icon

Ako dlho trvá schválenie hypotéky v Prima banke?

29. sep 2026

Ahojte, nemáte niekto skúsenosť ako dlho trvá schválenie hypo na konci kampane? Do 30.9. je kampaň a boli sme upozornení, že to teraz môže trvať dlhšie ale nevieme o koľko 🤷🏼‍♀️ Bežne vraj schvaľujú do 48 hodín.

98
•
29. sep 2026

@anonym_autor ahoj, nám schvalovali okolo 15.9 a trvalo to asi 4 dni. 🙂 verím, že Vám to stihnú.

221girl
•
29. sep 2026

mne schvalovali minulý týždeň a trvalo im to asi 30 hodín od splnenia mojích podmienok

autor
•
29. sep 2026
@98

@anonym_autor ahoj, nám schvalovali okolo 15.9 a trvalo to asi 4 dni. 🙂 verím, že Vám to stihnú.

@98 4 pracovne dni? 🙂 Lebo už to máme od štvrtku a začíname byt nervózni z toho 🙈 Ale verím, že to je ozaj len tým, že konci akcia na úrok ako nám bolo povedané 🙂

autor
•
29. sep 2026
@221girl

mne schvalovali minulý týždeň a trvalo im to asi 30 hodín od splnenia mojích podmienok

@221girl A to bol prvý úver alebo refinanc?

98
•
29. sep 2026
@anonym_autor

@98 4 pracovne dni? 🙂 Lebo už to máme od štvrtku a začíname byt nervózni z toho 🙈 Ale verím, že to je ozaj len tým, že konci akcia na úrok ako nám bolo povedané 🙂

@anonym_autor áno pracovné, näm pracovníčka vravela, že veľmi pravdepodobne spadneme do manuálneho prešetrenia... (som na MD) a aj tak bolo 🙂 tiež som bola na ihlách

221girl
•
30. sep 2026
@anonym_autor

@221girl A to bol prvý úver alebo refinanc?

@anonym_autor novy

autor
•
30. sep 2026
@98

@anonym_autor áno pracovné, näm pracovníčka vravela, že veľmi pravdepodobne spadneme do manuálneho prešetrenia... (som na MD) a aj tak bolo 🙂 tiež som bola na ihlách

@98 tak už máme schválené 🥳

98
•
30. sep 2026
@anonym_autor

@98 tak už máme schválené 🥳

@anonym_autor tak to stihli. 🙂