icon

Ako postupovať s bezúčelovým úverom ak zostanem bez príjmu?

3. máj 2026

Ahojte, ako sa ďalej postupuje keď mám bezúčelový úver a zostala by som bez práce alebo na pn?

anonym_f70423
3. máj 2026

Ak ho mas poisteny riesi sa to cez poistku ak nie splacas normalne dalej

anonym_c7aa79
3. máj 2026

@anonym_autor No normálne platíš ďalej. Však chorý človek má PN, nezamestnaný podporu a rýchlo hľadá novú prácu. A ešte existujú úspory, ktoré sú dobré práve na takéto situácie.
Proste, úver si normálny človek berie vtedy, keď vie, že ho dokáže splácať. Aspoň v mojom okolí.

anonym_ec866e
3. máj 2026
@anonym_c7aa79

@anonym_autor No normálne platíš ďalej. Však chorý človek má PN, nezamestnaný podporu a rýchlo hľadá novú prácu. A ešte existujú úspory, ktoré sú dobré práve na takéto situácie.
Proste, úver si normálny človek berie vtedy, keď vie, že ho dokáže splácať. Aspoň v mojom okolí.

@anonym_c7aa79
Nemas pravdu tu je vela takych co potom zobru ze nemaju ako splacat

anonym_42323c
3. máj 2026

už som videla aj na DONIO žiadať .

anonym_84c56c
3. máj 2026
@anonym_ec866e

@anonym_c7aa79
Nemas pravdu tu je vela takych co potom zobru ze nemaju ako splacat

@anonym_ec866e Aj dnes tu bol nejaký anonym, čo chcel požičať 400 €, lebo tento mesiac mu to nevyšlo. Možno je to aj autor témy.

autor
Včera o 11:29
@anonym_c7aa79

@anonym_f70423 riešim to len na teoretickej úrovni. Poistený nieje
@anonym_c7aa79

autor
Včera o 11:30
@anonym_84c56c

@anonym_ec866e Aj dnes tu bol nejaký anonym, čo chcel požičať 400 €, lebo tento mesiac mu to nevyšlo. Možno je to aj autor témy.

@anonym_84c56c ťažko, riešim to len na teoretickej úrovni. 🙂 a splátok mi zostava už len málo

anonym_546699
Včera o 11:34
@anonym_autor

@anonym_84c56c ťažko, riešim to len na teoretickej úrovni. 🙂 a splátok mi zostava už len málo

@anonym_autor tak sa sama poisti,pre pripad straty zamestnania,az mas na splatku vtedy a urob si pol rocnu rezervu,pol roka podpori a hned mas rok,co mozes splacat dalej.
Je sice dobre,ze sa pytas teoreticky,ale prakticky sa na to dopredu priprav.

autor
Včera o 11:36
@anonym_546699

@anonym_autor tak sa sama poisti,pre pripad straty zamestnania,az mas na splatku vtedy a urob si pol rocnu rezervu,pol roka podpori a hned mas rok,co mozes splacat dalej.
Je sice dobre,ze sa pytas teoreticky,ale prakticky sa na to dopredu priprav.

@anonym_546699 rezervu nejakú mám, no som maldá nepracujem ešte dlho a snažím sa odkladať každý mesiac niečo. Splátok mi zostava nejkaých 6/7 neviem presne, no som v novej práci v skúšobnej.

anonym_84c56c
Včera o 12:12
@anonym_autor

@anonym_autor Pri toľkých anonymných autoroch a príspevkoch človek nikdy nevie, kto je kto.

autor
Včera o 12:36
@anonym_84c56c

@anonym_autor Pri toľkých anonymných autoroch a príspevkoch človek nikdy nevie, kto je kto.

@anonym_84c56c napríklad ja ani neviem že nejaký taký príspevok je, neotvaram niečo čo ma nezaujíma a niesom tu pichnutá každý deň