Ako a kde nájsť súkromného veriteľa?
Odporučte mi nejakého sukromnika čo vie poziciat peniaze na zmluvu alebo kľudne aj inak. Blbé komentáre si nechajte pre seba.
Na auto nemas prostriedky, pozicat si je somarina.
Tie jazdy, ktore potrebujes, vies vyriesit aj inak.A dokonca financme vyhodnejsie.
Ak je to vsetko pravda, co pises.
Pred Vianocami akoby sa vrece roztrhlo s tymi, ktori zrazu potrebuju...
@anonym_autor na jazdu 2-3x mesačne ti netreba živiť auto, na tom len prerobíš.
Povedz pravdu načo ti to treba a prestaň si vymýšľať.
@bomba36 čiže ne vymýšľam si! To ze kúpim auto za tie peniaze nieje problém dokladovať osobe ktorá vie pomôcť! Po ďalšie ak idem niekde s tým dieťaťom cez celé Slovensko a mam platiť za hotely lebo vstávať ráno o 4 a ísť na vlak aby som bola na čas z nim u lekára. Ak by mam auto tak idem si kľudne z dieťaťom v aute nemusím sa ponáhľať a dieťa mi vystraja jak vo vlaku tak v autobuse kvôli ľuďom!
Na auto nemas prostriedky, pozicat si je somarina.
Tie jazdy, ktore potrebujes, vies vyriesit aj inak.A dokonca financme vyhodnejsie.
Ak je to vsetko pravda, co pises.
Pred Vianocami akoby sa vrece roztrhlo s tymi, ktori zrazu potrebuju...
@martinkatinka a prosím ako ich inak viem vyriešiť? 🤔
@anonym_autor verejna doprava, pozicat si auto na ten jeden den, socialny taxik, mnohe mesta ho uz prevadzkuju. Aj sanitka, aj ked preprava na vysetrenie sa doplaca.
@bomba36 čiže ne vymýšľam si! To ze kúpim auto za tie peniaze nieje problém dokladovať osobe ktorá vie pomôcť! Po ďalšie ak idem niekde s tým dieťaťom cez celé Slovensko a mam platiť za hotely lebo vstávať ráno o 4 a ísť na vlak aby som bola na čas z nim u lekára. Ak by mam auto tak idem si kľudne z dieťaťom v aute nemusím sa ponáhľať a dieťa mi vystraja jak vo vlaku tak v autobuse kvôli ľuďom!
@anonym_autor Daj si na donio. Tam schvalia cokolvek. A myslim, ze srdcervuci vylev k tomu, ze dieta sa potrebuje dostat k lekarom pomoze.
@anonym_autor daj chlapa na súd, aby platil normálne výživné
Dieťa do zariadenia, ty do práce, nevieme teda čo presne mu je ale sú aj špeciálne školy/škôlky
A nezadlžuj sa lebo sa z toho nevyhrabeš. Z čoho to chceš splácať?
@anonym_autor Daj si na donio. Tam schvalia cokolvek. A myslim, ze srdcervuci vylev k tomu, ze dieta sa potrebuje dostat k lekarom pomoze.
@anonym_2d6ee4 dávala som neschvalili
@anonym_autor a ešte taká otázka,keď nič nemáš,čím chceš ručiť? Tebe nevadí,ak ti dá peniaze nejaký idiot, ktorý nepozerá na tvoju situáciu? Sa nebojíš,len tak pýtať od hocikoho? Veď rozmýšľaj. Z dažďa pod odkvap..... 🙄
Dieťa do zariadenia, ty do práce, nevieme teda čo presne mu je ale sú aj špeciálne školy/škôlky
@bomba36 on nepracuje bol na súde viac mi neuznali výživné
@anonym_autor a ešte taká otázka,keď nič nemáš,čím chceš ručiť? Tebe nevadí,ak ti dá peniaze nejaký idiot, ktorý nepozerá na tvoju situáciu? Sa nebojíš,len tak pýtať od hocikoho? Veď rozmýšľaj. Z dažďa pod odkvap..... 🙄
@zuzanita1609 tak potom kľudne aj tým autom viem mu zaručiť ak mi bude niekto vedieť pomôcť 🤷
@anonym_2d6ee4 dávala som neschvalili
@anonym_autor Teraz som prekvapena. Lebo schvalili aj dospelemu muzovi na splacanie uverov. Este aj tu daval link na donio, kde zobre. A matke s dietatom neschvalia...
@zuzanita1609 tak potom kľudne aj tým autom viem mu zaručiť ak mi bude niekto vedieť pomôcť 🤷
@anonym_autor Nedaj sa prvý krát odbiť na sociálke,není možné,že ťa zachráni v tvojej situácii iba to auto za 3000e.
@anonym_autor Nedaj sa prvý krát odbiť na sociálke,není možné,že ťa zachráni v tvojej situácii iba to auto za 3000e.
