icon

Ako často si môžete dovoliť ísť kúpalisko?

28. jún 2025

Ako často si môžete dovoliť ísť s deťmi na kúpalisko ? Myslím nie na dovolenky ale tak jednorázovo. Tie ceny su fakt vysoke

Strana
z2
petronela1305
29. jún 2025

My mame aj bazen tak len 3krat chodime jedno mame pod nosom a do jednej hodky dalsich 10 aspon.Zbytocna hysteria sa vytvorila po kauze Vadas.To by sme ani do restauracii nechodili ani nekupovali polske maso 😁ani do niektorych obchodov. jazera vobec nemusime tam len so psom chodime plus more

luci219
29. jún 2025

Na kúpaliská nechodíme často, ale čo sa týka tých cien, tak je to už ozaj dosť všade. A to si myslím, že by sme si to aj teoreticky dovoliť mohli, ale už len z princípu nemáme chuť míňať tak veľa peňazí na takéto veci. Poviem tak.. boli sme minulý víkend len na malý výlet v Terchovej. Dvaja dospelí a bábo.
Parkovné vo Vrátnej 10€
Obojsmerný lístok na lanovku 2x24€
Hore dve kávy, malá kofola, malý radler spolu vyše 12€
Obed v Terchovej - 2 polievky, 2 hlavné jedlá, 2 nápoje spolu vyše 35€
Čiže boli sme z domu von len pol dňa, nič extra sme dokopy nerobili, a minuli sme vyše 100€. A to sme zatiaľ nič neplatili za syna, lebo je ešte maličký. Keď si predstavíme, čo človek minie, keď má 2 a viac detí, za ktoré už normálne platí, tak nám je z toho ťažko..

lebandulka7
30. jún 2025

Raz za tyzden ideme spolu všetci ale dievčatá chodia samé aj 3x do týždňa sa niekam okúpať

1aduliatko1
30. jún 2025

Kupili sme si bazen...na kupko chodime iba niekedy a aj to na termalne...sme fajnovi na teplu vodu 🙈

katrin21
2. júl 2025

Chodim do akvaparku Senec, listky kupujem online dopredu okolo 17e, inak su drahsie..ale idem tak 2-3×za leto, doma mame bazen. Jedlo sa snazim mat aj z domu, tam uz len drobnosti, aj tak tam clovek minie vela a to chodim s 1 dietatom...keby som mala 3 tak neviem. Klasicke kupko je lacnejsie ale moc nechodime.
Kedysi hej ale je to drahe, max. na 3 hodiny vstup bravam a mozno 4-5x do roka ja a 1-2deti

andy_sixx24
4. júl 2025

V okolí mám najbližšie 2 kúpaliska. Diakovce - tam sme ešte neboli a tam ma to absolútne neláka. Galanta - chystáme sa 2x tento rok. S dcérou a potom aj so synom keď bude mať aj prázdniny. Len škoda že tam pýtajú vstupné s vysokohorskom prirážkou mám taký dojem 😄 ale tam je to fajn.... Inak majú bazén u svokrovcov takže 98% času sú tam..

lucinka9292
5. júl 2025

Tak to je taka otazka…niekto ma rozpocet 5000€ a ziadnu hypo a niekto 2000€ a hypo xyz€. Ja a muzom sme si dali multisport kartu, cize mozem chodit aj kazdy den. Neporovnavaj sa. Je to zbytocne. Ceny su ake su, bohuzial.

Strana
z2