Ako nájsť PIN kód pre kartu VUB junior?
Ahojte baby, mozno budem za hlupu, ale vazne to neviem nikde najst. 13r synovi dnes prisla bankomatova karta a nevieme najst v apke pinkod. Dakujem za pomoc.
Malo by byť v apke. Ja som to tak mal u slovenskej sporiteľni.
@richardszepesi bohuzial nieje, moj si najdem, pri synovom taka moznost nieje.
Synovi prišiel pin v obálke poštou
Synovi prišiel pin v obálke poštou
@petruldo a prisiel naraz s kartou? Dakujem lebo v apke mam napisane pin v mobilnej aplikacii ale tam vazne neni.
Treba sa do tej apky “dospeláckej” prihlásiť respektíve ju stiahnuť synovi do mobilu a tam ho prihlásiť, v tej Junior apke PIN nenájdete, je len urobená jednoduchšie, aby bola pre deti prehľadnejšia.
Treba sa do tej apky “dospeláckej” prihlásiť respektíve ju stiahnuť synovi do mobilu a tam ho prihlásiť, v tej Junior apke PIN nenájdete, je len urobená jednoduchšie, aby bola pre deti prehľadnejšia.
@tinkamr mam aj rodicovsku apku aj moju apku a nieje to
Tam na moju kartu je ale na synovu nieje
No to je OK, ale tú istú apku, čo ty používaš musíš aj synovi stiahnuť a prihlásiť sa do nej s jeho prihlasovacím údajmi. Vo “svojej apke” - svojom účte jeho PIN neuvidíš.
Normálne takú istú apku, čo máš ty k tvojmu účtu.
Normálne takú istú apku, čo máš ty k tvojmu účtu.
@tinkamr mam s tou som mu aktivovala jeho, nema tam 😀
Dcére som nedávno zakladala účet a PIN prišiel o deň dva neskôr v samostatnej obálke.
Dcére som nedávno zakladala účet a PIN prišiel o deň dva neskôr v samostatnej obálke.
@petrife dakujem za info 🙏🏻
Tak neviem, my sme to riešili pred týždňom v práci s kolegyňou, volali na zákaznícku linku VÚB, urobili kroky, čo som popísala vyššie a PIN tam má. Poštou prišla iba karta.
Tak neviem, my sme to riešili pred týždňom v práci s kolegyňou, volali na zákaznícku linku VÚB, urobili kroky, čo som popísala vyššie a PIN tam má. Poštou prišla iba karta.
@tinkamr dala som si vyziadat znovuzaslanie tak asi sa stane.
Z vubi chodilo pin postiu neskor po karte. Fio si zadavam pin sama v apke svoje nedavaju pin ky karte

Malo by byť v apke. Ja som to tak mal u slovenskej sporiteľni.