icon

Ako dostanem peniaze za PN bez účtu?

kristinka128
3. feb 2025

Ahojte ak ma dr vypísala na PN a uz sa nezanasaju papiere na sociálku to som len teraz zistila 🤣🤣 ze nevypisuje sa cislo účtu atd atd kam my pošlu peniaze ? Sek ci vyhladaju cislo účtu diky 🤗

balerina2025
•
3. feb 2025

@kristinka128 od zamestnavatela vyziadaju

nurse0
•
3. feb 2025

@kristinka128 dobrý večer nie už funguje EPN je prepojená so sociálnou poisťovňou. Vašou povinnosťou je len nahlásiť si EPN do zamestnania. A prísť na kontrolu k lekárovi v stanovený dátum kontroly.

lilinka88
•
3. feb 2025

Zamestnávateľ má nahlásiť kam vypláca výplatu. Ak nenahlásil, dávka sa vyplatí šekom na adresu trvalého bydliska

lusesita2
•
3. feb 2025

od zamestnávateľa asi nežiadajú, ja som dostala prvú šekom, potom som sa na https://www.socpoist.sk/prihlasenie-do-elektron... prihlásila s OP s čipom a tam som si zmenila spôsob vyplácania, ďalšia mi prišla na účet, možno sa to dá aj telefonicky

lienka.7
•
3. feb 2025

@kristinka128 nahlási to za teba zamestnavatel 😉

lusesita2
•
3. feb 2025

@lienka.7 som učiteľka a zamestnávateľ to teda nenahlásil, alebo neviem, kde sa stala chyba

lilinka88
•
3. feb 2025

@lusesita2 pretože nie každý zamestnávateľ si túto povinnosť splní. V takých prípadoch sa dávka vypláca šekom na adresu

saxana000
•
3. feb 2025

Sekom

januska20
•
4. feb 2025

@kristinka128 ak máš OP s čipom vieš sa do SP prihlásiť a tam si zadáš číslo účtu, ak už neurobil zamestnávateľ .