icon

Ako dlho trvá zrušenie kreditnej karty v Mbank?

annammaarria
20. nov 2025

Ahojte chcem si zobrať úver na byt, ale zatiaľ mi nedajú kým si v Mbank nezruším kreditnú kartu. Neviete ako dlho im to bude trvať v Mbank? Ďakujem.

tundra
20. nov 2025

Posla inf.z googla 30 dni.Pri ruseni kreditky vo vub to bolo 14dni....Pozri zmluvu,tam by to malo byt.

annammaarria
autor
20. nov 2025
@tundra

Posla inf.z googla 30 dni.Pri ruseni kreditky vo vub to bolo 14dni....Pozri zmluvu,tam by to malo byt.

@tundra ďakujem

zic
20. nov 2025

@annammaarria inac ze uplne mega presne by to bolo ked zavolas na linku do mbank...

annammaarria
autor
20. nov 2025
@zic

@annammaarria inac ze uplne mega presne by to bolo ked zavolas na linku do mbank...

@zic volala som, jedna pani povedala 2 mesiace, druhá mesiac a niekomu to trvá aj 4 mesiace... potrebovala by som čím skôr lebo som už dala rezerváciu na byt.

zic
20. nov 2025
@annammaarria

@zic volala som, jedna pani povedala 2 mesiace, druhá mesiac a niekomu to trvá aj 4 mesiace... potrebovala by som čím skôr lebo som už dala rezerváciu na byt.

@annammaarria no, asi jeden mesiac zrusis a mozno musia "dobehnut platby" (musia skontrolovat, ze uz nic neodchadza a vsetko je uhradene)... v Tatre to tiez trvalo nejaky cas...
Tak ti mozno obe povedali dobre... prides, zrusis - dobehne mesiac (obdobie) a otazka je, ci sa nestihne spustit este dalsie obdobie...
Ked tak si vyziadaj potvrdenie z mBank o zruseni KK pre tu druhu banku. Raz som tak musel ziadat opacne - potrdenie z TB pre mBank