icon

Ako riešiť blokáciu podnikateľského účtu exekútorom?

frederika2011
3. jan 2025

Dobry vecer chcem sa spytat do konca marca je treba ucet otvorit ale nejde o to idw o to ze ucet otvoreny mam cca rok a mam ho zablokovany exekutorom kedze v minulosti som mala problemy finančne ako kazdy skoro mlady teraz je problem v tom ze peniaze mi chodia na uceet dospelej 19 rocnej dceri a co mam teraz vlastne robit ked si ucet otvorim samozrejme mi ho bloknu

Strana
z2
frederika2011
autor
7. mar 2025

@petela000 aha teda ako to riesite. Vy. To ste citali alebo vam poradil niekto

petela000
8. mar 2025

@frederika2011 buduci tyzden by som to mala presne vediet tak napisem

corb4
14. mar 2025

@petela000
Dobry den, ako ste dopadli zistili ste nieco ohladom toho povinneho podnikatelskeho uctu? My mame podobny problem banke nam povedali ze si nemozme otvorit podnikatelsky ucet ze nam to exekutor blokuje

petela000
14. mar 2025

@corb4 este zistujeme asi otvorime v Revolut. A oni vam neponukli alebo neporadili nejaku inu moznost?

lenzdravo
26. mar 2025

Ja mám Revolut a nevedela som že môže byť aj podnikateľský Revolut keďže je to Litva. Budú to akceptovať daňové úrady na Slovensku keď je to aj zahraničný?

mk1111111111
26. mar 2025

Ak mas dohodnute splatky s exekutorom a splacas ich tak ako mas, tak Ti viac nestrhne, len to, co ste mali dohodnute. Kludne tam peniaze mozes posielat . Nemusis zakladat novy ucet a povinnost budes mat splnenu aj voci financnej sprave.

Strana
z2