplne normalne ako v banke....na pivo ani zmrzlinu ta nepozvu za to,ze tam zalozis ucet...cize štandard🙂

87saja
22. aug 2025

Mbank mam ako hlavny ucet vsetko bez problemov. Poplatky ziadne ani platby kartou v zahranici neboli spoplatnene. Za mna spolojnost. Ak potrbujem nieco riesit cez chat vzdy promtne pomohli.

kvjetecko
22. aug 2025

Vsetko co pisali vyssie je o mbank pravda. Mna akurat vytaca, ze cca kazde 3 tyzdne je v zo soboty na nedelu odstavka a neurobis nic. Nezaplatis v obchode, eshope, nevyberies peniaze.. niekedy to byva do rana do 7:00, uz to bolo aj do 10:00... A to je este len sranda, ked ides rano do obchodu na nakup a pri pokladni zistis, ze vlastne nezaplatis 🙈🙈🙈

demodun
22. aug 2025
@kvjetecko

Vsetko co pisali vyssie je o mbank pravda. Mna akurat vytaca, ze cca kazde 3 tyzdne je v zo soboty na nedelu odstavka a neurobis nic. Nezaplatis v obchode, eshope, nevyberies peniaze.. niekedy to byva do rana do 7:00, uz to bolo aj do 10:00... A to je este len sranda, ked ides rano do obchodu na nakup a pri pokladni zistis, ze vlastne nezaplatis 🙈🙈🙈

@kvjetecko áno toto je asi jediná nevýhoda. Inak mi mBank úplne vyhovuje.