icon

Ako dlho ste predávali byt?

26. aug 2022

Ako dlho ste predávali 3i byt v menšom meste na SK? Napríklad v Seredi 🙂 Je tam dopyt, alebo to trvá dlho? Lebo ja pozerám, že niektoré byty svietia v inzercii aj celé mesiace.

Strana
z2
missdiva
26. aug 2022

Urcite by som necakala, ze ceny pojdu dole aj ked si to vela ludi zela. Takto budes cakat a pojde to stale len vyssie a vyssie aj ked to vyzera, ze to nema uz kam rast. Zial hyperinflacia znamena, ze ma. Vacsina bytov co je na portaloch dlho uz nie je aktualnych len to tam realitky schvalne nechavaju aby prilakali novych ludi. Ja osobne idem v blizkej dobe kupovat.

missdiva
27. aug 2022

@bambulka814 my sa zial nemozme porovnavat z UK lebo my sme v EU a mame euro. Cize tu vela zohravaju rozhodnutia ECB. Podla mojho nazoru, opat jedna z vyhod pre UK, ze odisli z EU...

bambulka814
27. aug 2022

@missdiva nie som samozrejme veštec, veštecku guľu nemám ☺️, ale logika mi hovorí, že k poklesu dôjde. Plus makroekonomika je moje hobby🙂. Ja osobne by s naozaj vyckala s kúpou aspoň do januára, vtedy to už celé bude jasnejšie. Naopak, s predajom by som nečakala ani minútu. Ale samozrejme, je to na Tebe.

missdiva
27. aug 2022

@bambulka814 ako vravis nikto nema vestecku gulu, ja mam vela skusenosti s realitami a moj nazor je, ze dorovname cenovo europske mesta kde maju euro. Vsetko ide hore a zial je mala sanca, ze reality budu vynimkou. Je vysoka sanca, ze sa skoncila doba kedy moze kazdy byvat vo svojom a uz aj u nas bude bezne byvat v podnajmoch.
Ale budem velmi rada ak sa mylim. 🙂

akcul13
27. aug 2022

10 minút 😄

gemerka17
27. aug 2022

@missdiva ono tiež záleží, či na byt, ktorý chceš kúpiť chceš hypotéku, vtedy kúpiť čím skôr (kvôli úrokom), ak máš hotovosť tak čakáš.

dreamss
Odpoveď bola odstránená
dreamss
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2