icon

Ako riešiť nákup auta počas exekúcie?

Včera o 12:28

Dobrý deň. Potreboval by som poradiť, bez urážok keby sa dalo. Frajerka si chce kúpiť auto ale v minulosti niekomu ručila a oni nevyplácali nejaký úver a teda ma exekúciu. Ja vodičák nemám čiže ani auto nepotrebujem ale hodilo by sa nám. Chcela aby som si ja zobral úver na auto ale niesom si tým istý no nejak jej pomôcť chcem. Neviete nejak ako si s týmto problémom poradiť ? Mesačne odkladať moc čas nemáme keďže to auto potrebuje celkom súrne. Vďaka.

anonym_f6384f
Včera o 12:32

@anonym_autor v ziadnom pripade neber uver na seba. Nielen preto, lebo dnes je to priatelka, zajtra moze byt ex...

anonym_798a9a
Včera o 12:34

@anonym_autor aj tebe zostane exekucia a budes este bez auta.Nie ste manzelia,ste len priatelia,co sa mozu raz dva rozist a priatelka si auto necha,ta bude vysmiata a ty budes splacat.

anonym_d032ca
Včera o 12:35

Vies naisto dovod tej exekucie???

anonym_c0ee39
Včera o 12:40

@anonym_autor Ak si nemohla ušetriť na auto bude mať priateľka na splátky? Ak by ste sa rozišli, čo urobíš? Auto nebudeš mať a úver ti ostane.

terezia74
Včera o 12:42

Neber na seba žiadny úver, . Prečo to žiada práve ona, ktorá na to doplatila

chrobak7
Včera o 12:43

@anonym_autor Kúp na seba staršie auto do 2000 € a povedz jej, že môže na ňom jazdiť. Ak sa rozídete, auto predáš. Ale na úver nekupuj. Ak nemáte v hotovosti 2-3 tisícky na staršie auto, tak auto nekupujte.

crazy_cat_lady
Včera o 13:03

A z coho chce platit splatky, ked si nebola schopna nic usetrit? Uver si na seba urcite neber

anonym_eca3fb
Včera o 13:05

@anonym_autor veď si zober len maličký úver tých 2000 eur, kúp staršie auto, ale na seba. Že ty budeš vlastníkom. A hneď ťa môže aj priateľka učiť, jazdiť, resp. ty sa na starej šunke naučíš jazdiť a potom uvidíte ako ďalej.

ovaaa
Včera o 13:08

Radia ti dobre žiadny úver na seba neber, alebo keď už tak si sprav vodičák, auto len na seba aa jazdi. Určite nie pre ňu, dnes je tu zajtra už nemusí.

anonym_0abd2b
Včera o 14:19

@anonym_autor
Sprav si vodicak a kup si lacne auto a nemusis vymyslat akrobacie🤓

sisska96
Včera o 14:54

Kúp si staré auto, je aj za 1000 eur na tvoje meno a požičaj ju auto, nech spláca ti mesačne splátky

anonym_d79367
Včera o 16:07

Len aby si ešte za ňu neplatil pokuty ktoré ti prídu ak ty budeš vlastník aj držiteľ vozidla ale ona urobí dopravný priestupok.

anonym_be3ef3
Včera o 16:43

Tak priatelka ma exekutora a auta na splatky sa jej zaziadalo? Parada, ber uver na seba, budes mat exrkutora na krku aj Ty.