icon

Ako a kde nájsť súkromného veriteľa?

28. nov 2025

Odporučte mi nejakého sukromnika čo vie poziciat peniaze na zmluvu alebo kľudne aj inak. Blbé komentáre si nechajte pre seba.

Strana
z3
catherinah
28. nov 2025
@olga_hurajova

Ahoj. Tému som len tak prebehla, neodsudzujem či je to pravda čo píšeš alebo nie.
Napíš mi ale súkromnú správu, máme viac áut, viac voľného času a aj zamestnancov, ktorý ťa môžu povoziť k doktorom a spať. Radi ti an pravidelne pomôžeme. Nie si v tom sama 😊
Napíš správu a môžme sa dohodnúť

@olga_hurajova wau, to je super pomoc. Toto ma vzdy tak poteší, ze sa najde niekto ochotný naozaj realne pomôcť.
Daj potom vediet, ze to je realna osoba a ze sa Ti ozvala.

janettdamian
28. nov 2025

Mňa napadlo takéto riešenie: ak môžeš reálne splácať 200€ na auto, tak si z tých 200€ časť odlož na auto, časť zaplať napr. 1x požičovňu, požiadaj o sanitku 1-2x. Proste si naň našetri postupne, ak máš brigádu ako píšeš. Nemusíš sa dostať do rúk nejakému úžerníkovi.

anonym_447b4d
28. nov 2025
@anonym_autor

@bomba36 po prvé o to výživné ak otec dieťaťa nepracuje ako ma schváliť vyššie výživné?? do práce chodím na dohodu! Tak skúste za mňa vyplniť to donio a keď vám schvália ozvite sa 😉

@anonym_autor o vyššie výživné požiadaj, súd nezaujíma, že otec nepracuje. Poznám prípad, kedy zdvihli výživné aj nezamestnanému a musel doplatiť dlžné výživné

anonym_1f11f8
28. nov 2025
@pieksamaki

@anonym_autor. Požičať auto od známych na konkretne dni....zaplatit im za to, ta vyjde lacnejsie....ako prevadzka auta

@pieksamaki Presne, niektori ludia ani nemaju ponatie, co stoji auto. Si myslia, ze kupia auto a max. benzin sem-tam a hotovo. Ojojoj, velky omyl. Este ked to ma clovek z coho platit, tak ok. Ale to autorkin pripad ocividne nie je. Pre nu by bolo auto zbytocna financna pritaz.

jaroslav81
29. nov 2025

Bol by som zvedavy, čo by robila autorka, ak by jej vybehol servis ako napríklad výmena spojky, výmena rozvodov a podobne, čo sú cca 400€ - 500€ záležitosti, sada pneumatík 250€, PZP 150€, STK 100€...najlepšie ak vybehnú viac veci v jeden mesiac a treba aj 700€ dať do auta....to by som bol zvedavý ako by to utiahla...do pol roka by to auto predala, po zistení, čo to všetko obnáša. Lacnejšie je si auto 2x do mesiaca prenajať aj za tých 50€ na deň.

david1202
29. nov 2025
@anonym_autor

@bomba36 čiže ne vymýšľam si! To ze kúpim auto za tie peniaze nieje problém dokladovať osobe ktorá vie pomôcť! Po ďalšie ak idem niekde s tým dieťaťom cez celé Slovensko a mam platiť za hotely lebo vstávať ráno o 4 a ísť na vlak aby som bola na čas z nim u lekára. Ak by mam auto tak idem si kľudne z dieťaťom v aute nemusím sa ponáhľať a dieťa mi vystraja jak vo vlaku tak v autobuse kvôli ľuďom!