@zuzanita1609 nechápem teraz
@anonym_autor Teraz som prekvapena. Lebo schvalili aj dospelemu muzovi na splacanie uverov. Este aj tu daval link na donio, kde zobre. A matke s dietatom neschvalia...
@anonym_2d6ee4 tak každému asi inak 🤷
@zuzanita1609 diaľničná je možnosť aj na rok a kľudne ak nie viem chodiť aj cez dediny ako píšem ak niekde pôjdem na aute tak max 2-3x do mesiaca na dlhú cestu čiže 500€ za tankovanie nedám stk neplatí sa každý mesiac čiže raz za čas spraviť nieje problém plus by som kúpila take kde už stk je a nebudem za toto ešte hneď platiť poistenie tiež si viem zaplatiť raz ročne
@anonym_autor tak ziadaj zvysenie vyzivneho, mas zdravotne postihnute dieta, 40€ je vysmech, nie vyzivne.
@bomba36 on nepracuje bol na súde viac mi neuznali výživné
@anonym_autor ty tak kecáš, donio pustí zbierku aj kadejakému nemakačenkovi a tebe nie? Súd neschváli vyššie výživné na ztp dieta? Na to že máš ísť do práce ako človek už radšej ani nereaguješ. Takže ešte raz, povedz pravdu. A ozaj chcem vidieť príčetného človeka čo by ti požičal.
@anonym_autor ty tak kecáš, donio pustí zbierku aj kadejakému nemakačenkovi a tebe nie? Súd neschváli vyššie výživné na ztp dieta? Na to že máš ísť do práce ako človek už radšej ani nereaguješ. Takže ešte raz, povedz pravdu. A ozaj chcem vidieť príčetného človeka čo by ti požičal.
@bomba36 po prvé o to výživné ak otec dieťaťa nepracuje ako ma schváliť vyššie výživné?? do práce chodím na dohodu! Tak skúste za mňa vyplniť to donio a keď vám schvália ozvite sa 😉
@bomba36 po prvé o to výživné ak otec dieťaťa nepracuje ako ma schváliť vyššie výživné?? do práce chodím na dohodu! Tak skúste za mňa vyplniť to donio a keď vám schvália ozvite sa 😉
@anonym_autor donio ozaj schvalia hocikomu. A sud nezaujima, ze otec nepracuje, musi sa zamestnat.
Kazdopadne. Takeho veritela tu nenajdes. Hladaj ine moznosti.
@anonym_autor takto, keby si dala na začiatku tému,že potrebuješ pomôcť, pretože potrebuješ riešiť svoje dieťa a jeho dochádzku ku doktorom,to by som už riešila. Ale ty pýtaš rovno peniaze,bez aspoň poďakovania,poprosenia,iba vidina peňazí. Niežeby každý čakal,že vie poprosiť a poďakovať,ale keď je to naozaj nevyhnutnosť, aspoň tá slušnosť. (Tak chladne to napíše možno iba niekto,kto svoju "prosbu", požiadavku nemyslí až tak úprimne). Prepáč za úprimnosť.
@anonym_autor takto, keby si dala na začiatku tému,že potrebuješ pomôcť, pretože potrebuješ riešiť svoje dieťa a jeho dochádzku ku doktorom,to by som už riešila. Ale ty pýtaš rovno peniaze,bez aspoň poďakovania,poprosenia,iba vidina peňazí. Niežeby každý čakal,že vie poprosiť a poďakovať,ale keď je to naozaj nevyhnutnosť, aspoň tá slušnosť. (Tak chladne to napíše možno iba niekto,kto svoju "prosbu", požiadavku nemyslí až tak úprimne). Prepáč za úprimnosť.
@zuzanita1609 ak by som to aj takto napísala ako ste písala aj tak by som tu mala tie isté komentáre ako do teraz už som dávala ze potrebujem niekoho kto vie dat auto na splatky a co som s toho mala? Len samé hejty
@zuzanita1609 ak by som to aj takto napísala ako ste písala aj tak by som tu mala tie isté komentáre ako do teraz už som dávala ze potrebujem niekoho kto vie dat auto na splatky a co som s toho mala? Len samé hejty
@anonym_autor ak potrebuješ ozaj pomôcť, vyhľadaj organizácie, ktoré pomôžu, aleboo aspoň poradia,ako ďalej. Zrazu nik nemá rodinu, priateľov, myslíš,že by ti napríklad taká suseda nepomohla,keby vie,že máš tento problém? Neviem,kde na akom ostrove žiješ,ale keď okolie vidí,že potrebuješ pomôcť, zvyčajne pri opýtaní ti nik nepovie nie,ak potrebuješ odvoz ku doktorom so svojím dieťaťom. Je pravda,že sme rôzni,ale tak, každý ako vie. Ja by som sa pýtala na organizácie, ktoré by mi vedeli pomôcť,ty pýtaš rovno peniaze a bez ručenia. Veľa šťastia a spokojnosti tvojmu dieťaťku 🍀 💕.
