icon

Ako nájsť PIN kód pre kartu VUB junior?

27. jún 2025

Ahojte baby, mozno budem za hlupu, ale vazne to neviem nikde najst. 13r synovi dnes prisla bankomatova karta a nevieme najst v apke pinkod. Dakujem za pomoc.

richardszepesi
27. jún 2025

Malo by byť v apke. Ja som to tak mal u slovenskej sporiteľni.

autor
27. jún 2025
@richardszepesi

Malo by byť v apke. Ja som to tak mal u slovenskej sporiteľni.

@richardszepesi bohuzial nieje, moj si najdem, pri synovom taka moznost nieje.

petruldo
27. jún 2025

Synovi prišiel pin v obálke poštou

autor
27. jún 2025
@petruldo

Synovi prišiel pin v obálke poštou

@petruldo a prisiel naraz s kartou? Dakujem lebo v apke mam napisane pin v mobilnej aplikacii ale tam vazne neni.

tinkamr
27. jún 2025

Treba sa do tej apky “dospeláckej” prihlásiť respektíve ju stiahnuť synovi do mobilu a tam ho prihlásiť, v tej Junior apke PIN nenájdete, je len urobená jednoduchšie, aby bola pre deti prehľadnejšia.

autor
27. jún 2025
@tinkamr

Treba sa do tej apky “dospeláckej” prihlásiť respektíve ju stiahnuť synovi do mobilu a tam ho prihlásiť, v tej Junior apke PIN nenájdete, je len urobená jednoduchšie, aby bola pre deti prehľadnejšia.

@tinkamr mam aj rodicovsku apku aj moju apku a nieje to
Tam na moju kartu je ale na synovu nieje

tinkamr
27. jún 2025

No to je OK, ale tú istú apku, čo ty používaš musíš aj synovi stiahnuť a prihlásiť sa do nej s jeho prihlasovacím údajmi. Vo “svojej apke” - svojom účte jeho PIN neuvidíš.

tinkamr
27. jún 2025

Normálne takú istú apku, čo máš ty k tvojmu účtu.

autor
27. jún 2025
@tinkamr

@tinkamr mam s tou som mu aktivovala jeho, nema tam 😀

autor
27. jún 2025
@tinkamr

petrife
27. jún 2025

Dcére som nedávno zakladala účet a PIN prišiel o deň dva neskôr v samostatnej obálke.

autor
27. jún 2025
@petrife

Dcére som nedávno zakladala účet a PIN prišiel o deň dva neskôr v samostatnej obálke.

@petrife dakujem za info 🙏🏻

tinkamr
27. jún 2025

Tak neviem, my sme to riešili pred týždňom v práci s kolegyňou, volali na zákaznícku linku VÚB, urobili kroky, čo som popísala vyššie a PIN tam má. Poštou prišla iba karta.

autor
27. jún 2025
@tinkamr

Tak neviem, my sme to riešili pred týždňom v práci s kolegyňou, volali na zákaznícku linku VÚB, urobili kroky, čo som popísala vyššie a PIN tam má. Poštou prišla iba karta.

@tinkamr dala som si vyziadat znovuzaslanie tak asi sa stane.

slavomira236
28. jún 2025

Z vubi chodilo pin postiu neskor po karte. Fio si zadavam pin sama v apke svoje nedavaju pin ky karte