Ako požiadať o preplatenie nákladov na okná a zateplenie?
Prosim vas, ak ste si uz ziadali preplatenie nakladov, v ramci vyzvy mam dve opatrenia - okna + zateplenie. Ziadost by mala byt do jedeneho mesiaca od ukoncenia realizacie. Co nestiham ako komplet. Okna budu viac ako mesiac ale cakam na firmu, co mi zatepli. Pani mi nevedela povedat ako to je....
@anonym_autor skusala si volat tam?
@anonym_autor v rámci akej výzvy?
Ktoré číslo?
Máš to napísané aj tak všetko v zmluve. Keď máš uvedené že po dokončení prác, ako je v 6tke, tak až po dokončení poslednej časti prác.
@anonym_autor v rámci akej výzvy?
Ktoré číslo?
Máš to napísané aj tak všetko v zmluve. Keď máš uvedené že po dokončení prác, ako je v 6tke, tak až po dokončení poslednej časti prác.
@sweet20 ano, tetuska nevedela
@lenkakravcova obnov dom mini, zabudla som to tam napisat. Zmluve mam takto:
Prijímateľ sa zaväzuje predložiť Žiadosť o platbu (ďalej len „ŽoP“) vrátane všetkých relevantných príloh v zmysle Záväznej dokumentácie do 1 mesiaca po ukončení realizácie Projektu.
Takze by to malo byt ok, ked niektore opatrenie bude dlhsie ako jeden mesiac, kedze sa jedna o ukoncenie celeho projetku, nie?
@sweet20 ano, tetuska nevedela
@lenkakravcova obnov dom mini, zabudla som to tam napisat. Zmluve mam takto:
Prijímateľ sa zaväzuje predložiť Žiadosť o platbu (ďalej len „ŽoP“) vrátane všetkých relevantných príloh v zmysle Záväznej dokumentácie do 1 mesiaca po ukončení realizácie Projektu.
Takze by to malo byt ok, ked niektore opatrenie bude dlhsie ako jeden mesiac, kedze sa jedna o ukoncenie celeho projetku, nie?
@anonym_autor sak to mas napisane v zmluve.. je to ok
@anonym_autor sak to mas napisane v zmluve.. je to ok
@sweet20 no ano, len som volala tej pani, co nas ma na starosti a ta ma uplne zneistila ohladom toho...
@sweet20 no ano, len som volala tej pani, co nas ma na starosti a ta ma uplne zneistila ohladom toho...
@anonym_autor ja myslím, že to je OK. Ak chceš, skús sa ešte opýtať na FB v skupine obnov domov. Tam sú aj ľudia čo robia priamo na úrade.
@anonym_autor ja myslím, že to je OK. Ak chceš, skús sa ešte opýtať na FB v skupine obnov domov. Tam sú aj ľudia čo robia priamo na úrade.
@lenkakravcova dakujem

@anonym_autor takto to žiaľ nefunguje...