@bomba36 nechcem sa zastávať autorky, ale ty tiež píšeš blbosti. Kde žiješ keď autorke radíš dať dieťa do ústavu, alebo špec. mš, špec. zš.
Vieš koľko sa čaká na poradie ? do špec. mš ti dieťa ani nezoberú - nemajú miesta. veľa ľudí vozí ZŤP deti do iných okresov, najčastejšie do krajských miest. aj to nie každý deň. len 2-3 krát do týždňa na 2-3 hod. Tak kde a ako pôjde do práce? kde dá dieťa?
to isté je so špec. školami
Slovensko je v tomto asi rarita, zdraví , vzdelaní ľudia sedia doma s deťmi ktoré nemajú kde dať a poberajú príspevky od štátu.
@bomba36 nechcem sa zastávať autorky, ale ty tiež píšeš blbosti. Kde žiješ keď autorke radíš dať dieťa do ústavu, alebo špec. mš, špec. zš.
Vieš koľko sa čaká na poradie ? do špec. mš ti dieťa ani nezoberú - nemajú miesta. veľa ľudí vozí ZŤP deti do iných okresov, najčastejšie do krajských miest. aj to nie každý deň. len 2-3 krát do týždňa na 2-3 hod. Tak kde a ako pôjde do práce? kde dá dieťa?
to isté je so špec. školami
Slovensko je v tomto asi rarita, zdraví , vzdelaní ľudia sedia doma s deťmi ktoré nemajú kde dať a poberajú príspevky od štátu.
@anonym_6c201c nebudem sa tu nejakým anonymom spovedať, aké skúsenosti ja mám s touto problematikou. A hlavne, kde berieš istotu že to čo tu niekto žobrajúci peniaze tvrdí je vôbec pravda? A ešte, od vzdelaného človeka toto má riadne ďaleko.
@zuzanita1609 dávala so žiadosť na auto a neschválili
@anonym_autor. Požičať auto od známych na konkretne dni....zaplatit im za to, ta vyjde lacnejsie....ako prevadzka auta
@anonym_6c201c nebudem sa tu nejakým anonymom spovedať, aké skúsenosti ja mám s touto problematikou. A hlavne, kde berieš istotu že to čo tu niekto žobrajúci peniaze tvrdí je vôbec pravda? A ešte, od vzdelaného človeka toto má riadne ďaleko.
@bomba36 nezastávam sa autorky - to som napísala hneď na začiatku, len to čo si jej navrhla nie je riešenie. Teda určite nie na sK.
@anonym_autor. Požičať auto od známych na konkretne dni....zaplatit im za to, ta vyjde lacnejsie....ako prevadzka auta
@pieksamaki ak by mam od koho pýtam, no nie každý chce takto auto dávať a ak by som brala od pozicovne tak poplatky kľudne aj 50€ na deň za auto plus natankovať to co prevozim
@bomba36 prečo utočiš raz ked napísala pre koho to je čo je na tom nepochopiteľne že ma postihnute dieťa.Aj ja som mala a stretavala som take žumpy čo mi neverili pokiaľ nevideli. Pokiaľ si nezažila peklo a máš zdrave dieťa nesúd a nepíš ked ju nepoznáš že si vymyšľa.To sa najde niekto normálny a ešte žena s IQ ktora by si vymyslela chore zťp dieťa.Preboha ved ak si dospela tak rozmyšľaj a nie že si vymyšľa akým právom píšeš že si vymyšľa poznaš ju. Ak nie tak nekydaj .Bud rada a dakuj bohu že máš zdrave deti a nie obykydavať a kecať na nejaku zúfalu ženuktora potrebuje pomoc.Pokaiľ nepomôžeš netrep a nepíš lebo aj ked máš deti zdrave neznamena že to tak navždy ostatne.Bud rada a teš sa a nie písať o žene ktoru si nikdy v živote nevidela že si vymyšľa. A keby sa chcela s tebou stretnuť a TI ukaže zťp dieťa povedla by si čo.Toto by som sa hanbila napísať. Aj ja som mala postihnutu dcéru a na svojej ceste životom som ja a moja dcéra stratavali takých nechapavých ľudi ktorý mali znižene IQ.TY daj svoje dieťa do ústravu aj TY sa daj vyšetriť.
Ahoj. Tému som len tak prebehla, neodsudzujem či je to pravda čo píšeš alebo nie.
Napíš mi ale súkromnú správu, máme viac áut, viac voľného času a aj zamestnancov, ktorý ťa môžu povoziť k doktorom a spať. Radi ti an pravidelne pomôžeme. Nie si v tom sama 😊
Napíš správu a môžme sa dohodnúť
@pieksamaki ak by mam od koho pýtam, no nie každý chce takto auto dávať a ak by som brala od pozicovne tak poplatky kľudne aj 50€ na deň za auto plus natankovať to co prevozim
@anonym_autor a otec dueta teda s tebou nezije? Mas priatela?

@bomba36 😉