Ako funguje nezdaniteľná časť na manželku?
Manželia od 6/2025
Celý rok rodičovský 482x12
Manžel celý rok cca 13000 vynikne za pol roka nejaká suma na vrátenie ďakujem
@anonym_autor vznikne
RP sa nepočíta ako príjem
@anonym_b80449 Aha ja som myslela že áno keď to pýtali do jeho práce
@anonym_b80449 Aha ja som myslela že áno keď to pýtali do jeho práce
@anonym_autor Môže si uplatniť za 6 mesiacov sumu 2630,30
@anonym_b80449 prosím nevieš ako sa to počíta? Aby sme aspoň približne vedeli koľko to bude
@anonym_b80449 prosím nevieš ako sa to počíta? Aby sme aspoň približne vedeli koľko to bude
@anonym_autor nájdi si na nete tlačivo DP A, kde to počíta samo a zadaj presné čísla. Odhadom ti to nepoviem
@anonym_autor nájdi si na nete tlačivo DP A, kde to počíta samo a zadaj presné čísla. Odhadom ti to nepoviem
@anonym_b80449 ďakujem ❤️
Prosím vas uz dva dni hľadám.na internete základné informácie ako sa to počíta. .. chát gpt mi hovorí ze js to preplatenie preddavku dane co ma manzel vo výplatnej paske kazdy mesiac 47 eur čiže ak som nepracovala cely rok 25 tak dostanem cca 550 eur ? Alebo to nema s preddavkami na dan žiaden význam a ked som na úrade cely rom 25 tak dostane kolko ? Ďakujem
@anonym_b80449 prosím vas a to sa počíta na základe preddavku na dan alebo na základe coho ?
@anonym_b80449 prosím vas a to sa počíta na základe preddavku na dan alebo na základe coho ?
@anonym_b80449 toto čítam dnes uz 3 krát a nikde to tam nie je napísané ci sa to ráta z tých preddavkov na daň ktoré ma manzel vo výplatnej paske
@anonym_b80449 toto čítam dnes uz 3 krát a nikde to tam nie je napísané ci sa to ráta z tých preddavkov na daň ktoré ma manzel vo výplatnej paske
@nicole1903 z preddavkov?
Základ dane sa zníži ešte o časť na manželku, preplatok vrátia

@anonym_autor vznikne
RP sa nepočíta ako príjem