Ako riešiť zosplatnenie úveru v VÚB banke?
Ahojte. Chcem sa spýtať ci mal niekto zosplatnenie úveru od VÚB banky. Ako to vyriešil a ako to všetko prebieha
Jeden s členov rodiny ma stým problém a chcem vedieť ako to všetko prebieha. Komentujte len taky co sa im to stalo. Ďakujem
Prebieha to tak, ze idealne ist do banky a tam to poriesit osobne ako co ine k tomu. Bud v urcenej lehote zaplati/vrati alebo sa vytvori splatkovy kalendar ak nema k dispozicii celu sumu.
Alebo dostane exekuciu a bude mat zablokovane vsetko,ak je tam zabezpeka ta sa po sude preda pod cenu a zostatok aj tak musi doplatit.Len stale rozmyslam ako sa toto vlastne aj da??Lebo mame tam aj hypo aj uver.
@moni19921992 my sme mali, prisiel papier do kedy mame danú sumu vrátiť, prípadne sa dohodnúť na splátkach
@anonym_ff1d7f a ako ste to vy vyriešili dali vám nový splátkový ci nie
@anonym_ff1d7f a ako ste to vy vyriešili dali vám nový splátkový ci nie
@moni19921992 ano mame splátkový
@moni19921992 ano mame splátkový
@anonym_ff1d7f dali vám to asi priamo v banke nie vymahaci ci exekútor? Co všetko bolo treba k tomu lebo všade pisu PN strata zamestnania a podobne
@anonym_ff1d7f dali vám to asi priamo v banke nie vymahaci ci exekútor? Co všetko bolo treba k tomu lebo všade pisu PN strata zamestnania a podobne
@moni19921992 no musela som sa najprv dopátrať k človeku ktorý si to prevzal. A snim som sa dohodla, nepytal sa ma na dovody ani nič, len som mu povedala, ci je možný splátkový kalendár, jeho odpoveď ano dohodli sme vysku mesačnej splátky a hotovo. Treba komunikovať
@moni19921992 no musela som sa najprv dopátrať k človeku ktorý si to prevzal. A snim som sa dohodla, nepytal sa ma na dovody ani nič, len som mu povedala, ci je možný splátkový kalendár, jeho odpoveď ano dohodli sme vysku mesačnej splátky a hotovo. Treba komunikovať
@anonym_ff1d7f áno samozrejme viem. To sa stále komunikuje len snimi sa nedá nijak dohodnúť. A v liste sa dopatra skym to riešiť.?
@anonym_ff1d7f áno samozrejme viem. To sa stále komunikuje len snimi sa nedá nijak dohodnúť. A v liste sa dopatra skym to riešiť.?
@moni19921992 bolo to par rokov dozadu ale viem ze aj my sme mali trocha problém dopátrať sa k tomu človeku. Pevne nervy
@moni19921992 bolo to par rokov dozadu ale viem ze aj my sme mali trocha problém dopátrať sa k tomu človeku. Pevne nervy
@anonym_ff1d7f no snáď to dobre dopadne. Ďakujem
@anonym_ff1d7f no snáď to dobre dopadne. Ďakujem
@moni19921992 aka je ta suma vlastne ? Lebo su tam dosť veľké uroky
@moni19921992 aka je ta suma vlastne ? Lebo su tam dosť veľké uroky
@anonym_ff1d7f napíšte mi správu prosim ďakujem

@moni19921992 my sme mali, prisiel papier do kedy mame danú sumu vrátiť, prípadne sa dohodnúť na splátkach