Ako najlepšie vymeniť späť dirhami AED na euro?
Prosím poraďte mi prišli sme z Dubaja a ostali nam Dubajske dirhami v sume okolo 21 000AED. V zmenární na Slovensku je veľmi maly kurz v porovnaní keď meníte euro za AED. Ako najlepsie vymeniť späť Dirhami AED na Euro? Do Dubaja neplánujeme ísť.
Jedine predať niekomu, kto tam ide, ak sa ti kurz na Slovensku nepáči. 21000 dirhamov je cez 5000 eur, nechápem, k čomu ste mali takú hotovosť.
Mna by len zaujimalo, naco ma clovek taku sumu cash v akejkolvek mene… v dubaji sa neda platit kartou?
Hadajte zeny co sa v Dubaji (a vsade inde na svete) vyplaca najcastejsie cashom. Sudruzka autorka nepovedala ze tam bola na dovolenke ( teda mozno povedala ako zasterku pre rodinu)
@martinmmartin aj predajcovia notabene uz maju terminal ;)
@vanilkovazmrzka ale predávať notabene nie je protizákonné. V niektorých arabských krajinách sú niektoré veci zakázané, je za ne basa, čiže platia sa nie kartou či prevodom.
@martinmmartin co? Sex? Ci fejkove handry? Ja som v dubaji nikdy nebola
@melanta no tak mala nakupit kozuchy a kabelky a nebol by problem s vymenou meny 😃
@vanilkovazmrzka tak možno prijať platbu aj miesto cash vo forme Chanelky alebo Dior kabátu. 😂 Autorka sa dúfam neurazí a bude túto diskusiu brať s nadsázkou.
Na Slovensku túto menu výhodne nevymeníte. Ideálne je ponúknuť ju známym alebo na FB Marketplace / Bazoši a pod. za nejaký kurz, ktorý by bol výhodný pre obe strany. Ja som tak predala severoírske libry (tie u nás dokonca vôbec nemenia).
@martabarankova ahoj, mam zaujem o dirham, mas prosim este na predaj?

Ked neplanujete ist do dubaja tak jedine v zmenarni. Samozrejme ze kurz je vzdy vyhodnejsi pre banku ;)