Ako dlho ste predávali dom?
Či už vlastný alebo dedičstvo ak ste nešli výrazne pod cenu? Lebo je to predsa špecifickejšia nehnuteľnosť ako byt a vidím často že to niekedy trvá aj roky a to ma odrádza.
@anonym_autor 7hodin. Ráno nafotili, dali na net, poobede obhliadka a hneď ho brali…. Potom už iba formality.
@anonym_autor
Pýtaš sa ako dlho časovo hej?
Všetko záleží kde predávaš.
My sme predávali skoro rok, cez agentúru. Nová Dedinka, pri Senci. A potom prišiel mladý pár a hneď ho zobrali 🤷🏼♀️
@lucyluska áno ako dlho sa pýtam
2roky. Byt viac ako 40r ale blizko (7km) vacsieho mesta. Nechceli sme ist pod cenu
2roky. Byt viac ako 40r ale blizko (7km) vacsieho mesta. Nechceli sme ist pod cenu
@anonym_dee16f byť ste predávala 40 rokov? 🤯🤯🤯 Nie že pod cenu, ale svoju nad cenu ste nechceli znížiť predpokladám
@anonym_dee16f byť ste predávala 40 rokov? 🤯🤯🤯 Nie že pod cenu, ale svoju nad cenu ste nechceli znížiť predpokladám
@modrykonik33 kokso. 2 roky predavali 40rocny byt
@modrykonik33 2 roky,40rocny byt
Dom 2 mesiace. Zaujemcov kopa a nasiel sa ten pravy
Vsetko je otazka ponuky a ceny predsa. Ak mas dobru ponuku a za dobru cenu, bude to rychle. Ak nie, su domy na bazosi co predavaju aj x rokov.
a prečo ta to odrádza ? potrebuješ rýchlo peniaze alebo sa domu zbaviť ..... niektoré domy sa predajú rýchlo niektoré aj roky s mužom sme sa išli pozrieť na jeden dom realitak vravel že je dlho na trhu pol roka , prišli sme domov rozmýšlali volala som mu spať a že dom sa predaj po nás prišli a hned kupili
@anonym_autor asi tri mesiace, cenu sme znížiť nechceli
@anonym_autor To je veľmi individuálne. Ide o to, v akej lokalite dom je, v akom je stave (nový, starý,...) a samozrejme aj o cenu. Ak dáš primeranú cenu, tak sa predá ak je v dobrej lokalite a stave. Dnes ale mnohí predávajúcich nechce ustupovať s cenou a je nereálne za starý dom na kraji maleho mesta pýtať 300 000€
@lucyluska áno ako dlho sa pýtam
@anonym_autor v pondelok sa dal inzerát poobede už volali, na druhý deň už prišli pozrieť. Prvý záujemca aj kúpil. Nešlo sa výrazne pod cenu
Len riešiš “čo v budúcnosti s predajom” alebo reálne predávaš?
My sme náš prvý spoločný dom (rekonštrukcia starého domu) predali pomerne rýchlo (cca 2 mesiace) - bol v super lokalite a kvalitne zrekonštruovaný. Keď sme ho my kupovali v pôvodnom stave tak sa predával skoro 3 roky
a prečo ta to odrádza ? potrebuješ rýchlo peniaze alebo sa domu zbaviť ..... niektoré domy sa predajú rýchlo niektoré aj roky s mužom sme sa išli pozrieť na jeden dom realitak vravel že je dlho na trhu pol roka , prišli sme domov rozmýšlali volala som mu spať a že dom sa predaj po nás prišli a hned kupili
@anonym_d767a7 Lebo peniaze z predaja chcem použiť na kúpu druhého bývania a plus ešte mám aj garsónku a napríklad nerada by som ju predala o 3 roky skôr ako ten dom, lebo za 3 roky zase cena bytov bude inde... A proste domy sú špecifické, je to o tom či niekoho zaujme. Jeden dom ten istý raz predávali 8 rokov a potom ho druhý predali za 3 mesiace... A aj tu čo vidím domy, niektoré sa predajú rýchlo, niektoré sú v ponuke dlho a sú to aj novostavby, aj zánovné domy, aj staršie. Lebo proste niekoho napríklad dom zaujme, ale pozemok mu príde malý, lebo chce napríklad chovať zvieratá. Druhému pozemok stačí, nepáči sa mu lokalita a podobne. Proste byt sa predá za mňa ľahšie ako dom.
My sme predali dom starý od základov muž všetko prerobil a prišiel prvý kupca s realiťakom a hned zaplatil rezervačnu zálohu. A nie nič s ceny nechcel spustiť ani zľavu nepýtal.Ale to kúpil taky čo kladivo a klinec videl v televízore. Ale je aj rozdiel dom na dedine lokalita je veľmi dôležita a suma kde sa musi dochadzať do práce autobusom alebo vlakom nie je v obci nič ani základne vybavenie.V akom stave koľko roční niekto chce veľky pozemok tak aj od toho zaleži.To sa neda špecifikovať.
@anonym_d767a7 Lebo peniaze z predaja chcem použiť na kúpu druhého bývania a plus ešte mám aj garsónku a napríklad nerada by som ju predala o 3 roky skôr ako ten dom, lebo za 3 roky zase cena bytov bude inde... A proste domy sú špecifické, je to o tom či niekoho zaujme. Jeden dom ten istý raz predávali 8 rokov a potom ho druhý predali za 3 mesiace... A aj tu čo vidím domy, niektoré sa predajú rýchlo, niektoré sú v ponuke dlho a sú to aj novostavby, aj zánovné domy, aj staršie. Lebo proste niekoho napríklad dom zaujme, ale pozemok mu príde malý, lebo chce napríklad chovať zvieratá. Druhému pozemok stačí, nepáči sa mu lokalita a podobne. Proste byt sa predá za mňa ľahšie ako dom.
@anonym_autor najprv by som predala dom a až potom garzónku, ak plánuješ kupovať niečo v sume dom+garzónka. Ja som mala vyhliadnutý dom, ktorý som chcela kúpiť, predala som dom, ale medzitým dom predali. Potom som hľadala iný dom, ale už som bola rozhodnutá ísť do toho, to je asi najdôležitejšie, spraviť to rozhodnutie, že teraz sa do toho pustíš a ideš uskutočniť všetky tie transakcie.
U nas sa predava jeden,uz vyse 2r aj viac mozno.Ale pytaju 100tisic za obyvacku s kuchynou a 1 izba,keby aspon podkrovie spravia tak by to predali,ale strecha hroza,z vonku hroza a pozemok 200m.Takze,to nikto ani ako chatu nechce.
@anonym_autor Známa predávala byt v BA cez realitku a veľmi vychválila prístup. Myslím že do 4-5 mesiacov to bolo všetko vybavené🙂
@anonym_autor ak niekto predava dom 8 rokov, tak niekde je chyba.
Predajnost domu zavisi od lokality, polohy, stavu, velkosti,..a najma ceny.

@anonym_autor
Pýtaš sa ako dlho časovo hej?
Všetko záleží kde predávaš.
My sme predávali skoro rok, cez agentúru. Nová Dedinka, pri Senci. A potom prišiel mladý pár a hneď ho zobrali 🤷🏼♀️