icon

Ako a kde si požičať eura?

mama4444
25. jún 2022

Dobry den.
Vie mi niekto pomoct , kde a ako si najrychlejsie pozicat €. ?
Som na materkej dovolenke a presiel rok a pol a rakusko mi este stale nedalo € a uz nemam z coho cerpat.
😔🙏🏻

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
melanta
25. jún 2022

A čo s tým má Rakúsko? Dieťa má predsa aj otca, ktorý má vyživovaciu povinnosť. Ak spolu nežijete, máš dostávať výživné. A ak si na rodičovskej, tak úver nedostaneš nikde, nehovoriac o tom, že z čoho ho budeš splácať, keď už teraz nemáš peniaze? Ako matka je načase začať byť zodpovedná a nie si na rodičovskej požičiavať. Ak nestačí rodičák + výživné či mužov príjem, tak treba ísť do práce. To je dobre mienená rada.

ivangeline
25. jún 2022

Od rodiny?

elizabet173
25. jún 2022

@melanta čaká ďalšie bábätko, tak ju už do práce asi nikto nezoberie
@mama4444 požičať ti nepožičia nikto, len sa obrátiť na rodinu, priateľov. Čo otec detí? Ak neplatí, vybav náhradné výživné a môžeš žiadať výživné aj na seba

melanta
25. jún 2022

@elizabet173 tak to potom ani nemám slov, urobiť si druhé dieťa keď nemám peniaze a potrebujem si požičiavať.

elizabet173
25. jún 2022

@melanta je v 27. týždni a v októbrovkách 2022 😒

mama4444
autor
25. jún 2022

@cocolino234 lebo sud uznal otcovstvo atd az tera. Doteraz sa to tiahlo a alimenty sa toahnu stale 🙂
Posledny krok bol ze mi uznaju peniaze az vtedy ked poslem otca zapisane v rodnom liste

stanulienkat
25. jún 2022

@mama4444 netreba si robiť deti s debilmi.

elizabet173
26. jún 2022

@mama4444 nerozumiem, muž neuznal, že je otcom dieťaťa a ty s ním čakáš ďalšie? Ak nie, kde je otec druhého dieťaťa, keď ty si bez financií? Skutočne je najlepšie požiadať rodinu, kamarátku, ľahšie to splatíš.