Ako dlho trvá prevod z VÚB do Raiffeisen?
Prosím vás ako dlho trvá prevod z VÚB do Reifaisen banky ?
Dnes ráno 7:15 poslané peniaze a nič neprišlo .ja len ,že mi to je divné ,keďže už fungujú okamžite platby .
Nemáte niekto skúsenosť ?
A je rozdiel ak to je poslané z firemného a súkromného účtu ?
Cez firemný myslím do 24 hodín (medzi bankami)
ale pozor na poplatky, podľa toho aký typ účtu máš.. neplatí to pre všetky typy a za zrýchlenú platbu ti stiahnu 50€ poplatok... proste to nefunguje automaticky na všetky platby a trebárs ani všetky banky...
ale pozor na poplatky, podľa toho aký typ účtu máš.. neplatí to pre všetky typy a za zrýchlenú platbu ti stiahnu 50€ poplatok... proste to nefunguje automaticky na všetky platby a trebárs ani všetky banky...
@mmooly zrýchlená platba je platba do niekoľko hodín a len cez pracovné dni a za drahý poplatok desiatky €
okamžitá platba je platba do 10 sekúnd, aj cez noc, víkendy a sviatky a bezplatne alebo za cenu bežného prevodu
od 9.10.2025 musia všetky banky v EÚ v krajinách kde sa platí € mať v ponuke okamžité platby a cena za okamžitú platbu nesmie byť vyššia ako za bežnú platbu
Doteraz mi to fungovalo, ze obratom, pripislednom orevode 24 h resp od piibedia do doobedia - nueco sa asi menilo..

@reasonka áno, z firemného to ide dlhšie