@anonym_autor mala by si zobrať lieky ,inak budes na ulici .

anonym_055f61
29. nov 2025

Auto z pozicovne stoji uz od 20e na den mozno toto by bola zatial cesta pokial si nasporis za tych 15 mes, kedze 200e vies odlozit
+ mas narok na nahradne vyzivne

ivkaninka
Autor odpoveď zmazal
jaroslav81
29. nov 2025
@anonym_055f61

Auto z pozicovne stoji uz od 20e na den mozno toto by bola zatial cesta pokial si nasporis za tych 15 mes, kedze 200e vies odlozit
+ mas narok na nahradne vyzivne

@anonym_055f61 ale prd makový vie odložiť a nie 200€. To sú také reči finančne negramotných ľudí, že vedia tolko a toľko splácať a prečo potom doteraz nemá nič našporené ? Lebo v skutočnosti nevie odložiť mesačne ani 10€. To sú tie tipy zo skupiny Prišiel vám už rodičák ?

anonym_055f61
29. nov 2025
@jaroslav81

@anonym_055f61 ale prd makový vie odložiť a nie 200€. To sú také reči finančne negramotných ľudí, že vedia tolko a toľko splácať a prečo potom doteraz nemá nič našporené ? Lebo v skutočnosti nevie odložiť mesačne ani 10€. To sú tie tipy zo skupiny Prišiel vám už rodičák ?

@jaroslav81 no ja poznam studenta co si kupil auto za 700e a jazdi KE- BB kazdy tyzden a auticko mu funguje 🙂 Ale ved jasne, ze mi doplo len ma napadol tip ze ak naozaj je to tak ako pise autorka...Samozrejme na pozicovnu treba aj zalohu 200e tusim beru, no vzdy je to asi lepsie riesenie ako hotel. Na druhej strane ktovie ci by zvladla odsoferovat tolko km ked aktivne zrejme nejazdi...

jaroslav81
29. nov 2025
@anonym_055f61

@jaroslav81 no ja poznam studenta co si kupil auto za 700e a jazdi KE- BB kazdy tyzden a auticko mu funguje 🙂 Ale ved jasne, ze mi doplo len ma napadol tip ze ak naozaj je to tak ako pise autorka...Samozrejme na pozicovnu treba aj zalohu 200e tusim beru, no vzdy je to asi lepsie riesenie ako hotel. Na druhej strane ktovie ci by zvladla odsoferovat tolko km ked aktivne zrejme nejazdi...

@anonym_055f61 veď jasné , môže fungovať aj auto za 700€, ale len údržba koľko stojí...pneumatiky išli neskutočne hore, pod 250€ sa už nedá kúpiť sada...PZP to isté, od 150€ vyššie....STK tiež 100€..….kde to ešte meniť olej filtre atď...auto nieje pre ľudí čo týždeň pred rodičakom nemajú čo do úst...

kuchynka15
29. nov 2025
@olga_hurajova

Ahoj. Tému som len tak prebehla, neodsudzujem či je to pravda čo píšeš alebo nie.
Napíš mi ale súkromnú správu, máme viac áut, viac voľného času a aj zamestnancov, ktorý ťa môžu povoziť k doktorom a spať. Radi ti an pravidelne pomôžeme. Nie si v tom sama 😊

@olga_hurajova pani Oľga klobúk dolu, konečne niekto podal pomocnú ruku. Dúfam, že sa vám autorka diskusie ozve a dohodnete sa.

anonym_7695da
29. nov 2025
@kuchynka15

@olga_hurajova pani Oľga klobúk dolu, konečne niekto podal pomocnú ruku. Dúfam, že sa vám autorka diskusie ozve a dohodnete sa.

@kuchynka15 len ci autorka nebude chciet len peniaze a o auto nemá zaujem

autor
29. nov 2025
@olga_hurajova

@olga_hurajova napísala som vám 🙂

autor
29. nov 2025

Ľudia prosím, skúste si nechať pre seba zle komentáre myslíte že idem prvý krát kúpiť auto? Auto som mala do teraz 8 rokov ale už sa pokazilo oprava by vyšla drahšie ako iné auto

staryjarec
3. dec 2025

Komentár si nechávam pre seba.

anonym_ca04c7
3. dec 2025
@olga_hurajova

@olga_hurajova Ďakujem, ze dobro stále je. 🩷

anonym_ca04c7
3. dec 2025
@staryjarec

Komentár si nechávam pre seba.

@staryjarec Komentovat mozes, ked prejdes kus cesty v topankach toho druheho..

stelesnene_peklo
3. dec 2025

Toto je ale že krásne okno do ženskej mysle (a tým nemyslím autorku). Čítate po sebe vôbec tie svoje "príspevky"? Nechutné.

Strana
z3